13/05/13

Pupulandian ikioma huulipuna!!!

14 55 P5135545.JPG

Nyt olisi luvassa aika jännää asiaa! :) Osa lukijoista onkin varmaan ehtinyt jo bongata tiedon tästä yhteistyöstä muualta mediasta ja ovatpa jotkut innokkaat ehtineet kysellä aiheesta jo kommenteissa ja sähköpostitsekin. Nyt on nimittäin sellainen tilanne, että meikätyttö on saanut suunnitella ihan oman huulipunan! Kotimainen kosmetiikkamerkki MSCHIC otti minuun jo kauan sitten tässä asiassa yhteyttä ja ehdotti, haluaisinko olla mukana Girlfriends-kampanjassa, jota varten he ovat valinneet muutaman tunnetun huulipunaa rakastavan suomalaisnaisen. Olin todella otettu tästä ehdotuksesta, etenkin kun kuulin, keitä muita projektissa on mukana. Minun lisäkseni ikiomat huulipunasävyt ovat nimittäin päässeet suunnittelemaan Anne Kukkohovi ja Anna Eriksson. :) Ja nyt nuo ihanat Girlfriends-sävyt ovat vihdoin myynnissä MSCHIC:n myyntipisteissä ja verkkokaupassa. Hihii! Oma huulipunasävyni kantaa nimeä Coral Crush ja sen väri on tuollainen raikkaan kesäinen koralli. Olen aivan innoissani tästä ikiomasta huulipunasävystä. Mitäs te tykkäätte? :)

P5135571.JPG

P5135543.JPG

P5135550.JPG

P5135548.JPG

P5135566.JPG

Tags: , ,

Categorised in: Elämä, Kauneus

14 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • aa, ihan tosihyvä sävy! ei liian kirkas, eikä liian lame :–)

 • Aivan ihana!! Tosi raikas ja kesäinen :) Tuo väri piristää tosi monen asukokonaisuuden. Hyvä Jenni!!

 • Suvi

  Mahtavaa, sattuipa hauskasti! Olen jo jonkun aikaa pyöritellyt mielessäni ajatusta vähän pinkkiin ja vähän oranssiin taittavasta huulipunasta, ja ainakin kuvissa tuo sävy näyttää täydelliseltä! Mä menen ainakin tarkastamaan sävyn kauppaan! :–)

 • Julia

  Niin niin ihanan raikas ja ihana väri! :) Itse olenkin tässä fiilistellyt koralli väriä. Ihana :)

 • Tosi kiva sävy :)! Missä kaikkialla noita on myynnissä?

  http://www.nymfimaatti.blogspot.fi

 • Lora

  Hei, vähänkö mahtava juttu, nappivalinnan tekivät kun ottivat sinut mukaan projektiin :)

  Nimikin on täydellinen. Omat huulipuna-/ kynsilakkavalintaan vaikuttaa juurikin nimi, se toimii tavallaan ratkaisijana mihin lopulta päädyn. Se on se fiilis mikä niistä tulee :)

 • Mahtava juttu ja herkullinen sävy! ^^

 • Jenni

  Kiitos! :) MSCHIC on salonkimerkki, joten sitä myydään vain kauneushoitoloissa ja merkin omassa verkkokaupassa. Lista jälleenmyyjistä löytyy täältä: http://fi.mschic.com/page/15/jalleenmyyjat

 • viiru

  No kävipä hassusti :) Juuri tänään etsin netistä ihanaa kirkasta koralli huulipunaa ja mietin että minkä värin sinä ottaisit… Vastaus tuli kuin apteekin hyllyltä :D Harmi vaan että en saa ostettua tuota täällä ulkomailla, mutta Macillä on ihan vastaava samassa hintaluokassa.

 • Minttu

  Pakko antaa kritiikkiä Mschicin sivuilla olevista huulipunakuvista: ainakaan tuo sinun huulipunasi ei näytä vastaavan yhtään sivuilla olevaa ”näytekuvaa” kun vertaa näihin sinun ”realistisemman” näköisiin kuviin. Itse ainakin innostuin ihan hirvittävästi noista Mschicin sivuilla olevista punista koska mm. sinun ja Kukkohovin punat näyttävät aivan ihastuttavan räikeiltä, mutta ainakin tuo sinun näyttää taas näissä kuvissa todella ”miedolta”… Itse ainakin pettyisin jos tilaisin kyseisen punan pelkästään näkemällä sivuilla olevan yksittäisen kuvan ja odottaisin näin saavani jotain räväkkää huulilleni.
  Tämä vain rakentavana ehdotuksena suoraan Mschicille, kuluttaja haluaa varsinkin huulipunissa nähdä mahdollisimman realistisen sävyn netistä tilatessa! :) Ja IHANAA Jenni, mahtava uutinen joka tapauksessa!! Oma nimikkopuna on upee juttu :)

 • lemon

  Hei Jenni, huomasitko että tänään tulee TV2:lta 22.05 Cherry Healeyn Imetys-dokumentti, joka kertoo miten vaikeata Iso-Britanniassa on nykyään imettää lapsia ja miten estoisesti siellä suhtaudutaan paljaisiin rintoihin. Mielenkiintoinen aihe, varmasti suositeltava aihe.

 • Aivan mieletön uutinen, sylintäydeltä virtuaalitoivotuksia! :-) Kaippa se on lisättävä tämänkin huulipunamaanikon ostoslistalle!

 • Neela

  Hieno väri ja sopii sinulle hyvin!

  Onko sinulla muuten kokemusta korostusväri Baked Highlighter Powderista?

 • Pirkko

  Voi miten ihana huulipuna herkullinen :)

Related posts