8/05/13

Lenkkarimaniaa

23 81 lenkkarimania.jpg

Uusimmassa toukokuun Trendissä fiilistelen Tyylihaukka-palstalla kuumana jylläävää lenkkaritrendiä. Olen etsinyt enemmän tai vähemmän aktiivisesti itselleni kivoja lenkkareita ihan arkikäyttöön jo pienen ikuisuuden, mutta jotenkin niitä täydellisiä ei vain vieläkään ole tullut vastaan. Olen itse lenkkarihommissa sellaista koulukuntaa, että jos sporttikengät kerran puetaan mekon, hameen tai muuten sliipatun arkityylin kruunuksi, niin annetaan niiden sitten kunnolla näkyä. Eli meikätyttö toivoo tennareiltaan räväkkää väriä. Huomaamattomat mustat lenkkarit ovat tietysti hillitty tapa toteuttaa tätä trendiä, mutta siinä vaiheessa, kun itse puen lenkkikengät kukkamekon kaveriksi, niin niiden on paras olla pinkit, violetit tai neonkeltaiset. Kartoitin vähän eri merkkien lenkkaritarjontaa ja kokosin tähän postaukseen omia suosikkejani. Omien lemppareideni joukkoon kuuluvat ainakin nuo aivan kauttaaltaan neonkeltaiset Haglöfsin lenkkarit. Mitenkäs te suhtaudutte tähän lenkkarivillitykseen? Onko omat popot jo hankittu tai ovatko suunnitteilla? Vai näyttääkö mekon ja lenkkikenkien yhdistäminen ihan hirveältä? Kerrankin trendiä voi kiitellä ainakin mukavuudesta sillä kyllä lenkkareilla paljon mukavampi on viilettää menemään kuin joillakin piikkikoroilla. :) Ja mitkä muuten noista kuvan lenkkareista ovat teidän lempparinne? Vai onko suosikkimalli jokin ihan muu? Kivoista lenkkareista saa vinkkailla kommenttiboksin puolella!

Kuvan lenkkarit riveittäin:

1) New Balance, Merrell, Adidas

2) Haglöfs, Adidas, Reebok

3) New Balance, Reebok, Adidas

4) Adidas, New Balance, Reebok

5) New Balance, Adidas, Nike

6) Nike, Reebok, New Balance

Tags: , , ,

Categorised in: Elämä, Muoti

23 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Marika

  Tennareita oon kyllä yhdistellyt kaikkeen mahdolliseen, mutta tämä lenkkarivillitys on vielä kokematta. Ei kuitenkaan mielestäni ole mikään hullumpi idea, varsinkin kun nykyään lenkkareita on niin monenlaisia, että varmasti löytyy pari, joka sopii siihen kukkamekkoonkin. Ihanan herkullisia värejäkin näköjään nyt tarjolla!

 • L

  Olen ollut pitkään converse-tyttö, mutta nyt päätin räväyttää lenkkaritrendin kanssa ja jaloissani on tänään jalassa Karhun Albatross -retrolenkkarit ! Ajattelin yhdistää myöskin mekkoon tai yksiväriseen tummaan asuun :)

 • m

  Ei ole tosi! Kiikutin nimittäin juuri hetki sitten ovesta uudet Niket nykyisten neonpinkkien kaveriksi. :-D Niitä ainakin ajattelin yhdistellä mekkoihin, farkkuihin, hameisiin, mustiin suoriin housuihin… Niin, kaikkeen.

  Omaan makuuni ylärivin Adidakset näyttävät mielettömän hyviltä. Suosittelen Nike-tyttönä myös merkin Roshe-mallia. Sporttinen, mutta silti selkeä katukenkä. Ja lisäksi ihan huiput jalassa! Mielestäni Niken nettikaupasta tilattuna kengät voi vielä kustomoida mielensä mukaan – saapa ainakin juuri siinä väriyhdistelmässä kuin omaa silmää miellyttää. :-)

 • Minusta tämä lenkkarimuoti on vähän hassu :-D Ehkä johtuu siitä, että ite yhdistän lenkkarit niin vahvasti urheiluun että tuntuu hassulta nähdä joku lenkkareissa ja hameessa. Voi tosin olla että tähänki silmä tottuu ja kohta hihhuloin ite tuolla neonvärisissä nikeissa ja kesämekossa!
  Siinä mielessä olen kyllä onnellinen tästä trendistä, että viimein kaupasta saa oikeasti hyvännäkösiä lenkkareita treeniasun jatkeeksi! :)

 • Lora

  Itse innostuin hankkimaan värikkäät lenkkarit kun Stockkan Argoshallissa oli juoksutapahtuma ja lenkkareista sai 20% alennuksen. Päädyin kokeilujen jälkeen Merrell-nimisen merkin ihaniin kevyisiin liilan/pinkkeihin karkkiunelmiin.

