10/05/13

Fjällräven-repun onnellinen voittaja on…

73 foldsack-voittaja.jpg

Olipa mahtavaa huomata, miten paljon teitä Fjällräven-faneja on siellä lukijakunnassa, sillä Partioaitan kanssa yhteistyössä toteutettu Foldsack No.1 -kisa sai huikean suosion osakseen! :) Oli myös kiva lukea teidänkin tarinoitanne – aika monella kiintymys merkkiin alkaa sieltä lapsuusvuosien muistoista kuten minullakin. Toivoisin, että olisin voinut jakaa repun jokaiselle, mutta siihen minulla ei valitettavasti ollut mahdollisuutta. Onnetar on nyt puhunut ja kisan onnellinen voittaja on selvillä! :) Foldsack No.1 -reppu menee seuraavalle kommentoijalle:

Mari:
Ouh kun löytyi paljon kivoja juttuja! En ollut hoksannut ajatella, että Fjällrävenillä on noin paljon muutakin kuin reppuja :) Mä varmaan päätyisin tähän palkintona olevaan reppuun, sillä tarve repulle on ihan oikea (t. Pikkuveljen repulla yliopistokamoja ympäriinsä kantava), mutta myös anorakki tai fleece olisivat kivoja ja hyödyllisiä Suomen kesässä. :) Oma valinta osuisi varmaan mustaan reppuun, vaikka kaikki värit ovat kyllä hyviä.

Repullinen onnea voittajalle ja kiitos kaikille osallistuneille! Käyhän Mari kurkkimassa sähköpostiasi, niin saadaan palkinto eteenpäin. :)

Tags: ,

Categorised in: Elämä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts