22/04/13

Month of Sundays SS13

8 68 MOS.jpg

Olen aiemminkin hehkuttanut kotimaista Month of Sundays -vaatemerkkiä ja kun tänään eksyin merkin nettisivuille tutkimaan tuoretta kevätkokoelmaa, tuumasin, että taitaa olla aika taas esitellä teillekin noita herkkuja. En omista itse (vielä) ainoatakaan Month of Sundaysin vaatetta, mutta olen ihaillut niitä merkin synnystä asti suurella innolla. Kahden siskoksen luoman merkin kokoelmat ovat täynnä yksinkertaisia helmiä, joiden juju on pienissä, kauniissa ja yllättävissä yksityiskohdissa. Materiaalitkin ovat kohdallaan. :) Suosittelen ainakin Samujin ystäviä tsekkaamaan tämän merkin. Ja itse asiassa tytöt avasivat kenkäsuunnittelija Terhi Pölkin kanssa yhteisen putiikin Helsingin Kruununhakaan ihan hiljattan, joten kannattaa käydä kurkkimassa Vironkatu 8:ssa näitä ihan livenä. Monet ovat kyselleet, mistä niitä Terhi Pölkin kenkiä oikein saa ostaa, niin nyt on niillekin ihan oikea oma putiikki! :)

MOS_SS13-26.jpg MOS_SS13-4.jpg MOS_SS13-9.jpg MOS_SS13-11.jpg MOS_SS13-13.jpg MOS_SS13-46.jpg MOS_SS13-15.jpg MOS_SS13-36.jpg MOS_SS13-37.jpg MOS_SS13-39.jpg MOS_SS13-50.jpg

Tags: , ,

Categorised in: Elämä, Muoti

8 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Katja

  Hei Jenni,
  osaisitko sanoa, että onkohan noita aiemmassa postauksessa näkyviä kalentereita saatavissa vielä jostain(muistaakseni ne olivat ystäväsi suunnittelemia)?

 • Jenni

  Porvoon Taidekoululla myydään niitä, joten kannattaa tiedustella suoraan sieltä. :) Täältä löytyy lisäinfoa:

  http://www.trendi.fi/blogi/pupulandia/ihana-kalenteri-vuodelle-2013

 • Nirunaru

  Hei,

  olen vaihtamassa työpaikkaa ja sainkin vähän paremman työn kuin edelliseni. Tämän hetkisellä toimistollani on ollut aika rento pukeutumistapa, mutta työhaastettulussa käydessäni huomasin, että uudella työpaikalla ihmiset olivat asiallisemmin ja tyylikkäämmin pukeutuneita.

  Osaisitko antaa vinkkejä mistä löytäisi kivoja ja laadukkaita ”toimistovaatteita”? Tämän postauksen vaatteet ovat esimerkiksi minun makuuni, mutta aika hintavia. Kiitos jo etukäteen, jos voit auttaa.

 • Olipas kivannäköisiä kuteita. :)

 • Laalaa

  Hei! Onkohan noi kuvissa näkyvät kengät juuri noita terhi pölkin kenkiä? Kiitos!

 • Jenni

  Taitavat olla! :)

 • m

  En ole Jenni, mutta omat vinkkini voisin silti heittää kehiin. Eli COSin valikoimaan kannattaa ainakin tutustua, ellei nimi ennestään soita kelloja. Klassisia malleja, väljiä linjoja, hyviä materiaaleja – laatu kylläkin vaihtelee. Ulkomailla vieraillessa suosittelen piipahtamaan Massimo Duttilla, josta Jennikin on joskus vinkannut. Varsinkin Espanjassa hinnat jäävät suht edullisiksi materiaaleihin nähden: ostin esimerkiksi keväällä ylt’ympäriinsä nahkaiset loaferit noin 80 eurolla. Myös Weekdayn Collection-mallistossa on kivoja perusvaatteita.

  Laatu ja hinta kulkevat vain harmittavan usein käsi kädessä, ja halpa hinta kertookin yleensä halvoista tuotantotavoista. Siksi pyrinkin itse ostamaan laadukkaita (tai ainakin laadukkaiksi mieltämiäni) vaatteita käytettynä esim. ebaystä tai huutiksesta. Vaatekaapin uusiminen tällä tavoin on tietysti melko aikaa vievää, mutta lopulta kuitenkin sen arvoista. Toivottavasti saataisiin vielä Jenniltäkin omat vinkit. :-)

 • Miniananas

  Ja kaunis uusi nouseva malli, Anna Emilia kuvissa! :) huipputyyppi

Related posts