6/05/13

Vihreä ihastus ja taivaallinen valo

19 64 P5055458.JPG

Olen huomannut aikojen saatossa, että pukeutumisessa minulle sopivat parhaiten sellaiset selkeät, kirkkaat värit. Kaikenlaiset pastellit ja murretut sävytkin käyvät, jos niitä käyttää alaosissa tai kontrastina on sitten jotakin muuta siinä sivussa, mutta kauneimmin ihoni ja hiusteni sävyä tuntuvat korostavan sellaiset räväkät sävyt. En ole koskaan mitenkään rakastanut kirkasta vihreää, kunnes huomasin joitakin vuosia sitten, että se vain sopii minulle. Hankin tuolloin muutaman vihreän vaatteen, mutta jotenin tuo väri ei koskaan kunnolla rantautunut vaatekaappiini. Nyt kuitenkin ihastus tuota keväistä sävyä kohtaan on nostanut päätään, sillä olen useammassakin paikassa törmännyt juuri sopivan sävyiseen vihreään. Ehkä aika on nyt vihdoin kypsä. :)

P5055443.JPG

Erityisen hyvältä vihreä väri näyttää punaisten tai korallinsävyisten huulten kanssa, joten kun sovittelin raikkaan vihreää mekkoa Pariisissa ylleni, ostopäätös sinetöityi mielessäni, kun näin miten kauniisti mekon sävy ja huulipunani sopivat yhteen. Pariisin & Other Stories -liikkeestä löytynyt mekkokaunokainen on kuin vintagea parhaimmillaan – täydellinen istuvuus ja hurmaavan ajaton malli, joka silti huokuu jotakin menneiden aikojen charmia. Itse mekon saatte nähdä sitten, kun saan jonkun kuvausavuksi, mutta nappasin eilen pari fiilistelykuvaa, kun intoilin tuosta vihreästä väristä. Ja eikö ole aika taivaallinen valo täällä makuuhuoneessani? :D

Kertokaahan, mikä on teille se tämän kevään väri-ihastus?

P5055451.JPG

Tags: , ,

Categorised in: Elämä, Muoti

19 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Oi, onpas upea mekko ja onnellinen tunnelma kuvissa! Oma lempivärini on tänä keväänä ollut keltainen. Pidän yllättäen myös oranssista ja sinisestä… Ja pinkistä. Vaikeampaa sanoa mistä ei pitäisi! On virkistävää kun kirkkaita värejä on nyt niin paljon, ne on mukava yhdistää vitivalkoiseen :)

 • Inna

  Mun väri on ollut keltainen, vaikka aina ajattelin että se on öklö väri, mutta huomasinkin että tietyt keltaisen sävyt vain sopivat lämpimän sävyistä ihoani vasten. Samoin persikan sävyyn olen ihastunut.
  Eilen näin ihanan omenanvihreän mekon, mutta kokoa ei ollut niin en voinut haalia sitä itselleni. :< Se sävy olisi myös sointunut hyvin hiusteni sävyyn, mutta aina ei voi tärpätä. :) Sen sijaan löysin ihanan oranssin mekon - ja halvemmalla. ;)

 • Jännä edusta tuossa mekossa :D Itse ostin juuri sunnuntaina itselleni kirkkaan keltaisen hameen! Saa nyt nähdä, minkä kanssa sitä uskaltaisi käyttää :)

  http://www.nymfimaatti.blogspot.fi

 • Bluebird

  Näytät sädehtivän kauniilta! Vihreä väri korostaa myös hienosti hiustesi hienoista punertavuutta.

 • maarit

  Mä olen hurahtanut oranssiin. Löytyy sisustuksessa ja vaatteissa!

 • Olen jo pari vuotta rakastanut syvästi turkoosia ja petroolin sinistä. Ne piristää loistavasti muuten mustaa asukokonaisuutta!

  Uusi, yllättäväkin, rakkaudenkohteeni on viininpunainen. Aiemmin en voinut sietää sitä, mutta nyt se on yksi lemppareistani!

 • Julia

  Voi kun sopii tuo vihreä väri sulle niin hyvin. Kaunis jälleen kerran. :) Itse fiilistelen aika paljon koralli väriä! :) Huulissa koralli väri on aika herkku.

