9/05/13

Lauantaina Isoon Omenaan?

3 64 iso-omena.png

Hei ajattelin huhuilla teille, että jos missasitte aiemmin keväällä ne Jyväskylän Forumin muotipäivät, niin nyt olisi täällä pääkaupunkiseudulla vähän vastaavanlaista hauskaa tiedossa! :) Espoon Isossa Omenassa nimittäin järjestetään tämän viikon lauantaina 11.5.2013 Fashion & Styling -tapahtuma, jossa on kaikenlaista muotiin ja kauneuteen liittyvää ohjelmaa. No syy miksi minä tästä täällä kirjoittelen, on tietysti se, että myös allekirjoittanut on tapahtuman menossa mukana. :) Minä ja No Fashion Victims -blogin Emmi nimittäin kokoamme tapahtumaan omat vaatekaappimme Ison Omenan runsaasta valikoimasta ja niitä pääsee sitten lauantaina kurkkimaan ja hypistelemään ihan livenä. Jyväskylässä oli aivan ihanaa jutustella lukijoiden kanssa naamatusten ja huomata, miten omat bongaukset kauppojen valikoimista avasivat monen silmät ihan uudella tavalla tuttujenkin liikkeiden suhteen. :) Ja saattaapa meillä tällä kertaa olla pari kivaa pientä yllätystäkin hihassa osalle kävijöistä.

Tapahtumassa on muutakin mukavaa ohjelmaa, jonka voitte tsekata kokonaisuudessaan TÄÄLTÄ. Tilaisuutta juontaa Maria Veitola ja ohjelmaan kuuluu esimerkiksi useita muotinäytöksiä, Street Style -kuvausta (eli ykköset päälle, haha) sekä kevään meikkitrendien esittelyä. L’Oréalin virallinen meikkitaiteilija Suvi Tiilikainen loihtii meille bloggaajillekin siellä paikan päällä jotkut ihanat kevätmeikit opastuksen kera. :) Olisipa mukavaa nähdä myös teitä tapahtumassa eli tulkaa ihmeessä lauantaina moikkailemaan Isoon Omenaan klo 11-16 välillä, kun olemme Emmin kanssa paikalla päivystämässä!

PS. Odotellessanne lauantaita voitte käydä Ison Omenan Facebook -sivuilla osallistumassa hauskaan kisaan, jossa pääsette arvuuttelemaan muutamista tuotteista, että mitkä niistä kuuluvat minun ja Emmin virtuaalisiin vaatekaappeihin. Onnellinen voittaja saa nuo meidän valitsemamme tuotteet itselleen (arvo 150e). :) Kisaan pääsee TÄSTÄ!

Tags: , ,

Categorised in: Elämä, Muoti

3 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Olipas helppo, arvasin kaikki kolme osaltasin oikein. Luenkohan blogiasi vähän liiankin aktiivisesti ;D

  • Jenni

    Haha, se taitaa kyllä olla blogia seuraaville ja tyylini tunteville aika iisi juttu! ;)

  • Johannna

    Moikka. Mä en missannu kevään Jyväskylän Muotiblogi tapahtumaanne Forumissa. Mulla oli sininen takki ja meinasin ottaa kuvia susta ja Moumousta, mut mulla ei ollu kameraa sit mukana. Muistatko mua?

    t.Johanna

Related posts