5/05/13

Tripla-printtiä

60 112 P5015299.JPG

Minulla on ollut Pariisin reissulta vielä jemmassa joitakin kuvia, joten saatte vielä nauttia ajoittaisista Pariisi-postauksista, vakka matka on jo jäänyt taakse. Tällä kertaa luvassa on kaivattu asupostaus ja näissä kuvissa onkin ehkä komein tausta ikinä, sillä kuvat on napattu Eiffel-tornin lähistöllä. :) Asun sen sijaan arvelen jakavan mielipiteitä, sillä olen ujuttanut samaan lookiin peräti kolmea erilaista printtiä!

P5015345.JPG

Olen pitkään halunnut kokeilla asua, jossa olisi montaa erilaista printtikuosia samassa paketissa, mutta jotenkin en ole löytänyt vaatekaapistani sellaisia yhdistelmiä, joissa tuo multiprintti-look toimisi. Pariisin matkalta löysin kuitenkin printtipaidan, jonka rauhallinen värimaailma tuntuu sopivan yhteen vähän kaiken kanssa. Beige-valkoinen printtineule löytyi Banana Republicin alesta ja ihastuin sen pehmeään materiaaliin välittömästi – puuvillan sekaan on nimittäin sujautettu vähän kashmiria, ja sen kyllä tuntee. Minulla sattuivat sovitushetkellä olemaan jalassa nuo ”pyjamapöksyt” ja kun katselin kahta printtikuosia päällekkäin, totesin, että ne itse asiassa sopivatkin aika hyvin yhteen. Mukanani sattui olemaan vielä joskus Monkilta saamani kukkahuivi ja oikein innostuessani kokeilin vielä sitäkin komboon. Ja sekin tuntui toimivan. Printit kaikissa kuoseissa ovat aivan erilaiset ja väritkään eivät ole täysin samat, mutta jotenkin kokonaisuus on silti harmoniassa. Näköjään vain rohkeasti kokeilemalla löytyvät ne parhaat yhdistelmät. :)

P5015305.JPG

Jotta kolmen printin kanssa ilotteleva asukokonaisuus ei vain kävisi tylsäksi, lisäsin pakettiin vielä Zarasta löytämäni räväkän värisen runsaan kaulakorun. ;) Tässä asussa tuntui vain siltä, että more is more, vaikka yleensä olenkin pukeutumisessani enemmänkin minimalistinen. Kun nyt kerran tälle runsaalle linjalle lähdettiin, pitihän se tehdä sitten kunnolla! Jalkaan sujautin ihanat keijukaistohvelini ja tavarat pakkasin Pariisista myös löytämääni Longchampin pikkulaukkuun. Mitäs sanotte kolmen printin yhdistelmästä – toimiiko teistä vai onko ihan liikaa? Minä itse viihdyin tässä lookissa todella hyvin, joten kokeilen samantyyppistä varmasti vielä toistekin.

P5015314.JPG

Neulepusero Banana Republic, pyjama-tyyliset housut Pull & Bear, kukkahuivi Monki, kaulakoru Zara, kengät Vagabond, nahkalaukku Longchamp, aurinkolasit Lindex, sormus Philippe Audibert huulipuna MAC

P5015348.JPG P5015322.JPG P5015339.JPG P5015356.JPG P5015295.JPG

Tags: , , , , , , ,

Categorised in: Elämä, Matkat, Muoti

60 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Satupauliina

  Minusta toimii!! Muutenkin ihana fiilis kuvissa

 • Leena

  Jes, toimii!! Ja etenkin Pariisiin tuo boheemi tyyli sopii erityisen hyvin. Pariisi on ihana kaupunki, Pariisi-postauksia odotellessa :)

 • Joo tykkään tykkään! :) Tosi kiva neule ja nuo loaferit haluan itsellenikin. Mahtuuko uuteen pikkulaukkuun kamerakin mukaan? Se on ihana!

 • Kyllähän printit toimivat! Vaikka suoraan sanoen itseäni hirvittäisi laittaa kolmenlaista printtiä samaan asuun, mutta kannattaa näemmä koeilla. Tuo ”mehiläiskenno”neule on todella kiva ja tuollaisia housujakin voisin itse ajatella. Kaulakoru kiinnittää mukavasti huomion,mutta tykkään kuitenkin enemmän tuosta rennosta huivista. Sait positiivisesti yllätettyä että (uskalias) kokeilunhalu kannattaa!
  Sateista sunnuntaita ja ensi viikon aurinkoa odotellessa :)

 • Toimii todella hyvin!

