3/05/13

Pikku-tuliainen Longchampilta

10 63 P5025358.JPG

Ihan ensimmäiseksi Pariisin löydöistäni ajattelin esitellä Longchampin pienen laukun, jonka löysin La Vallée Village -outletista, josta kirjoittelinkin muutama päivä sitten. Longchampin putiikki outlet-kylässä oli ehdottomasti paikan ruuhkaisimpia liikkeitä ja siellä aasialaisturistien tungoksessa meinasi tulla ahdistus, mutta bongattuani pari kivaa ja hyvällä alennuksella varustettua laukkua, päätin olla sinnikäs. Pääasiassa aasialaisturistit taisivat piirittää niitä klassikko-shoppereita, joista isoimmatkin irtosivat outletissa noin 50 eurolla. Itse puolestani vatvoin pitkään Kate Moss -mallistoon kuuluvan viininpunaisen ja ketjuhihnaisen laukun sekä tämän beigenharmaan peruslaukun välillä, mutta lopulta tämä tuntui paitsi aikaa, myös kulutusta paremmin kestävältä vaihtoehdolta. Pehmeää nahkaa oleva viininpunainen pikkulaukku oli saanut kolhuja jo liikkeessä, kun taas harmaa laukku ei ihan vähistä kärsi. Laukku on näppärän kokoinen ja sopi neutraalin värinsä ansiosta vähän kaiken kanssa. Tykkään myös tuosta yksinkertaisesta ja ajattomasta mallista. Uumeniin mahtuvat passelisti juuri lompakko, kännykkä, aurinkolasikotelo, huulipuna ja peili sekä tarvittaessa paketti Compeedeja. ;) Mitäs sitä muuta nainen tarvitsisi!

P5025360.JPG P5025361.JPG P5025362.JPG

Tags: , ,

Categorised in: Elämä, Muoti

10 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Sessu

  Moikka! Satuin just äsken katsomaan televisiosta sitä sun ohjelmaa. Pakko myöntää, että tunnut älyttömän ihanalta ja fiksulta tyypiltä. Olis varmaan ihan super tuntee sut IRL, sain niin mahtavan vaikutelman susta tuon ohjelman perusteella. =D Nojoo, ei mulla oikein muuta, oli vaan pakko tulla heittämään kommenttia tänne sun blogiin. :) Keep it up girl, ihanaa kevättä ja kesää sulle!

 • Anna

  Itseltäni löytyy tuo sama laukku, värinä vaan on sellainen konjakin ruskea. Omani ostin Helsinki-Vantaalta viime syksynä, kun olin lähdössä kohti Pariisia :) Laukku on ollut itselläni paljon käytössä ja nyt on kiva nähdä sitä myös sinulla asukuvissa.

 • Kiva laukku! Melko tavallinen, mutta hihnat tuovat vähän twistiä :)

  http://www.nymfimaatti.blogspot.fi

 • Katsoin tänä aamuna uusintana tulleen Blogistania jakson jossa esiinnyit ja muistin taas kuinka ihana persoona siellä Pupulandian takana kirjoitteleekaan.
  En muista mitä kautta aikoinaan blogiisi eksyin,mutta olet säilyttänyt ykköspaikkasi lifestyle blogien joukossa omalla listallani. Aurinkoa, iloa, kauniita kuvia, sopivasti kevyttä ja asiapitoista tekstiä siivitettynä persoonallisella kirjoitustyylillä.
  Taiteesta kiinnostuneena ja taidehistoriaa opiskelevana nautin erityisesti innostuksestasi taidetta (ja kaikkea kaunista) kohtaan.

  Kiitos päivien piristyksestä ja ajatuksien herättämisestä :)

 • Summer

  Onpas kivan näköinen laukku. Et oo muuten pitkään aikaan laittanu asukuvia sun blogiin, niitä alkaa olla jo ikävä :)

 • Jenni

  Kiitos! Ja kiva kuulla, että asukuvia kaipaillaan. Ikävöin niitä vähän itsekin! :) Nyt ei ole oikein ollut kuvaajia sopivalla hetkellä tarjolla eikä uudessa kämpässä ainakaan toistaiseksi ole vielä peilikuvamahdollisuuttakaan. Mutta jemmassa on Pariisista vielä yksi asujuttu, joten lähipäivinä on asukuvia luvassa. :)

 • riiriVierailija

  Muistan jonkun lukijan haaveilleen vasta siitä H&M Conscious Collectionin vaaleasta mekosta, joka sultakin löytyy. Mekko on myyty loppuun jo aikoja sitten, mutta MouMoun blogissa törmäsin johonkin, mikä saattaisi lukijaasi kiinnostaa: http://moumou.indiedays.com/2013/05/03/pleksidilemma/ (samankaltainen mekko toiselta merkiltä) En millään muista, mihin postaukseesi tämä lukija oli kommentoinut, mutta ehkä sinä osaat ohjata hänet oikeaan paikkaan:)

 • Jenni

  Olipas kilttiä, kun vinkkasit. :) Koetan kaivella sen kommentin jostain!

 • Laura

  Wau! Ihana, tosi upean värinen!

 • Päivi Pulakka

  Hei, satuitko käymään yliopistolla Helsingissä perjantaina noin yhden aikaan? :) Taisin nähdä sinut siellä matkalla Caisasta :)

Related posts