  Jos pinkki/keltainen innostaa suosittelen tsekkaamaan nämä http://www.zappos.com/merrell-barefoot-crush-glove.

  Itse testasin näitä mutta siskoni (minua 8 vuotta nuorempi) totesi, että oli myynyt kyseiset kengät jollekin 17-vuotiaalle tytölle ja vihjaili ”hienotunteisesti”, että ovat ehkä vähän nuoremmalle sopivammat :D Nojoo, eivät ihan olleet mun väriä mutta kyllä nuo mielestäni menevät meille 30-kympin ikähaarukkaa lähestyville :)

 • Itse olen lenkkarityyppiä! Oranssit olis mun makuun sopivat just nyt. Itselläni on Niken harmaa-pinkit walking shoes’t, tykkään kovin.

  ps. terkut Espanjan auringosta!
  http://shoptravelfood.blogspot.com.es/2013/05/azulejos.html

 • Kertokaapas fashionistat mulle, mikä on lenkkarin ja tennarin ero? Mulle lenkkarit ovat ne oikeat juoksukengät, ja kaikki mun vapaa-ajan tossut ovat sitten tennareita. Joku tennispelaaja voi olla sitten asiasta ihan eri mieltä. Ja kumpikaan ei ole varmaankaan oikeassa määritelmänsä kanssa. Tuossa kuvassakin osa noista kengistä näyttää mun maailmassa lenkkareilta (näyttävät juoksukengiltä) ja osa tennareilta (näyttävät vapaa-ajan tossuilta). Mutta taitavat kuitenkin olla kaikki lenkkareita. :D

  Mä en esimerkiksi tiedä, onko perinteiset Adidaksen Superstarit lenkkarit vai tennarit. Kummat ne on ja ennen kaikkea miksi? :)

  Eli mikä tossun ulkonäössä tai muussa määrittää, onko ne tennarit vai lenkkarit?

  Ja musta noista kuvan tossuista noi alarivin New balancet on kivoimmat. Mulla on juoksukenkinä melkein saman väriset. Ilman keltaista vaan.

 • miffa

  Popot todellakin hankittu! Mulla on punaliilat nikefreet ja oi että ne on mukavat jalassa. Hameeseen en ole vielä päässyt yhdistelemään, mutta eilenkin oli ihan normivaatteiden kanssa päällä koulussa ja heti tuli kehuja kengistä :)

 • Tanja

  Mäkään en ensiksi voinut käsittää tätä lenkkarivillitystä, mutta omien kamalien vanhojen lenkkareideni hajottua, ajattelin kerrankin panostaa niihin myös ulkonäöllisesti. Löysin sitten Prismasta (siis Prismasta, jee S-bonukset! :D) nämä Adidaksen Climacoolit https://www.google.fi/search?q=adidas+climacool&biw=1241&bih=584&bav=on.2,or.r_qf.&um=1&ie=UTF-8&hl=fi&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=AjOKUa2KOoWAhQfK-4HwAw#imgrc=4OKGhCWatpL0bM%3A%3B5z24n9J-9217sM%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.style-people.com%252Fwp-content%252Fuploads%252F2012%252F06%252FAdidas-Womens-CLIMACOOL-Solution-2.png%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.style-people.com%252Fadidas-climacool-solution-for-womens%252F%3B1000%3B1000 Nyt näillä viikon lenkkeiltyäni en haluaisi ottaa niitä jaloista pois ollenkaan! Huippuhyvät jalassa ja vielä minusta hyvännäköisetkin :)

 • Tanja

  Höh nyt se lenkki ei näy, mutta jokatapauksessa sellaiset musta-pinkki-liilat, ihanan tyttömäiset :) ja hinta 80e hujakoilla, minusta enemmän kuin kohtuullinen!

 • Kairo

  Karseeta kasaria. NB on kuin suoraan vm 85. Puuttuu vielä silkkihuivi ja Dingo.

