18/04/13

Wannabe Ballerinas KEVÄTSHOW!

8 53 P4174737.JPG

Monet teistä ovat kyselleet kovasti ihanasta aikuisbalettiryhmästä Wannabe Ballerinas, kun kerroin päässeeni mukaan ryhmään tammikuussa. Ja olen luvannut raportoida, milloin ballerinoja pääsee katsomaan ihan livenä. No nyt koko kevät on harjoiteltu ahkerasti ja vielä kuukauden mittainen tehorutistus on edessä, mutta toukokuun viikolla 21 koittaa vihdoin se odotettu hetki, kun Wannabe Ballerinas pläjäyttää kevätshownsa nähtäväksi Tanssiteatteri Hurjaruuthissa Helsingin Kaapelitehtaalla. Jos vanhat merkit pitävät paikkansa, liput tullaan myymään loppuun melko nopeassa ajassa, joten jos mielitte katsomaan hauskaa, ihanan inhimillistä, mahtavalla soundtrackilla ja huipulla asenteella varustettua showta, suosittelen buukkaamaan omat liput ripeästi. :) From Helsinki With Love -shown näytöksiä on keskiviikosta lauantaihin joka päivä klo 19 ja lauantaina vielä lisänäytös klo 15. Liput kustantavat 15 euroa ja niitä saa ostettua Tiketin kautta TÄÄLTÄ

P4174715.JPG

Napsin eilen vähän tunnelmakuvia (= tärähtäneitä ja muutenkin epämääräisiä, haha) Wannabe Ballerinasin esityksestä, kun osa mimmeistä vetäisi pienen setin We Got Beefin 10-vuotiskarkeloiden kunniaksi. Oli uskomaton tunne katsoa tyttöjä esiintymässä, kun on itsekin nyt osa tuota joukkoa. Jännitti niin kovasti heidän puolestaan, että saa nähdä, miten homma sujuu sitten, kun itsekin pitäisi olla lavalla heilumassa. :D Mutta pakko todeta, että noissa esityksissä kyllä on meininki ja asenne kohdallaan. Suosittelen! :)

P4174727.JPG P4174722.JPG P4174730.JPG P4174741.JPG P4174748.JPG

Tags: , ,

Categorised in: Elämä

8 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Nanna

  Moi! Liput hankittu eilen kun tulivat myyntiin. :) Treenaatteko ballerinojen kanssa sen viisi kertaa viikossa, kuten jossain kerrottiin? Vai miten paljon treenejä on viikossa?

 • kati

  Hei onkos siellä WTD-Natan siskokin pyörähtelemässä? :)

 • koo

  oih, ai tuolta se näytti! me asteltiin sisään beeffiin kesken esityksen ja ei nähty ihmispaljoudelta muuta kuin vähän balleriinojen huitovia kätösiä. hauskat musavalinnat muuten! jengi tuntu kyl tykkäävän tollasessaki miljöössä, mahtava tunnelma!

  mites tuo homma toimii oikein, onko jotkut pääsykokeet vai onko kaveriporukka? ihan mielenkiinnosta vaan kysyn! :)

 • Olisit ottanut pinetä videonpätkää, niin energisyys olis välittyny vielä paremmin :)!

  http://www.nymfimaatti.blogspot.fi

 • Jenni

  Näin Natan siskon kyllä tuolla Beefissä keskiviikko-iltana, mutta hän ei ole mukana ryhmässä. :)

 • Jenni

  Mahtavaa! :) Ballerinoilla on treenejä vähän vaihtelevasti, mutta varsinkin nyt juuri ennen kevätnäytöstä harjoituksia on vähintään 4-5 viikossa. Kaikki tanssijat eivät ole mukana kaikissa biiseissä, joten aiemmin keväällä treeniaikataulua on rukattu vähän biisien mukaan. Itse käyn vielä WB-treenien lisäksi Footlightilla kaksi kertaa viikossa, joten balettia mahtuu keskimääräiseen viikkooni parhaimmillaan 10 tuntia (WB-treenit ovat yleensä 1,5-2h kerrallaan) – ja tosiaan nyt näytöksen edellä voi olla vielä tuonkin lisäksi ekstratreenejä. Aika balettipainotteista siis tämä elämä juuri tällä hetkellä. Eikä kyllä ole ongelmia keksiä tekemistä vapaa-ajalle, kun sitä ei juuri ole. :D

 • Jenni

  Minusta ballerinojen showssa on hauskaa juuri se, että se sopii vähän mihin tahansa ympäristöön. ”Lava” tuolla tosin oli haasteellisen pieni eikä tila ollut aivan ihanteellinen yleisöäkään ajatellen, mutta minusta nämä baarikeikat ovat tosi hauskoja kyllä katsoa. :) Mukaan ryhmään pääsee yleensä kavereiden kautta, mutta mitään varsinaisia pääsykokeita ei ole. :) Tanssitaitoa tärkeämpää on, että mukana olevilla tyypeillä on oikeanlainen henki ja asenne.

 • Jenni

  Ei tuolla oikein saanut järkevästi videokuvaa otettua, eikä sitä henkeä koskaan videolle oikein saa ikuistettua samalla tavoin kuin livenä. Suosittelen siis tulemaan itse katsomaan! ;)

Related posts