22/04/13

Tavarat tikapuilla

15 64 tikashyllyt.jpg

Sisustushaaveilut jatkuvat… Akuuteimmat hankinnat eli sohva ja työpöytä ovat jo toivon mukaan etenemässä suunnitteluasteelta toteutuksen puolelle, mutta keksin jatkuvasti kaikkea pientä hyödyllistä, mitä tarvitsisin. Olen miettinyt, että makuuhuoneeseen sopisi hauskasti sängyn viereen ikään kuin yöpöydäksi sellainen siro tikashylly. Olen metsästänyt vaihtoehtoja, mutta vielä en ole tehnyt asiassa ainakaan päätöksiä. En ole valmis maksamaan pikkuisesta hyllystä maltaita, vaan toivoisin sen löytyvän suht edullisesti. Hakua hankaloittaa, että nuo viheliäiset hyllyt ovat eri kaupoissa vähän eri nimillä: tikashylly, sisustustikkaat, hyllytikkaat tai joskus ihan vain kirjahylly. Tikapuut saisivat olla melko kapeat, ehkä noin 40-50 cm ja mieluiten omilla jaloillaan seisovat eli ei tarvitsisi kiinittää seinään. Väritoive on valkoinen. Kokosin netistä erilaisia vaihtoehtoja, mutta jos teille tulee heti mieleen täydennystä tai ideoita, mistä sen täydellisen hyllyn voisi edullisesti löytää, niin huikkailkaahan kommenteissa. Näitä on käsittääkseni joskus ollut myös ikeassa, muttei näytä enää olevan? :(

Kuvan tikashyllyt: Ellos, Masku, Ellos, Kodin Ykkönen, Pentik

Tags: ,

Categorised in: Elämä, Koti

15 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts