25/04/13

Suuri oranssi ilmapallo

25 65 balloon.jpg

Jaoin tämä stoorin jo Facebookin puolella, mutta koska ette kaikki ole siellä Pupulandian seuraajia, niin päätin laittaa jakoon vielä täällä blogissakin. Sattui tänään nimittäin niin sympaattinen kohtaaminen, että hymyilyttää vieläkin. :)

Sain pressipäivästä tänään mukaani ison oranssin ilmapallon, joka poukkoili ärsyttävästi tuulessa ulkona kävellessäni. Meinasin jo päästää sen taivaalle vapaaksi, kun keksin, että voisinkin antaa sen ensimmäiselle vastaantulevalle lapselle. Ehdin kävellä pitkään eikä yhtäkään lapsiperhettä näkynyt mailla halmeilla. Lopulta vastaan tuli äiti kahden pienen tyttärensä kanssa ja kysyin saisinko antaa ilmapalloni lapsille. Sekä tytöt että äiti ilahtuivat kovasti pallosta, josta oli minulle ollut vain harmia. Äiti huokaisi siinä ilmapallon narua sitoessani, että arvaanko mistä he ovat tulossa ja kertoi heti perään, että pienempi tytöistä (n. 4v.) on juuri ollut sydäntutkimuksissa. Pikkuinen urhea tyttö esitteli ylpeänä ”sydän-reppuaan”, jossa ilmeisesti on jokin sydänkäyrää jatkuvasti mittaava laite ja huomautti, ettei kyllä enää ole mikään lapsi. Kun kysyin, että no mikäs hän sitten on, tyttö tokaisi: ”Iso tyttö!” Sydän oli sulaa. :’) Meni kyllä takuulla oikeaan osoitteeseen se ilmapallo. <3

Pienet teot, suuret ilot. Veikkaanpa, että tulin vähintään yhtä onnelliseksi pikkutytön ilosta kuin tyttö pallosta. 

Kuva: täältä
 

Tags: ,

Categorised in: Elämä

25 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Ellu

  Ihanasti tehty! Pelkästään tämän lukemisesta tuli hyvä mieli :)

 • Se on kyllä käsittämätöntä miten hyvälle tuulelle tuollaisista pienistä toisille suunnatuista eleistä voikaan tulla! Juuri sen takia olenkin pyrkinyt auttamaan tai ilahduttamaan tuntemattomia ihmisiä pienillä eleillä aina kuin mahdollista. :)

 • ♥ !

  ppossible.blogspot.fi

 • Random acts of kindness ♥ Ihanasti tehty!

 • Piia

  Pienen ihanan sydänlapsen kummitätinä tämä tarina lämmitti mieltä todella paljon!

 • Marjukka

  Ihana! Ihana tarina, ihana pieni tyttö ja ihana Jenni!

 • Lora

  Kohtasit juuri oikean ihmisen, ihana tarina :) Ne on ne pienet jutut jotka tuovat suurta iloa elämään :)

 • Embu

  Voi. <3

 • susann

  Voi Jenni! Kiitos kun jaoit tämän meidän kanssa! Ihanasti tehty tosiaan! ♥

 • tannttu

  Ihanasti tehty!
  Kiitos kun kerroit, tämä ilahduttaa lukijaakin kovasti :)

 • Random acts of kindness indeed :) On kummallista huomata, miten hyvän olon itselleen saa toisen ilosta!

  http://www.nymfimaatti.blogspot.fi

 • tiuku

  Voi Jenni oot maailman ihanin! Inspiroi itseäkin arjen pieniin tekoihin :)

 • Shoegal

  Ihana tarina, kiitos kun jaoit sen. Varmasti meni oikeaan osoitteeseen tuo ilmapallo, todellakin!

 • Miukkis

  Kyyneleet polttelevat silmiä tätä lukiessa <3. Itse jonotan tutkimuksiin eräiden vakavien sairauksien varalta ja oireet ovat aiheuttaneet sen etten voi elää tällä hetkellä täyttä elämää ja nauttia niistä asioista mistä oikeasti elin vielä kuukausi sitten. Harrastukset, matkailu, kaikki on katkolla nyt ainakin ensi vuoteen asti. Juuri tuollaiset eleet ovat niin suuria merkitykseltään.

  Eilen kysyin noin lukioikäiseltä tytöltä voisinko istua bussissa hänen viereensä kun siinä oli vapaa paikka. Tyttö pudisti päätään ja kieltäytyi. Tässä vastaavasti esimerkki miten pieni ele voi harmittaa vielä pitkäänkin :(. Onneksi löytyi toinen vapaa paikka sillä lääkitykset yms. tekevät olon kovin huonovointiseksi.

 • Kate

  Awwww! Itse tulin ilahduin jo siitä, kun hurjannäköinen gootti hymyili nätisti päästessään minun eurollani Pasilan aseman vessaan. :P

 • Ihana teko, ihana tarina <3

 • Minni

  Varmasti meni ilmapallo oikeaan osoitteeseen!

 • Voi sulla jos kenellä on sydän paikallaan! Kiitos ihanasta blogista Jenni :)

 • handy

  Ihana :) toivottavasti muistan vastaavassa paikassa toimia samoin!

 • Voi, miten ihana kohtaaminen! <3

 • Kaisu

  Voi apua tuo sinun bussikohtaamisesi! Mua niin sieppaa kun ihmiset ruuhkabusseissa varaavat viereisiä paikkojaan laukuilleen. Niin itsekästä! Seuraavalla kerralla älä kysy lupaa päästä istumaan jonkun viereen vaan ilmoita vaan, että haluat istumaan. Niin minä aina teen :)

 • Ihana tarina <3

 • Elisa

  Mäkin oon joskus tehnyt noin: antanut ilmapallon vastaankävelevälle lapselle ja voi sitä ilon määrää!! Se on maailman paras fiilis kun saa jonkun onnelliseksi :)

 • veera

  Tulin niin iloiseksi tuosta sinun tarinasta että multa saatto ehkä tirahtaa ihan pienen pieni kyynel silmiin :)

Related posts