 • Toimii aivan älyttömän hyvin!!! Ja miten ihmeessä noin kaunis ja ajaton laukku löytyi outletista?? Yleensä niissä tuntuu olevan vain tavaraa mikä ei normihintaisna kelpaa kenellekään. Upea asu ja upea Jenni!

 • Tiia

  Ihana! Menet näissä Pariisin kuvissa ihan täydellisesti pariisittaresta, tyylikästä mutta silti rentoa :)

 • Ihan kivalta tuo näyttää, mutta itse olisin laittanut jonkin toisen paidan :)

 • Otit näköjään sen laukun heti käyttöön. Pyjamahousujen ja kenkien yhdistelmästä tulee mieleen sellainen aamuinen oloasu :D

  http://www.nymfimaatti.blogspot.fi

 • Upea!!! Minä rakastan vaikka kuinka moninkertaista printtiä, aina, joten tämä on aivan ihana. Ja silti jotenkin niin sinun tyyliä, että sopii sinulle todella hyvin! Ja itseasiassa.. Tuo pariisilaisboheemius-ajatus ja kuva taustalla lisää tunnetta että sovit vielä katukuvaankin :)

 • Emmi L.

  Upea pariisitar! Eli sopii kyllä nuo printit tosi hyvin yhteen :)

  Emmi L.
  http://happyfeetingblogi.blogspot.com

 • Katih

  Hyvin toimii, näytät suloiselta.

 • Anna

  Ihastuttava asu!

 • Vau, kuinka upea kuva erityisesti tuo ensimmäinen on! Jotenki ihanan utuinen tuo Eiffel tuolla taustalla :)

 • kristiina

  Minusta toimii loistavasti! Näyttää erityisen hyvältä kun statement kaulakoru näkyy :) Ja ihanat kuvat!

 • Super cute and funky outfit, I love it!
  xx

  Moonakoppi

 • Ihastuin tuohon paitaan!

 • Itse asiassa toimii yllättävän hyvin, kun värit ovat tarpeeksi rauhalliset. Lisäksi paidan ja housujen printti on kuitenkin jollain tavalla aika samankaltainen.

 • elli

  Tosi ihana asu! Oikeastaan ihanan erilainen ja freesi. Aina näytät kyllä upealta, mutta vaihtelu virkistää. Yhdistelmä toimii loistavasti ;) kuvat on upeita – niin maisema kuin mallikin! :)

 • -T-

  Erittäin hyvin toimii printit yhdessä. Ehkä printtien muodot jotenkin komppaa toisiaan ja värit on harmonisia. Hyvältä näyttää. Ja Eiffel sopii ihan kaiken taustalle, se on niin kaunis.

 • Piia

  Yllättävän harmoninen kokonaisuus kyllä, upee!

 • Ihana, ihana, ihana. Lisää tällaista :)

 • Ei vitsi miten hauska asu! Kyllä tuo kolmen printin ”sekasotku” vaan toimii sulla ja hyvältä näyttää :) Itse en varmaan ihan heti uskaltaisi, mutta ehkä sun innostamana voisin pikkuhiljaa rohkaistua.

 • Julia Juliska

  Ooh! Kertakaikkisen hurmaavaa!

 • Hienosti toimii! Yritän itsekin pikkuhiljaa totutella printteihin, tulee niin helposti pitäydyttyä vain monotonisissa maailmoissa. Ja hei, jos taustalle komeilee Eiffel-torni, niin ei kauhean väärin voi mennä muutenkaan. ;)

 • maia

  Jo ekan kuvan nähtyäni, ennen kuin ehdin lukea että kyselitkin mielipiteitä asun toimivuudesta, lähes äänen huudahdin ihastuksesta! Ehkä paras sun asu koskaan! Muutenkin varsin ihastuttavat kuvat. :) Vau!

 • Elina

  Aivan ihana asukokonaisuus! Innostuin nyt ensi kertaa kommentoimaan blogiisi kun oli niin kiva asu sinulla, toimii nuo eri printit tosi hyvin!

