26/04/13

Bonjour Paris!

11 68 hbz-street-stlye-paris-pfw13-day4-26-lgn.jpg

Arvatkaapa mitä murmelit! Tämä tyttö lähtee tänään Pariisiin! :) Vielä tässä pitäisi täysi päivä huhkia ensin, mutta illalla otan nokan kohti Ranskaa. Paljastinkin joskus alkuvuodesta, että olemme ystäväni kanssa tekemässä vappupaon Pariisiin ja nyt sitten tänään on lähtö. Olen virittäytynyt matkatunnelmiin ihastelemalla katumuotikuvia Pariisin kaduilta ja päätin jakaa osan niistä teillekin. Kuvat tosin ovat Pariisin muotiviikolta, jolloin kaupunki on täynnä muualtakin maailmasta saapuneita tyyliniekkoja, mutta kyllä näistäkin tyyleistä jotenkin Pariisin henki huokuu. ;) Aion yrittää imeä itseeni inspiraatiota ja sitä fiilistä oikein olan takaa sitten siellä paikan päällä.

hbz-street-stlye-paris-pfw13-day3-21-lgn.jpg

Reissumme ajaksi on luvattu aika sateista säätä, mutta väitän, että Pariisi ei pienestä sateesta pahene. ;) Voisin jopa kuvitella, että Pariisi on yksi niistä maailman kaupungeista, joiden sadesäässä voi jopa nähdä jotain romanttista. Huomaattekos, asennekysymys tämäkin. Haha. :D Katsotaan, ehdinkö vielä näpytellä postauksen ennen matkaan lähtöä vai kuuletteko minusta seuraavan kerran sitten tuolta maailmalta. Hyviä Pariisi-vinkkejä tulikin jo edelliseen postaukseen, mutta jos jotain ihan lyömätöntä tulee vielä mieleen, niin saa vinkkailla. :) Millaisia vappusuunnitelmia teillä muilla muuten on?

hbz-street-style-pfw-fw13-day2-03-lgn.jpg hbz-street-style-pfw-fw13-day5-18-lgn.jpg hbz-street-style-pfw-fw13-day-6-07-lgn.jpg hbz-street-style-pfw-fw13-day-6-13-lgn.jpg hbz-street-style-pfw-fw13-day-7-08-lgn.jpg hbz-street-style-pfw-fw13-day-7-12-lgn.jpg hbz-street-style-pfw-fw13-day-7-29-lgn.jpg

Kuvat: Diego Zuko / Harper’s Bazaar

Tags: , , ,

Categorised in: Elämä, Matkat, Muoti

11 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • mari w

  Ihanaa matkaa teille ja meille! :) Oltaiskohan jopa samalla lennolla tänään (Norwegian)? Ollaan myös maanisesti tsekkailtu sääennustetta ja nyt kun helle näyttää vaihtuneen peruspilviseen, päätettiin ettei anneta sen pilata reissua: onhan Pariisi kuitenkin täynnä ihania pikku ravintoloita joissa pitää sadetta!

 • Äh, ei saa puhua matkustelusta! :D Itse olin reissun päällä viimeksi melkeinpä viisi vuotta sitten ja tämä kotoSuomi alkaa pikkuhiljaa kyllästyttää. Olisi ihanaa päästä Pariisiin tai Berliiniin! Itselläni ei sen suurempia matkaneuvoja ole, mutta muistakaa pitää maalaisjärki mukana.

  http://www.nymfimaatti.blogspot.fi

 • Heluna

  Blogisi on saanut uutta virtaa! Vaikuttaa parhaillaan paljon rennommalta kuin esim viime vuonna. Kiitos siitä :) kevät tuo kepeyttä tai liekö uusi elämäntilanne sitä tuonut. Sama se. Kiva on lukea.

 • Pariisin Pekka Pouta täällä päivää!
  Sääkartan mukaan täällä sataa vettä ja lämpötila kivunnut pikkasen yli kympin. Ikkunasta näkyy taas sininen taivas, iso keltainen pallo ja noin parin kympin tuntuma, ainakin jos on tuulelta suojassa. Toivotaan että sääennusteet ovat jatkossakin väärässä :)

  Spämmään pikkasen mun blogilla, mutta siellä on pari uudempaa vinkkiä :)
  http://accordingtojlk.blogspot.fr/search/label/Best%20in%20Paris

  Ihanaa matkaa!

 • emimöö

  Kerroppas Pariisivinkkejä tänne sit kans! Itse olen menossa heinäkuussa Pariisiin ekaa kertaa niin hyvät vinkit on tarpeen. :)

 • Johanna

  Toi sadejuttu pitää niin paikkansa, Pariisissa vielä käymättömänä voin todellakin kuvitella, että siellä säätilalla ei juuri ole merkitystä onnistuneen reissun kannalta :) nauti siis vappupaosta!! Aion palauttaa kevään viimeisen opiskelutyön tiistaina, siis sopivasti vappuaattona, ja ”paeta” avomiehen kanssa minilomalle :) :)

 • Ann

  Ihania vappusuunnitelmia, pienikin irtiotto arjesta piristää aina kummasti :) Olisin todennäköisesti kokenut pientä matkakateutta, ellen itse suuntaisi vapuksi Milanoon ;) Mukavaa lomaa joka tapauksessa sullekin :)

 • Hauskaa vappumatkaa teille! Mulla on kova ikävä sinne, vanhaan kotikaupunkiini:) Ainoa vinkkini on, että kävelkää paljon!:) Väittäisin että kävely on ihaninta nimenomaan Pariisissa… Omissa suunnitelmissani on näyttää mm virolaisille ja tanskalaisille kavereille miten vappua vietetään Suomessa, jännää!:)

 • myy

  Viileänä sadepäivänä keitto lämmittää ihanasti :)
  Le bar a soupes on kiva pieni paikallinen lounasravintola.
  Paikka on auki vain lounasaikaan ja se on täynnä tyylikkäitä pariisilaisia. Keittovalikoima on runsas ja alle kympillä saa keiton, leivän, viiniä ja jälkiruokaa. Palvelu on todella sydämellistä. Suosittelen todella!

  Osoite on 33 rue de Charonne

 • Olen niin kateellinen! Mahtuuko matkalaukkuusi? :D

 • Sophia

  Olin viime vapun ulkomailla, ja se oli paras vappu ikinä! :) Nyt ihmettelen, miksen tehnyt samaa tänä vuonna. Hyvin olisi ehtinyt ja vähillä lomapäivillä pitemmänkin reissun. Ensi vuonna sitten taas!

Related posts