16/04/13

Pyöräilysäitä odotellessa

10 65 P4124497.JPG

Ajattelin vinkata, että jos luette Kauneus&Terveys-lehteä, niin tuoreimmassa numerossa saattavat vilahtaa tutut kasvot. Minua nimittäin haastateltiin K&T:n pyöräilyaiheiseen juttuun. Nyt odottelenkin jo innolla pyöräilykelejä, kun pyörävarastossa keväisten katujen korkkaamista odottaa se ihana Pelagoni. :) Periaatteessa pyöräillä voisi jo nytkin, mutta taidan odottaa vielä hetken säiden lämpenemistä. Tuumasin tuossa lehtijutussakin, että pyöräilyinto syttyi vasta mieluisan ajopelin kautta ja aiemmin en edes halunnut pyöräillä, kun käytössä oli ruma maastopyörän rohjake, jonka ajoasento tuntui omalle kropalle huonolta. Onko teillä jo ensi kesäksi mieluinen pyörä hankittuna vai onko unelmien pyörä vielä haaveiden asteella? :)

Tags: , ,

Categorised in: Elämä

10 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Hei upeat värit tuossa sun asussa! Mistä toi ihana takki on löytynyt?

  Itse haaveilen kauniista pyörästä ja siitä, että uskaltaisin vielä ajaakin sillä… Pelkään kaatuvani nimittäin jo kun nousen pyörän selkään. Olen viimeksi ajellut pidemmin joskus peruskouluikäisenä. Pitäisi alkaa harjoittelemaan niin pääsisi rullailemaan kesäkatuja, houkutteleva ajatus jo ihan tyylin puolestakin ;)

 • Jenni

  Kiitos! :) Takki on löytö viime keväältä New Yorkin matkalta. Ostin sen Woodbury Commonsin outlet-kylästä Calvin Kleinilta, mutta ei ole vielä tullut esiteltyä blogin puolella. Ja rohkeasti vain sinne pyörän selkään! :) Harjoittele ensin jossain rauhallisilla pikkuteillä, niin sitten on enemmän rohkeutta ja varmuutta lähteä muiden pyöräilijöiden ja liikenteen sekaan.

 • Asun niin kaukana kaikesta, ettei pyörän ostaminen ole tullut ajankohtaiseksi. Harmi sinänsä, sillä muistan miten oli kivaa aina muksuna pyöräillä kouluun :D

  http://www.nymfimaatti.blogspot.fi

 • Joo näin täytyy tehdä, muistan alunperinkin oppineeni ajamaan ilman apupyöriä jossain kuoppaisella hiekkatiellä kaverin mökin lähettyvillä :) Niin, tai sitten otankin taas apupyörät käyttöön!

  Kiitos vastauksesta, aurinkoa viikkoon!

 • SM

  Itse asiassa viime vuoden pyöräjuttusi rohkaisivat minuakin etsimään itselle oikeasti sopivaa pyörää nykyisen maastopyörähybridin sijaan. Se on ihan kiva, kun haluaa hien pintaan ja pyöräilee maastossa (eli siis todella usein…) mutta kaupungissa ja töihin pyöräillessä olisi oikeasti kiva, että ajoasento olisi hyvä ja fiilis sen mukainen. Selkäkipujen vuoksi pyöräily myös jäi vähemmälle, vaikka se on ihan lempparijuttujani keväästä syksyyn.

  Nyt on edessä vain se kiertäminen ja googlettaminen, en ihan tarkalleen tiedä millaisen pyörän tahdon, eikä budjetistakaan tietoa kun en osaa oikein pyörien hinnoista sanoa juuta enkä jaata. Mutta sellainen projekti tässä keväällä luvassa siis :-)

 • Heidi

  Muuten löysitkö mieleisen pyöräilykypärän, kun sen ostoa silloin joskus aiemmin suunnittelit?

 • Chatte

  No siis mähän olen luonnollisesti pyöräillyt koko talvenkin läpi, niin kätevää se vain on. Paitsi silloin, kun lunta sataa kaatamalla, ja kyllä, olen muutamaan otteeseen fillaroinut umpihangessa. Ainakin sain hyvän treenin ja mahtavat naurut tilanteen koomisuudesta. :D Mutta pyöräily siis jatkuu kesällä saman vanhan fillarin voimin, vaikka uutta maastopyörämäisempää peliä kaipaisinkin.

 • sara

  Pyörä on mulla just nyt hankintalistalla ylimpänä, kun säätkin jo pyöräilyn alottamisen sallisivat! Sen tiedän jo, että kaupunkikäyttöön tarkoitetun pyörän haluan, mutta pidemmälle en ole vielä päässyt. Oletko sä ollut tyytyväinen tuohon Belagoosi? Se kun voisi yhtenä vaihotehtona ehkä olla.. :)

 • Jenni

  Vielä ei ole löytynyt, mutta ostan varmaan nyt sellaisen jonkun ihan peruskypärän, kun kaivan pyörän kunnolla talviteloilta. Pitää vielä tsekkailla vaihtoehdot, mutta lupaan esitellä kypärän sitten, kun se on hankittu. :)

 • Jenni

  Olen ollut kyllä tosi tyytyväinen Pelagoon, joten voin sitä lämmöllä suositella. Noin kaunis pyörä ilahduttaa joka käyttökerralla ihan vain pelkällä olemuksellaan. :) Ihan halpoja nuo eivät ole, mutta jos vakuutus on kunnossa ja sitä täydentää vielä Fillariturvalla, niin ei tarvitse olla niin paniikissa siitä, jos pitkäkyntinen sattuisi iskemään. :)

Related posts