 • Jenni

  Kiitos! :) Kyllä kelpaisi päivittäin ottaa asukuvia Pariisissa…

 • Jenni

  Kiva kuulla! :) Ehkä minun tyylissäni on juuri ripaus sellaista rennon boheemia otetta, joka sopii tuonne Pariisin kadulle – tosin ehkä tuolla tuli myös valikoitua ylle ihan erityisesti kaikkea ranskalaishenkistä. Pariisi on kyllä niin ihana kaupunki! Vielä muutama postaus on jemmassa odottelemassa julkaisua, joten malta vielä hetki ja lueskele noita aiempia sitä odotellessa. :)

 • Jenni

  Jee, kivaa! :) Kiitos! Neule oli vähän sellainen yllättävä löytö, koska ajattelin aluksi, että tuo väri ei varmaankaan sopisi minulle. Mutta oikein hyvinhän se sitten sopi, kun vain kokeili päälle! Laukkuun mahtuu kyllä tuo pieni Olympuksen PEN-järkkäri, JOS jätän lompakon tai kännykän pois. Eli yhtäaikaa kaikki ei mahdu, ellei sitten vaihda pienempään kukkaroon. :)

 • Jenni

  No myönnän, että aluksi minuakin hirvitti, mutta sitten lähdin vain kokeilemaan ja totesin, ettei tuo niin hurjalta näyttänytkään. Kun värimaailmat ovat harmoniassa keskenään, ei tule niin sekasotku-fiilis. :) Mutta ehdottomasti liputan kokeilujen puolesta aina – kotona tulee testailtua vaikka mitä, vaikka kaikki ei sitten aina varsinaiseen käyttöön pääsekään. :)

 • Jenni

  Kiitos Eeva! :)

 • Jenni

  Kiitos ihana Nina! Ja täytyy myöntää, että ihmettelin hiukan itsekin, miten tuollainen laukku sieltä löytyi. Noita oli kyllä useampi kappale, mutta tätä kyseistä väriä vain yksi. Tosin sen olen etenkin noissa laukku- ja kenkä-outleteissa huomannut, että niistä oikeastikin löytyy usein aika hyvää kamaa. Vaatepuolelta tuntuu vaikeammalta löytää mieluisia juttuja, mutta kyllä sielläkin voi hyviä bongauksia tehdä. :)

 • Jenni

  Jes, mahtavaa! Kiitos. :)

 • Jenni

  Voi kiitos Tiia! :) Ehkä tuossa on jotain perääkin, koska pari kertaa meiltä tultiin reissun aikana kyselemään jotain neuvojakin turistien toimesta. Mutta yhtä pihalla oltiin kuin kysyjätkin. :D

 • Jenni

  Arvelinkin, että joidenkin makuun tämä printtiviidakko voi olla liian raisu. Mutta minä kyllä tykkään tästä vähän rohkeammastakin yhdistelmästä. :)

 • Jenni

  Laukku pääsi kyllä heti käyttöön! :) Olen ehtinyt käyttää sitä täällä koto-Suomessakin jo monena päivänä. Onnistunut ostos siis! ;) Ja joo, tykkään älyttömästi tästä pyjama-fiiliksestä, mikä liittyy noihin housuihin ja tohvelikenkiin. Jotenkin symppis yhdistelmä. :D

 • Jenni

  Voi kiitos! Huippua kuulla, että tällaiselle vähän kokeilullisemmallekin asulle on kannatusta. :) Ja minusta itsestäkin tuntuu, että tämä näyttää ihan minulta, vaikka vähän uudenlainen kokeilu onkin. 

 • Jenni

  Kiitos Emmi! :) En pane ollenkaan pahakseni pariisitar-kommentteja. <3

 • Jenni

  Hihii, kiitos! :)

 • Jenni

  Kiitos Anna! Tämä on itse asiassa päässyt ylle jo Suomenkin päässä, kun tykästyin asuun niin kovin. :)

 • Jenni

  Oli kyllä aika luksusta päästä kuvaamaan päivän asu Eiffel-tornin äärellä. Muutenkin tuntui, että tuolla Pariisissa oli pilviselläkin säällä kauniimpi valo kuin Suomessa ikinä. :D Vaikka ei se varmasti edes pidä paikkaansa. Mutta onhan se todella kaunis kaupunki ja nättejä kuvauspaikkoja on helppo löytää lähes mistä tahansa kadunkulmasta. :)

 • Jenni

  Kiitos, kiva kuulla! :) Mietin itse hetken, että onkohan tuo koru liikaa, mutta oikeastaan se sopii tuohon kyllä aika hyvin. :)

 • Jenni

  Thank you! So nice you came for a visit in my blog! :)

 • Jenni

  No myönnetään, että olen itsekin siihen aika ihastunut. :) Enkä vähiten siksi, että se ripaus kashmiria tekee siitä niin ihanan pehmoisen. Oijoi!