 • Reettam

  Ostin itselleni vuodenvaihteessa Popot-liikkeen aleista sellaiset ihanat mustat, vähän sirommat New Balancen tennarit pinkeillä ja violeteilla yksityiskohdilla :) Tykkään kyllä ihan älyttömästi, ovat mahtavat jalassa ja sopivat kaiken kanssa näyttämättä liikaa juoksukengiltä. Juoksulenkkarit ovat mielestäni kuitenkin juoksulenkkarit, siksi omaan silmääni esimerkiksi nuo Haglöfsit näyttäisivät vähän hassuilta kaupungilla. Mutta ei pidä koskaan sanoa ei koskaan, ehkä sun kaltainen tyyliniekka saisi ne toimimaan!;)

 • Kirsi

  Itse etsin epätoivoisesti niitä mustia huomaamattomia lenkkareita! Mistä sellaiset löytää? Mustat tossut mustilla pohjilla, missä piileskelette? Tossuissa voisi olla vaikka jotain aksenttiväriäkin (hopea, turkoosi, violetti…), kunhan niissä ei olisi ollenkaan valkoista.
  Kakkosrivin kokokeltaiset Haglöfsit miellyttäisivät, kunhan eivät olisi keltaiset. ;)

 • Janica

  Kollaasissa ylimmällä rivillä olevat pinkit lenkkarit miellyttivät minua eniten :) En osaisi itse yhdistää lenkkareita ja mekkoa, omat mekot kun ovat tosi naisellisia kukkamekkoja. Ehkä jos mekko olisi yksivärinen, niin sen kanssa värikkäät lenkkarit olisivat kivat :)

 • nipa

  olen normaalisti melko naisellisesti pukeutuva ja kartan jopa tennareita. omat nike free 5.0 ostin kuitenkin kun missä asun (keskieuroopassa) tämä trendi on nostanut päätään jo pitempään ja no onhan ne tosi mukavat. omani ovat ihanat mintun väriset ja niin ihanat, mekkoihin en kyllä ole vielä uskaltanut yhdistää, jonkinnäköisiä vinkkejä tätä varten kaipaisinkin! siis sitten kun olet omat jäätelö/karkki/hurjanväriset kenkäsi löytänyt :)

 • Mulla ei ihan peruslenkkareita ole, tennareita kylläkin. Ihastuin noihin Adidaksen mustiin lenkkareihin, joissa on vähän pinkkiä.

 • Mer

  Merrell: Barefoot Run Pace Glove
  kaksi vuotta sitten ostin kahdet (oranssit ja musta/harmaat)
  olen kayttanyt mekkojen ja hameiden kanssa..
  juoksen ja kaynyt koskiveneilyretin lapi..
  Ei ole painanut puristanut tai hangannut,
  lapimarkana tai sukitta, ihanmiten vaan.
  PARHAAT IKINA !!!
  Kaytan siis ihan paivittain ja ovat edelleen kuin uudet,
  mika mielestani on aika harvinaista jos puhutaan kengista!
  tsekkailkaa !!!

 • n

  Lenkkarit olis tarkoitus hankkia ja kun vihdoinkin löysin ne täydelliset (-> http://www.zalando.fi/nike-performance-free-30-v4-vakaus-keltainen-n1241a02v-202.html ) jäljellä on enää koko 44,5 ja suurempia! Joka päivä käyn tuolla katsomassa joko olis tullut mun kokoa. :D

 • Paula

  En ole varma mitä mieltä olen lenkkareiden yhdistettävyydestä mekkojen ja hameiden kanssa, mutta useat löytyy omastakin kaapista. Toistaiseksi olen siis käyttänyt niitä urheiluhousujen, farkkujen ja shortsien kanssa.

  Näistä ehdottomat suosikkini ovat oranssit Merrelit, värin ja mallin puolesta. Ja itse asiassa ne ovat ainoa näistä, jotka voisin kuvitella itselleni.

 • Jenni

  Hei minulla on sinulle aivan MAHTAVIA uutisia Kirsi! Nimittäin noita kyseisiä Haglöfsejä on saatavilla myös mustina, joissa on pinkki pohja! :)

 • Niina

  Jenni mistä olet bongannut tuon rivin 6 keskimmäisen Reebokin? Ihanat karkkivärit, mutta en löydä kenkää mistään netin syövereistä :O.

 • Jenni

  Reebokin omilta nettisivuilta löytyivät! :)

 • Lenkkarit nolottaa urheilukäytössäkin. Normaaliasuun laitan jalkaan vain, jos ainoa vaihtoehto on kuolema. Hitaasti kiduttamalla.

Related posts