10/05/13

Ennakkokurkistusta bloggaajan vaatehuoneeseen

9 118 P5105618.JPG

Huhhuh, mikä päivä! Muistuttelen teitä vielä tuosta huomisesta muotitapahtumasta Espoon Isossa Omenassa, jossa siis on kaikenlaista kivaa muotiin liittyvää ohjelmaa luvassa. Olen tänään kiertänyt Ison Omenan putiikkeja 4 tuntia keräillen omia lempparijuttujani liikkeistä talteen huomista varten. Pystytämme No Fashion Victims -blogin Emmin kanssa nimittäin kauppakeskuksen aulaan tilapäiset vaatehuoneet, joissa noita löytöjä voi sitten käydä tutkimassa ja fiilistelemässä. :) Minun huomisesta vaatehuoneestani löytyy ainakin kesän tunnelmaa, paljon printtikuoseja ja kirkkaita värejä, pilottitakkeja (tietty!) sekä pitsiä. :) Napsin jo sneak peek -hengessä pari kuvaa teille esimauksi, että mitä muun muassa meikäläisen vaatehuoneesta voi löytää huomenna. Voitteko muuten uskoa, että sain osakseni melkoisen määrän pitkiä katseita, kun kuljin tuon ostoskärryn kanssa ympäri kauppakeskusta. Joku tuotenäytteitä jakanut mies toivotteli perään iloista shoppailua ja mietin, että toivottavasti kukaan ei todellakaan luule, että olen ostanut tuon kaiken! :D Mutta toivottavasti siis nähdään huomenna Isossa Omenassa!

P5105616.JPG P5105617.JPG P5105619.JPG P5105620.JPG P5105621.JPG

Tags: ,

Categorised in: Elämä

9 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Epe

  Mistä liikkeestä tuo mekko on? Hieno!

 • Salla-Maaria

  Samaa tiedustelen kuin edellinenkin, eli MISTÄ tuo kolmannen kuvan mekko on? PAKKO saada kesän juhliin/töihin/aivan kaikkialle!

 • Jenni

  Mekko on Cubukselta! :)

 • Epe

  Kiitos tiedosta. Pitänee suunnata sinne, en olekaan koskaan käynyt :)

 • Ursula

  Oli mielenkiintoista kuulla edes hiukkasen siitä, miten paljon työtä ja aikaa tuollainen päivä sinulta vaatii. Sitä ei tule aina ajateltua lopputulosta katsoessa!

 • kryp

  hei vaan jenni! toivottavasti päiväsi sujui! voisitkohan kertoa mistä tuo ekan kuvan vihreä pilotti on? kiitti! :)

 • Jenni

  Tuo pilottitakki on Lindexiltä. :) Ja kukallinen puolestaan KappAhlista.

 • Elina

  Hei, mistä tuo mustavalkea reppu on oikein peräisin? :)

 • Jenni

  Reppu on Seppälästä. :)

Related posts