26/04/13

Kurkistus kimaltavaan kenkäsyksyyn

10 65 P4265023.JPG

Syksy on vielä kaukana, mutta olen tällä viikolla käynyt kurkkimassa jo ennakkoon ensi syksyn mallistoja. :) Tänään bongasin jotain niin herkullista, että se pitää laittaa jakoon saman tien, vaikka syksyyn onkin vielä aikaa. Minna Parikan glitterinkimalteinen syysmallisto nimittäin vei sydämeni. Mitä enemmän noita pupunkorvakorkkareita katselen, sitä vakuuttuneemmaksi tulen, että Pupulandia-blogin omistajalla yksinkertaisesti kuuluisi olla sellaiset. Vaihtoehtoja olisivat nuo supermegabling-kengät tai sitten nuo hillitymmät, joissa kimallusta vilkkuu vain pupunkorvien väleistä vienosti. Mutta kyllähän te minut tunnette, joten arvaatte varmaan, kumpien puoleen kallistun…? ;) Ja näkyypä tuota blingblingiä muissakin kenkämalleissa ensi syksynä. Mitenkäs on, onko siellä ruudun takana muita kimalleharakoita kuin meikäläinen?

P4265026.JPG P4265024.JPG P4265027.JPG

Tags: , , ,

Categorised in: Elämä, Muoti

10 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Mia

  Ihanat ihanat nuo överikimaltavat pupukengät! Kyllä sulla ihan ehottomasti pitäis tuollaiset olla! :) Ja mä haluun kans.

 • Pepa

  nyt kolahti ja KOVAA! Ah mitä karkkikenkiä, RAKASTANRAKASTANRAKASTAN, voi hanki nuo kokokimalteiset, en malta odottaa asukuvia!!

 • Ei ole totta – aivan ihania! Kimalle yhdistettynä johonkin tosi yksinkertaiseen on niin super upeaa!

 • Kkiira

  Pakko saada tuollaiset kimaltavat pupukengät! Ihanan erilaiset. Tiedätkö yhtään noiden hintaluokkaa? Perus Parikan hinnat?:>

  http://www.kkiiras-memories.blogspot.fi

 • Jii

  Ei saa olla näin IHANIA kenkiä! Juuri ostin kolmannet Parikkani, mutta ei auta, taas tulee kenkäperhe kasvamaan :D Milloinkohan nämä tulee kauppaan, että pääsee kokeilemaan..

 • Minna Parikka osaa kyllä hoitaa hommansa! Tollaset pupukenkulit ois ihanat.

  http://www.nymfimaatti.blogspot.fi

 • Noi ylimmät kengät ovat ihan mielettömät! Ajattele miten helposti noilla saisi melkein mistä vaan asusta bilekelpoisen! Noi sun täytyy saada, mun ehkä myös..? :)

 • Eveliina

  Siis aivan megamageet kengät!! Osta vaan ;)

 • No mutta, mikäs ongelma tuossa nyt on – ostat tietysti molemmat! Parikoita ei voi ihmisellä olla liikaa, kuten viidakon vanha sanonta kuuluu.

 • Olen ihaillut näitä jo hyvän aikaa ja oli pakko ihan pakko käydä Parikan sivuillakin katsomassa, josko sinne olisi jo tullut kuvastoa ::) ei ollut. Yleensä tykkään eniten pupukorkkareista ja varsinkin pupuballerinoista, mutta noista lempparit on kyllä kultaiset sydänkengät, ihanat! Värit menevät niin kauniisti ja kultanahka ihanasti vielä korostaa glitterin kimallusta kiillellen itsekin kauniisti. Pupuballet hopeaglitterisinä olisivat unelmat. Parikan ainoa huono puoli on, että merkillä on hintaa. Toisaalta on se sen arvoistakin.

Related posts