13/05/13

Inspiraatiota Ompusta

16 51 P5115518.JPG

Lauantain Iso Omena -keikka on jo takana, mutta tyhjentelin kameran muistikorttia ja muistin, että napsin omasta vaatehuoneestani aika kivoja inspiskuvia. Ideana oli siis, että poimin omaan ”vaatehuoneeseeni” omia suosikkijuttujani Ison Omenan liikkeistä ja kiersin tosiaan perjantaina neljä tuntia keräilemässä ja valikoimassa löytöjä lauantain tapahtumaan. On aina hauskaa huomata kuinka pisteellä vierailevat ihmiset yllättyvät siitä, mitä kaikkea olen löytänyt mistäkin liikkeestä. Jotenkin sitä aina omilla putiikkikierroksillaan urautuu käymään niissä samoissa tutuissa liikkeissä ja kulkemaan niitä samoja tuttuja reittejä – ehkä jopa valikoimaan rekeiltä samoja tuttuja vaatteita. On aika silmät avaavaa, kun näkee välillä, mitä joku muu on siitä samasta putiikista bongannut. Ainoa vaara näissä tällaisissa tapahtumissa on, että sitä tuppaa usein löytämään niin kivoja juttuja, että ne jäävät sitten kaihertamaan mieltä pidemmäksikin aikaa. No nyt minulla on kuva muistona ja inspiraationa. ;) Kaikkien kuvissa näkyvien juttujen pitäisi siis olla liikkeissä tällä hetkellä, joten jos joku tuote erityisesti kiinnostaa, niin kyselkää tarkempia koordinaatteja kommenttiboksin puolella. Uskoisin muistavani suurimmasta osasta tuotteita, että mistä ne ovat. :)

P5115512.JPGP5115513.JPGP5115514.JPGP5115515.JPGP5115516.JPGP5115522.JPGP5115524.JPGP5115525.JPGP5115526.JPGP5115527.JPGP5115531.JPGP5115532.JPGP5115533.JPGP5115535.JPGP5115536.JPGP5115539.JPGP5115540.JPGP5115541.JPG

Tags: ,

Categorised in: Elämä, Muoti

16 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Anni

  Mistä nuo ensinmäisen kuvan sandaalit on ja maljonko maksoi?

 • Epe

  Mua jäi tuo Cubuksen mekko kaihertamaan mieltä, joka oli aikaisemmassa postauksessasi.

  Muistatkohan minkä hintainen oli?

 • Maija

  Mistä toi 4. kuvassa taustalla näkyvä musta tupsuclutch on? Ostin viime kesänä Kreikasta samanlaisen ruskeana pitkän musta vs. ruskea pohdinnan jälkeen. Nyt oon alkanu katua päätöstäni ja yrittäny ettiä mustaa yksilöä ja tossa kuvassa oleva on just semmonen mitä etin:)

 • Mistä on tuo ihana kuviollinen reppu?

 • Heh, joudut vielä laittamaan tänne nuo kaikki loppujen lopuksi… Mutta mullakin olisi siis kaksi kysymystä: tuo turkoosinvirhreä paksu kaulakoru ja mustat tossut, ihanat! Tahtoo myös :D

 • Jenni

  Turkoosi kaulakoru on Indiskasta ja mustat tossut muistaakseni Piecesiltä. :)

 • Jenni

  Reppu löytyi Seppälästä. :)

 • Jenni

  Tupsu-clutch löytyi Piecesin liikkeestä. :)

 • Jenni

  Valitettavasti en muista hintaa. :(

 • Jenni

  Hintaa en muista, mutta Esprit’n valikoimasta löytyvät. :) Noita oli myös parissa muussa värissä saatavilla.

 • Bo

  Entäs sitten nuo mustat sandaalit mustien tossujen vieressä? Myös muutamaa kuvaa alempana olevien kultaisten sandaalien alkuperä kiinnostaa. Anteeksi, joudut nyt varmaan todella tilittämään kaikkien vaatteiden alkuperän.

 • Jenni

  Mustat sandaalit olivat muistaakseni Seppälästä ja kullanhohtoiset Aleksi13:sta. :)

 • Elena

  Tuo mustavalkoinen paita tokavikan kuvan etualalla, mistähän se mahtoi olla? (Tän postauksen kommenttiloota tulee niin täyteen näitä mistä mikäkin oli ja mitä se maksoi -kysymyksiä :D)

 • Jenni

  Hintoja en valitettavasti kyllä muista, mutta ostopaikat suunnilleen. :) Tuo mustavalkoinen paita on Cubukselta.

 • jau

  Hei, saanen kysyä mitä merkkiä nuo turkoosit nilkkurit on? :)

 • Jenni

  Nilkkurit löytyivät muistaakseni Seppälästä. :)

Related posts