2/05/13

Taidegalleria kirpputorilla

12 63 P4295130.JPG

Joku ehti jo kysellä Pariisin kirppispostauksen kommenteissa, että ostinko maailman suurimmalta kirpputorilta itse mitään, ja saisiko löytöjäni näytille. No mitäpä luulette? Eihän sieltä ihan tyhjin käsin mitenkään voinut päästä ulos. :D Ostokseni on tosin jotakin vähän muuta kuin perinteinen kirppislöytö. Bongasin nimittäin Marché Vernaisonin kujilta pienen taidegallerian (Allée 2:n ja Allée 8:n kulma), jossa myydään kaikenlaisia hauskoja pop art -henkisiä teoksia. Galleriassa oli esillä muun muassa Andy Warhol -tyylisiä grafiikantöitä, piirrosta ja valokuvaa yhdisteleviä tauluja, kollaaseja, villin värisiä öljyvärimaalauksia, jne. Hintahaarukka teoksissa vaihteli alle 100 eurosta lähes 1000 euroon. Olen nyt viime aikoina ollut aivan jotenkin innoissani kaikesta taiteesta, joten niinhän siinä kävi, että mukaan kirppikseltä tarttuikin taulu. Mutta olenpa niin ketku, etten vielä paljastakaan, mikä teoksista koristaa nyt kotiani. Sen sijaan kysyn teiltä, että minkäs arvelette minun ostaneen? ;) Lupaan paljastaa vielä huomenna, että mikä teoksista on nyt minun. Mutta luulenpa, että osa teistä tuntee makuni niin hyvin, että ehkä osaatte sen arvatakin?

P4295170.JPG P4295123.JPG P4295132.JPG P4295120.JPG P4295127.JPG P4295128.JPG P4295122.JPG P4295133.JPG P4295171.JPG P4295173.JPG

Tags: , , , ,

Categorised in: Elämä, Kulttuuri, Matkat

12 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Henna

  Veikkaisin tuota pin-up tyttöstä kolmannessa kuvassa :)

 • Kukka

  Joku noista Brigitte Bardot -teoksista? :)

  Itse tykästyin tuohon ihan viimeiseen, vaaleanpunataustaiseen …

 • BB punaisine huulineen.

 • SM

  Kenties tuo punahuulinen? :)

 • noora

  tuo marilyn taulu? huolisin sen kyllä omaan kämppääni heti! :P

 • Marjori

  Ekana veikkaisin pin-up fille,mutta vois olla myös BB ja huulipuna,niikuin useammassa postauksessasi on punaiset huulet.Marilyn ei tulisi kuulonkaan,mutta mistä sitä tietää?!
  Kaikki ovat ihania.

 • Mira

  BB, punahuulinen tai tuo kuvista viimeisin!

 • jare

  Huulipuna BB!

 • Hyvään saumaan osui nämä sun Pariisipostaukset, nimittäin kaksi viikkoa seuraavaan lähtöön! Vaikka kokenut Pariisikonkari olenkin, niin ei koskaan tule fiilisteltyä sitä kaupunkia / vinkkejä liikaa. Ja nyt hartaasi toivomaan että Vallée Villagessa olisi yhtä herkullinen tarjonta kun viimeksikin. Tervetuloa takaisin ja ihanaa kevättä! xx

 • Mia

  Veikkaisin viidettä tai kahdeksatta kuvaa, eli tuota punahuulista tyttöä tai sitten samaa kuvaa, mutta värikkäämpänä versiona :)

 • Punahuulinen bb?

 • minttis

  Minäkin veikkaan huulipuna-BB:tä. Milloin saadaan vastaus? :)

Related posts