13/05/13

Karaokea huoltoasemalla

17 50

En muista hetkeen, että olisin ollut yhtä haltioissani ja nauranut näin paljon jollekin jutulle kuin tälle tänään bongaamalleni Youtube-videolle, joten pakkohan tämä on jakaa teidänkin kanssanne. Kyseessä on siis videoklippi Tonight Show with Jay Leno -ohjelmasta, jossa nähdään myös fiktiivinen uutisosuus nimeltä Pumpcast News. Osiossa fiktiivinen uutisankkuri juttelee satunnaisilla huoltoasemilla tv-ruudun kautta tavallisille ihmisille, jotka siis päätyvät videoyhteyden kautta ohjelmaan. Äskettäin Youtubeen lisätyllä videolla uutisankkuri onnistuu yllyttämään amerikkalaisen pariskunnan laulamaan karaokea suorassa lähetyksessä ja hitto vie, mitkä laulusuoritukset ja mikä meininki. :D Olen todellakin tuon pariskunnan fani tästä eteenpäin! Ei olisi voinut maanantaiaamua paremmin aloittaa, suosittelen!

Tags: ,

Categorised in: Elämä

17 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts