4/05/13

Pupulandia <3 BB

8 98 P5035402.JPG

Lupailin jo eiliseksi paljastaa, mikä pariisilaisgallerian töistä koristaa nyt kotiani, mutta kuume kaatoi tämän tytön eilen sängynpohjalle, joten taulu pääsee esittelyyn vasta nyt. Pyysin teitä edellisessä aiheeseen liittyvässä postauksessa arvaamaan, minkä kuvien tauluista ostin itselleni ja oli hauskaa huomata, että kyllä siellä aika monet tuntevat hyvin meikäläisen sielunmaiseman – niin monta oikeaa veikkausta tuli! :) Ja kyllä vain, se on tuo ihana BB eli Brigitte Bardot  punaisine huulineen. Kaunotar on varsinaisen ranskalaisuuden symboli ja punatut huulet jotenkin kruunasivat kokonaisuuden ja tekivät taulusta juuri minun näköiseni. Taulu on ranskalaisen Jean Robert Seincen käsialaa ja nyt pitäisi vain keksiä sille sopiva paikka täältä kotoa. :) Olohuoneeseen tuo taitaa asettua, mutta pitää ensin kalustaa se huone, jotta näen, mihin BB sopisi parhaiten. Mitäs tykkäätte taulusta? :)

Tags: , , , ,

Categorised in: Elämä, Koti, Kulttuuri

8 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Julia

  Taulu on todella ihana. Nimenomaan, nuo punaiset huulet kruunavat ihanasti taulun. :)

 • kristiina

  Aivan ihana taulu! Punaiset huulet ovat niin kauniit:)

 • TaikkuH

  IHANA!!!
  Millaisia rahtikuluja tuli koneessa?

 • Hyvä valinta, taulu näyttää hienolta ja tyylistä tulee kivasti Roy Lichtenstein fiilikset! :)

 • Jenni

  Kiitos! :) Ei tullut ollenkaan rahtikuluja, koska sain tämän kuljetettua matkustamossa mukana – on juuri sen verran pieni. Pidempi sivu taulussa taitaa olla puolisen metriä. Tosin vähän piti lentokenttähenkilökunnan kanssa asiasta neuvotella, mutta hyvin se meni lopulta. :)

 • TaikkuH

  Ok, kiitti :)
  Olen itse lähdössä Roomaan, mikä olisikaan parempi ostos kotiin kuin tuollaista upeaa taidetta!!!

 • Jenni

  Kannattaa kuitenkin huomioida, että lienee kiinni sekä taulun koosta, lentoyhtiöstä, asiaa hoitavasta henkilökunnasta että vähän tuuristakin, että saako taulun vietyä matkustamoon. Minulla kävi onni ja galleristi arveli, että Finnairin kanssa ei tulisikaan ongelmia, mutta ilmeisesti toisinkin olisi voinut käydä ja osa lentoyhtiöistä on tällaisissa asioissa hyvinkin tarkkoja. Ihan vain varoituksen sanasena. :)

 • minttis

  Harittavat silmät löysivätkin vastauksen minkä taulun valitsit :)

Related posts