 • Sanna

  vihreä väri kyllä sopii sinulle! hiuksetkin heräävät jotenkin aivan uudella tavalla eloon, saavat mukavan lämpimän hohteen.
  tässä muuten vinkki tulevasta ilmaisesta kansallisbaletin esityksestä, itse ainakin menisin jos olisin sillä suunnalla! http://www.ooppera.fi/ohjelmisto/kansallisbaletti_tanssii_kaikille/1999

 • Mari

  Moi Jenni! Ei liity postaukseen, mutta minua kiinnostaa että mitä kokoa se sinun H&M conscious exclusive mekkosi oli, jota pidit aussie gaalassa? :) Yritän miettiä onko mekko naftia mallia :) Kiitos ja kivaa viikkoa! :)

 • Jenni

  Olen usein H&M:n vaatteissa kokoa 34. Gaalassa mekko oli kokoa 36 (koska se on se sample-koko), mutta 34 olisi ollut sopivampi. Yleensä kokoni vaihtelee 34 ja 36 välillä merkistä riippuen, mutta H&M:n normaalimalliston kokohaarukassa olen yleensä enemmän 34 kuin 36. Toivottavasti jeesasi!

 • Anni

  Kaunis väri ja yläosa, mutta 100% polyesteria? Miksi oi miksi materiaalit ovat nykyisin tuota luokkaa… Mekko näyttää laadukkaalta ja hintakin voisi siitä kertoa, mutta itse en suosisi tätä tai vastaavia materiaaleja (kesämekossa).

  Mukavaa kevättä :)

 • Jenni

  Itse asiassa minusta polyesterillä on suotta vähän turhan huono maine, eivätkä kaikki keinokuidut ole yhtä kuin huono ja hengittämätön materiaali. Suosin yleensä luonnonkuituja ja muuntokuituja, mutta tämä mekko tuntui heti sovittaessa todella mukavalta päällä. Polyesteriähän siis käytetään usein esimerkiksi urheiluvaatteissa, jotka nimenomaan halutaan tehdä hengittäviksi ja kestäviksi – toki kudontatavalla on merkitystä siinä, miltä materiaali tuntuu käytössä ja ihoa vasten. Etuna polyesterissä moniin luonnonkuituihin nähden on juuri sen kestävyys ja rypistymättömyys, ja lisäksi se säilyttää hyvin muotonsa. Keinokuiduissakin on laadullisia eroja valmistustavasta ja -paikasta riippuen ja tämä tuntui varsin laadukkaalta. 

  Mitä & Other Storiesiin noin yleisesti ottaen tulee, niin olisin odottanut kaikesta huolimatta merkin materiaaleilta vähän enemmän, sillä minä kuvittelin löytäväni rekeiltä nimenomaan enemmän ylellisiä luonnonmateriaaleja kuten silkkiä, koska tästä brändistä on puhuttu nimenomaan H&M:n luksusmerkkinä. Toisaalta hintataso oli puolestaan edullisempi kuin odotin. Mutta katsotaan nyt, miltä tuo mekko sitten tuntuu käytännössä. :) Itse en tätä mieltänyt mitenkään yksinomaan kesämekoksi, vaan ajattelin juuri nyt jo sukkahousujen kanssa käytellä. :)

 • Oot niin sulokas <3

 • Täällä puolustelen myös polyesteria! Olen vaatekaupassa töissä ja huomaan miten polyesterisia vaatteita kammoksutaan ja asiakkaat jättävät ne rekkiin roikkumaan. Keinokuidut ovat kuitenkin kehittyneet roimasti verrattuna entiseen ja monet tekokuituiset vaatteet ovat jo aika hyvää laatua ja myös mukavia päällä. :) Itse en kyllä menisi ostamaan akryylista neuletta, mutta polyesteria tai nailonia neuleseoksessa en kammoksu.

 • Aivan ihana ! Etenkin ensimmäinen kuva on jotenkin erityisen suloinen :)

  -Maria

 • Marjukka

  Todella kaunis mekko, ja upea väri sinulle tuo vihreä!

 • Noora

  Vau näytätpä tosi kauniilta; vihreä todella sopii sulle tosi hyvin! Ja on tosiaan aivan uskomaton toi valo. Mun kevään ja kesän väreinä oranssi ja keltainen, jotka onneksi aika kivasti sopivat itselleni ja ruskettuneeseen ihoon :>

 • Anni

  Kiitos asiallisesta vastauksesta! (No en nyt tietenkään muuta odottanutkaan :D) Mutta mukava kuulla, että polyesterikin voisi saada synninpäästön ja laatu voisi olla oikeasti hyvää, niitä kivan näköisiä vaatteita kun kuitenkin löytyy tästä materiaalista kasvavassa määrin.

  Ehkä voisit jossain kohtaa myöhemmin huikata olitko tyytyväinen tämän merkin laatuun, kunhan käyttöikää kertyy? Nettisivuilla kun näkyi muutama mielenkiintoinen ehdokas.

 • tuosta

  Tuosta vihreän sävystä tuli mieleen, että ebayssä tuli vastaan random asu-kokonaisuus vihreän hameen myynnin tiimoilta ja minusta kyseinen look sopisi sinulle. Ehkä olet samaa mieltä? Tein kuvasta aijaa-linkin ja hauskaa olla, että linkin nimeksi tuli ”TheVau” :)

  http://aijaa.com/THeVau

Related posts