 • Jenni

  Joo, jotenkin noissa printeissä on vähän samaa henkeä, jotakin sellaista art deco -henkistä graafisuutta. :) Monet ovat onnistuneesti yhdistelleet erilaisia kukkakuoseja keskenään, mutta itse taas olen kokenut kukalliset vaatteet tosi vaikeiksi yhdistellä keskenään. Ehkä se on nimenomaan vähän oman vaatekaapin värimaailmoistakin kiinni, että mitkä jutut sopivat keskenään yhteen. :)

 • Jenni

  Onpa ihana kuulla, että näin moni on innostunut tästä hiukan erilaisesta asusta. :) Vaihtelu tosiaankin virkistää! Vielä kun saisi ottaa asukuvat Pariisissa aina… ;)

 • Jenni

  Luulen tosiaan, että harmoniset värimaailmat tekevät paljon. :) Mutta kuten huomasitkin, noissa kuvioissakin on jotain samaa fiilistä. Ja se on kyllä totta, että Eiffel sopii kaiken taustalle. ;)

 • Jenni

  Kiitos! Kivaa, että sinäkin tykkäsit! :)

 • Jenni

  Hahaa, kiitos! Pitääpä miettiä, keksisinkö lisää printti-ilotulituksia! :)

 • Jenni

  Kiitos! :) Ehdottomasti suosittelen rohkeita kokeiluja, koska siten usein löytää parhaat jutut. Ota vaikka joku samanhenkinen kaveri makutuomariksi sovittelusessioon, niin vältyt ylilyönneiltä, mutta saat sopivasti tsemppiä osuvan yhdistelmän kohdalla!

 • Jenni

  Oi kiitos! Tämä asu taisikin olla menestys, vaikka pelkäsin kovin ristiriitaista vastaanottoa. :)

 • Jenni

  Minulla on paha tapa suosia myös yksiväristä, joten olen nyt oikein ekstraa yrittänyt metsästää kaikenlaisia kuviokuoseja ja printtivaatteita yksiväristä pukeutumistani piristämään. Ja täytyy sanoa, että aika kivasti alkaa jo olla vaatekaapissa eloa! :) Ja joo, Eiffelin rinnalla ei voi epäonnistua. ;)

 • Jenni

  Voi miten kiva kuulla, kiitos! :) Tästä tuli yksi omistakin lemppareistani pitkään aikaan ja olen ehtinyt pitää kokonaisuutta pari kertaa jo Suomessakin. :)

 • Jenni

  Ihan mahtavaa, että innostuit kommentoimaan! :) Pitää siis pukea printtejä toistekin… ;)

 • hieno! just sellanen asu, että olisin kotonani tuossa pariisissa. en tosin niinkään helsingissä. mistähä se johtuu, että reissuissa aina pukeutuu rohkeammin? :D

 • Johanna

  Oi oi, ihanaa! Jos tosta postauksen ekasta kuvasta tekis postikortin ja näkisin sen jossain kaupassa, niin varmana ostaisin!

 • leia

  Todella kaunis asu! Itseä jotkut kuosiyhdistelmät lähes kuvottaa :D Mutta tämä toimii erittäin hyvin. Tuo neule on aivan ihana!
  Oli pakko oikein kommentoida, vaikken tavallisesti tähän uskaltaudu.. Sulla on ihana blogi – aito, sydämellinen ja sympaattinen. Kirjoitat tärkeistä asioista muodin ja muun elämään olennaisesti kuuluvan hömpötyksen lisäksi, mikä tekee blogistasi kiinnostavan ja edukseen erottuvan. Eihän tästä voi kuin tykätä. :)

 • Salla

  Tämä asu on kyllä niin koukuttava, että piti vielä kerran palata siihen ja katsoa, mistä nämä olikaan hankittu :)

Related posts