21/04/13

Pinkkiä ja pilotteja

18 64 P4214925.JPG

Asukuvia ovatkin varmaan monet jo kovasti kaipailleet ja nyt olisi piiiiitkästä aikaa asupostaus luvassa. :) Sain tänään nakitettua ystävän ottamaan pari kuvaa sunnuntain keväisellä kävelyretkellämme täällä Töölössä. Nyt on jo niin keväinen ja lämmin sää, että uskalsin vihdoin korkata tuon ihanan Filippa K:n pilottitakin käyttöön. Takissa on ohut vuori, joten se sopii mainiosti tällaisille kevätsäille, kun on vielä hiukan viileää. Yhdistin takin pillifarkkuihin, niihin järkeviin nilkkureihini sekä Samujin ystävämyynnistä joskus viime syksynä löytyneeseen ohueen villaneuleeseen, jota olen kyllä käyttänyt paljon mutta joka ei jostain syystä ole vielä tullut esille blogin puolella. Huuliin sipaisin korallin sävyistä huulipunaa, joka oli löytö Tallinnan reissulta ja päähän tuikkasin tämän hetken lempparipiponi, joka piristää asun kuin asun. 

P4214930.JPG

Monet teistä ainakin aikaisemmin hiukan arastelivat tuota pilottitakkia, mutta miltäs bomber näyttää nyt käytännössä? :) Tämän päivän look ei ollut niin tyttömäinen kuin se viimekertainen, mutta kyllä tuo pinkki pörröpipo ja huulipuna kivasti tuovat vähän uutta kulmaa bomber-tyyliin. Uskallan kyllä veikata, että tästä tulee kevään suosikkitakkini. Katsotaan, millaisia yhdistelmiä vielä saan tuosta aikaiseksi! 

P4214924.JPG

Pilottitakki Filippa K, tummanharmaa neule Samuji, farkut East by Eastwest, nilkkurit Filippa K, nahkalaukku 2OR+BYYAT, lapaset äidin tekemät, pinkki pipo H&M, aurinkolasit Weekday, huulipuna M.A.C (sävy Lady at Play)

P4214937.JPG P4214933.JPG P4214952.JPG

Tags: ,

Categorised in: Elämä, Muoti

18 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Näytät ihan eri ihmiseltä! Ite en kyllä vieläkään lämpene bomberille, mutta sopii sulle :)

  http://www.nymfimaatti.blogspot.fi

 • toi bomber on niiin ihana ! oon jo ihastellu tota ruotsalaisen bloggaajan lisan päällä ja rakastuin ensi näkemällä. huh. harmi vaan että mun säästöbudjetti ei kyllä anna periks ton hintaselle ”muotitakille” :(

 • Neela

  No joo, pilottitakki on pilottitakki, edelleen. Itse en laittaisi päälle, vaikka olisi kuinka lempimerkkini Filippa K:n takki.

 • mä tykkään! :)

 • tuo pipo on kyllä kiva piristys :)

  http://ppossible.blogspot.fi/

 • Kirsi

  Pahoittelen, mutta farkkujen kanssa yhdistettynä en voi välttyä mielikuvalta, että pilottitakin hihataskussa on myös aski sinistä Belmontia. :D
  Suorien housujen ja muutenkin sofistikoidun melko yksivärisen asukokonaisuuden kanssa takki on ainakin joissain näkemissäni kuvissa näyttänyt ihan ok:lta.

 • Jenni

  Hahhaa! Belmonttia ei ole taskussa, ihan vain tiedoksi. :D Tämä takki tulee varmasti jakamaan mielipiteitä, yhdistin siihen mitä tahansa, mutta tällä kertaa kokeilin tällaista yhdistelmää. Itse kyllä tykkään. :)

 • Jenni

  Kiitos, kiva kuulla! :)

 • Jenni

  Tuo pipo piristää kyllä minkä tahansa asun. :)

 • Jenni

  Tämä varmasti jakaa mielipiteitä, mutta minä tykkään. :)

 • Jenni

  Kiva kuulla! :) Itse asiassa tämä kyseinen bomber taitaa olla loppuunmyyty vähän kaikkialta, mutta jos takin malli viehättää, niin kannatta katsella muidenkin merkkien valikoimia. 

 • Jenni

  Joo, tämä kyseinen look ehkä poikkesi vähän normaalista tyylistäni – jos minulla nyt sellaista onkaan. :) Mutta kiva kokeilla välillä uusia juttuja!

 • Ehkä olen outo, mutten edes tunnistanut tuota pilotiksi. :) Minusta näyttää vain mustalta takilta ja asukokonaisuus näyttää toimivalta perusasulta.

 • Jenni

  Minusta tuntuu, että joillakin on jo lähtökohtaisesti se vastustava ajatus piloteista, että kun se mainitaan jo jutun otsikossa, kuviakin katsotaan tietynlaisten lasien läpi. En tiedä, mutta veikkaan, että jotain tällaistakin voisi olla. :)

 • En edelleenkään lämmennyt tuolla pilottitakille, mutta tuo pipo on kyllä ihana!

 • Jenni

  Nooh, kaikki eivät voi tykätä kaikesta, eikä onneksi tarvitsekaan. :)

 • Vanessa

  Kyllä toi takki on ihana ja sulle juuri sopiva! Huomasin myös kommenteista miten aika monta ei lämpene sille takille, mutta mielestäni pilootti-takki antaa juuri sitä toisenlaista ”särmää” asukokonaisuudelle.

  nimim. toinen ylpeä bomber-takin omistaja

  ps: oon todella kateellinen noista nilkkureista ;)

 • Julia

  Olet niin valtavan kaunis. Ja ihana asu kokonaisuus. Pipo kyllä saa mielen niin pirteäksi eikä bomber takki ole ollenkaan huonon näkönen! :)

Related posts