19/04/13

Sekalainen seurakunta

10 46 P4194861.JPG

Tänään tuli mieleen monta tällaista pientä juttua, joista pitäisi kirjoittaa tai raportoida, joten päätinpä tehdä näistä tällaisen täysin random-kokoelman. :D Sekalainen seurakunta minua ilahduttaneita asioita tässä esiteltynä siis, olkaapa hyvät! Ensinnäkin, lupasin esitellä tuon keskiviikkona kotiin kiikuttamani ihanan persikkaisen amarylliksen vielä uudemman kerran, kunhan nuput puhkeaisivat kukkaan. Nyt ne ovat sen tehneet ja makuuhuoneessa kukoistaa amaryllis täydessä loistossaan. Uskotteko nyt, että tuosta persikan värisestä leikko-amarylliksestä ei tule tippaakaan joulu mieleen? :)

P4194860.JPG

Toinen juttu on se, että tällä viikolla kolahti postiluukusta jälleen uusi Frankie Magazine suoraan Australiasta. Ensimmäisenä ihastusta herätti tuo persikkainen, täydellisesti kukkiini sopiva kansi (haha), mutta vielä suurempi ilo syttyi, kun kurkkasin lehden sisäsivuille. Arvatkaapa mistä siellä kirjoitetaan! No Samujistapa tietenkin. <3 Lisäksi korkkasin tällä viikolla käyttöön uuden blogi-muistikirjan, joka on itsetehty lahja rakkaalta graafikkoystävältäni. Kyllä kelpaa postausideoita kirjoitella minttuisen muistikirjan sateenkaaren väressä hehkuville sivuille. :)

Ja päivän viimeinen random-asia on tuo hopeinen pallura. Kuka arvaa mikä se on? Itse en olisi arvannut!

P4194871.JPG P4194872.JPG P4184857.JPG

Tags: , ,

Categorised in: Elämä

10 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Ann-Marie

  Hopeinen kynttilä! :) Kiva kurkistus peilautuu ton metallisen palluran kyljestä! ;) Sisustusjuttuja odotellessa..

 • Kynttilä! Ja voi jeesus noi kukat on ihanat. Tarvii varmaan iteki käydä vähän kukkakaupassa.

  http://www.nymfimaatti.blogspot.fi

 • Kynttilähän se mahtaa olla. :) Tämä oli kiva postaus! Arjen pieniin piristyksiin kannattaa kiinnittää huomiota.

 • Erika

  Ilmiselvä kynttilä.

 • Hanna

  Vähän mietin aiemmasta postauksesta tuota amaryllista muuten kuin joulukukkana, mutta tuon värisenähän tuo on upea!

 • Corax

  Kynttilähän tuosta ekana tulee mieleen.

 • Ihanat kukkaset! Jos keksit jossain vaiheessa, missä olitkaan niitä hamosia nähnyt niin saa vinkata! :)

  Erika

 • mju

  Oma valkoinen amaryllikseni kukkii parhaillaan. :) Nyt ei mieti hetkeäkään, miksi on jaksanut vuoden katsella pelkkää sipulimöykkyä ikkunalaudalla. Ja ei toi nyt niin jouluinen ole…

 • Onko se kynttilä? Pidin tästä hieman erilaisesta postauksesta:)

 • Milli

  Ihana tuo amaryllis. En ole koskaan osannut ajatella sitä kuin joulukukkana, mutta tuon värisenä tosi kaunis ja keväinen. Muutenkin kiva postaus, toisiinsa liittymättömät kivat jutut liittyvät toisiinsa olemalla kivoja :D!

  Tälläinen video tuli vastaan ja sinulla kun on ollut tapana puhua terveen itsetunnon puolesta halusin linkittää sen tähän. Varmaan on moni nähnyt, mutta minusta ainakin niin ihana idea tässä että pakko laittaa linkkiä eteenpäin. FBI:n piirtäjä piirtää naisista kuvat ensin heidän oman kuvailunsa mukaan ja sen jälkeen tuntemattoman ihmisen kuvailun perustella. Ero on todella aika suuri. Pystyisipä itsekkin joskus näkemään itsensä tavallaan toisen ihmisen silmin.

  http://www.youtube.com/watch?v=litXW91UauE&feature=player_embedded

Related posts