7/05/13

Kansallisbaletti tanssii ilmaiseksi kaikille

6 54 baletti.jpg

Hei piti teille vinkata tällaisesta kivasta mahdollisuudesta, jonka ystäväni spottasi Kansallisbaletin Facebook-sivuilta. Kansallisbaletti nimittäin järjestää 18.5.2013 klo 18 Hartwall Areenalla yleisötapahtuman, jossa nähdään rakastetuimpien balettien parhaita paloja 2,5 tunnin ajan – ja parastahan tässä on se, että lippuja tapahtumaan jaetaan täysin ilmaiseksi! :) Yksi ihana lukijakin ehti tästä jo eilen vinkkaillakin kommenttiosiossa ja sattuipa niin hauskasti, että olin tuon kommentin lukiessani juuri ratikassa istumassa matkalla kotiin kaksi balettilippua taskussani. :) Great minds think alike

Showssa nähdään kohtauksia muun muassa Joutsenlammesta sekä viime syksyn yleisösuosikista Lumikuningattaresta. Yhteensä tanssijoita on projektissa mukana peräti 60 ja tanssikatkelmien välillä saadaan nauttia myös oopperasta. Ja tosiaan, lippuja tapahtumaan jaetaan aivan ilmaiseksi, joten jos kulttuuri ja baletti kiinnostaa, niin merkkailkaahan päivä kalenteriin! Baletti-iltaan ei tarvitse varata lippuja, vaan paikat täytetään saapumisjärjestyksessä. Parhaat paikat itselleen voi kuitenkin varmistaa noutamalla maksuttomat ennakkoliput (max 2 lippua / hlö) Kansallisoopperan lipunmyynnin yhteydessä olevasta Oopperashopista 6.5.-17.5.2013. :)

PS. Niin ja hei, muistuttelenpa samalla, että meidän ikioma Wannabe Ballerinas päräyttää tosiaan kevätshownsa yleisöille nähtäväksi parin viikon päästä ja lippuja on vielä jonkin verran saatavilla. Eli jos kiinnostaa, niin kannattaa varailla omat liput Tiketistä pikimmiten! :)

Kuva: Ooppera

Tags: ,

Categorised in: Elämä, Kulttuuri

6 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • mymmeli

  Voi vitsit! Asun itse tällä hetkellä Edinburghissa opiskelujen takia ja tulen Suomeen vasta kuun lopussa. Mutta mahtavaa kyllä että tuollaisia järjestetään, moni baletin ja tanssin ystävä pääsee varmasti nauttimaan kerrankin! Meillä on äidin kanssa ollut haavena mennä katsomaan balettia yhdessä siitä asti kun 5 vuotiaana aloitin tanssin harrastamisen :) Ehkäpä tänä kesänä sitten menisimmein vihdoin katsomaan ihan kokonaista esitystä Kansallisbalettiin!

 • Hehe, kai järjestät tästäkin lippuarvonnan ;) Kerrankin kaikki ois voittajia.

  http://www.nymfimaatti.blogspot.fi

 • Emmi L.

  Ihanan kuuloinen tapahtuma, harmi kun en itse pääse paikalle, mutta taidan silti mieluummin ehkä nautin Italian auringosta :)

  Emmi L.
  http://happyfeetingblogi.blogspot.com

 • Karkkinen

  Kävin just katsomassa Rockt the Ballet 2 Savoy-teatterissa ja suosittelen kaikille, vaikkei baletti niin kiinnostaisikaan. Uskomaton musiikin, tulkinnan ja tanssin yhdistelmä, josta ei puuttunut hauskuutta ja silmäniloa ;)

  Valitettavasti olen reissussa, kun tuo kansallisbaletin esitys on, muutoin olisin vienyt kummityttöni katsomaan!

 • Henna

  Kiitoksia vinkistä! Olenkin huomenna menossa oopperaa katsomaan, joten pitää muista napata liput samalla. :)

 • osynlig

  Kiitos ihan mielettömästi tästä vinkistä, tänne vien tanssijasiskoni! Sattuipa vielä niinkin loistavasti, että tapahtuma on synttäripäivänänsä :)

Related posts