29/04/13

Keijukaistohvelit

3 66 P4295095.JPG

Vanhat todella kovalla käytöllä olleet ballerinani alkavat vedellä viimeisiään ja tuumasin, että tänä keväänä voisin korvata ne joillakin hiukan toisenlaisilla töppösillä. Perusballerinat joutuvat ainakin minulla aina kesäisin niin kovalle kulutukselle, että niiden käyttöikä huollosta huolimatta on yleensä maksimissaan 3-4 vuotta. Omani taitavat tänä kesänä täyttää sen 4 vuotta ja näyttävätä vähitellen siltä, että niillä joutaa heittää vesilintua. Ehdin jo jossain vaiheessa tuumailla, että taitaisin jättää tohveli-trendin muiden nautittavaksi, kun lopulta vastaan tulivat niin täydelliset tossut, että käänsin kelkkani. Bongasin kyseiset kengät Tampereen Stockmannilta aiemmin keväällä, mutta siellä oikeaa kokoa ei ollut. Takaisin kotiin päästyäni suuntasin Helsingin Stockalle ja onnekseni näitä kenkiä oli vielä kaksi paria jäljellä ja toinen niistä sopivasti minun kokoani. :) 

P4295097.JPG

Näiden Vagabondin tohveli-mallisten kenkien juju on tuossa terävässä kärjessä, joka tuo kenkiin hauskan lisän. Päätinpä siis, että ballerinojen sijaan kipittelen tänä kesänä tohveleissa. Minulle noista kenkien terävistä kärjistä ja tohveli-mallista tulevat jotenkin mieleen menninkäiset ja keijukaiset, joten olen nyt sitten kutsunut näitä keijukaistohveleiksi. Nämä kun yhdistää pyjama-tyylisiin housuihin (kuten minä tänään), niin näyttää vähän siltä kuin olisin tallustellut kadulle suoraan sängystä. ;)

P4295098.JPG

Tags: , ,

Categorised in: Elämä, Muoti

3 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Vielä sellainen kiemura tuohon kärkeen ja avot! Itse en jostain syystä oikeen ole lämmennyt millekään balleriinoille saati tohveleille.

    http://www.nymfimaatti.blogspot.fi

  • Tuuli Karhi

    Ei ole totta ! :D Oon kuukauden ajan pyörinyt kenkäkaupoilla just samalla asialla. Viime kesänä balleriinat lensi roskiin ja nyt olis aika ostaa uudet. Nuo samaiset kaunottaret on pistänyt silmään jo useemmassa liikkessä ja oon niitä pariin otteeseen kokeillutkin. Lauantaina kenkäkaupassa sanoin poikaystävälle että jos nää kengät vielä jostain pomppaa mun silmiin niin se on joku korkeemman tahon merkki mulle käydä ostamassa nää kengät. Kiitos merkistä ! Vapun jälkeen suunnistan hakemaan samanlaiset itselleni :)

Related posts