4/05/13

Keittiön kaunistukset

7 86 P5035405.JPG

Mainitsin reissusta tultuani, että kipitin lähes ensitöikseni kukkakauppaan – kuinkas muuten. ;) Kotona vallitsi pienimuotoinen kaaos edelleenkin muuton jäljiltä hiukan vaiheessa olevan sisustuksen ja pakkaamiskiireessä ympäriinsä leviteltyjen tavaroiden takia, enkä ole kiireiltäni ehtinyt vielä siivoamaan. Sen sijaan olen tainnut laukkuja purkaessani sotkea vain lisää. Mutta sotkut saavat nyt olla, sillä siivoamiseen alun perin tarkoitettu lauantai-iltapäivä on nyt kulunut kuumetta pois nukkuen. Kuten olen aiemminkin väittänyt, ei taida olla sellaista asiaa, johon kukat eivät edes vähän auttaisi ja samoin kuin muuttosotkujen keskellä, saan nyt rauhaa noista maailman suloisimmista jaloleinikeistä, vaikka koti näyttääkin muuten vähän pommilta. Tällä kertaa nuo aiemmin ”minipioneiksi” kutsumani kukat ovat muuten ihan poikkeuksellisen suuria, melkein oikeiden pionien kokoisia!

P5035412.JPG

Yleensä olen tässä uudessa kodissa  pitänyt kukkia nimenomaan makuuhuoneen ikkunalla, sillä vietä makkarissa suurimman osan aikaani, kun olohuone on vielä täysin vaiheessa. Tällä kertaa päätinkin poikkeuksellisesti laittaa maljakon kukkineen vähän epätavalliseen paikkaan ja tuikkaisin sen keittiön tasolle. Koko keittiö näyttää ihan eriltä! Nappasin vain kimpusta yhden kukan ja toin sen makuuuhuoneeseen, niin nyt saan nauttia vaaleanpunaisesta hehkusta ympäri kämppää. Löysin muuten vihdoin täydellisen yhden kukan maljakon noin vuoden mittaisten etsintöjen jälkeen! Tuo valkoinen maljakko on Ikean uutta valikoimaa, joten jos joku kiinnostui, niin sieltä kannattaa metsästää. :) Floristini muuten vinkkasi, että jos vielä mielii saada noita suloisen palleroisia jaloleinikkejä kotiin, nyt alkavat olla viimeiset hetket käsillä, sillä jaloleininkki-sesonki alkaa olla lopuillaan. Ensi viikolla ehkä vielä saa, mutta sen jälkeen tuskin enää. Nuo näyttävät muuten tosi suloisilta monivärisenäkin kimppuna – kurkatkaa vaikka alkuvuoden postauksestani. :)

P5035409.JPG P5045414.JPG P5045415.JPG

Tags: , ,

Categorised in: Elämä, Koti

7 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Annu

  Kauniita kukkia :) omat maljakkoni ovat vääränlaisia, enkä koskaan saa kukkia niinkuin haluaisin. Tuo isompi malkajjkosi voisi olla ensimmäinen hankintani, selkeä ja sopivan kokoinen. Onko se iittalan kartio vai joku muu?

 • Ihan jennimäisiä kukkia; kauniita ja naisellisia. :)

 • Jenni

  Sekin on itse asiassa Ikeasta! Mutta sen ostin jo joskus aiemmin. Mutta varmaan sitä voisi vieläkin löytyä valikoimasta. :)

 • Hassua, mulla kanssa tuoreet jaloleinikit maljakossa ja sävykin on sama :) Ihania ovat sois!

 • Ai että miten ihania kukkakuvia <3 Pitääkin itse kipittää kukkakauppaan ostamaan jotain kukkia piristämään makuuhuonetta !

  Oih <3

  -Maria

 • Marja

  Rakastan myös kukkia, joita ostankin erilaisia vähän mielialan mukaan. Erilaisia kynttilöitä ja kukkia, jotka tuovat kotiin viihtyisyyttä. Kiitos vinkistä!! Seuraan varmasti esimerkkiä.

 • Anna-Lotta

  Heippa, ja anteeksi näin alkuun , kun vaivaan :D! Olen etsimässä kesäksi siskoni häihin Smaragdin-Vihreää mekkoa, enkä millään meinaa löytää! En ole juurikaan koskaan tilannut vaatteita internetistä, joten olen aika tietämätön kaikista sivustoista mitä on olemassa..Ajattelin kysyä, jos olisit itse törmännyt vihreisiin (ehkäpä juuri smaragdin vihreään) Mekkoon netissä, tai jossain vaateliikkeessä :)? Olisin hyvin kiitollinen myös, jos kertoisit jotain hyviä nettikauppoja (joku muu kuin nelly.com tai asos..) :) Kiitos hirveästi etukäteen!

  annalottajosefina.blogspot.com

  tässä on esimerkki smaragdin vihreästä mekosta:

  http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/vaatteet/juhlamekot/zetterberg-2514/ivana-dress-102086-76/

Related posts