16/04/13

Hyvästit harmaudelle

10 82 P4114382.JPG

Tänään on näkynyt ikkunasta masentavan harmaa maisema. Ostin hiljattain Tampereen H&M:ltä juuri tällaisten päivien ja tylsän talvipukeutumisen (tai miksei kevätpukeutumisenkin) piristykseksi oikein räväkän pinkin pipon. Tuo sävy on sellainen neon-hohtoinen vadelma – kaverini ihasteli tänä aamuna pipoani ja kutsui sitä acid-vadelmaksi, haha. Luonnossa sävy on ehkä hiukan korallisempi kuin kuvissa, eikä siis ihan noin kylmä. Pipo matchaa vielä mahtavasti lempparihuulipunaani, joten näistä saa mahtavan harmauden selätys -kombon aikaiseksi. Olenkin viime päivät hillunut lookissa, johon kuuluu tämä pipo, huulipuna, mintunvihreä nahkalaukku ja tuo neonkeltainen neule. Luulisi näillä piristyvän jo muidenkin mieli kuin vain omani. Pinkki pelastaja tuokoon iloa tähän harmaaseen tiistaiaamuun. :)

P4114412.JPG P4114424.JPG P4114405.JPG

Tags: ,

Categorised in: Elämä, Muoti

10 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Ihanan pirteän värinen! :)

 • Ihanan värinen pipo! Huulipuna samoiten kaunis :)

 • Oot ihan kummallisen näköinen pipo päässä :D! Täällä satoi koko eilisen päivän ajan ja mietin, että pitäisi lakata kynnet vaikka neonkeltaisiksi, jottei harmaus masentaisi liikaa :)

  http://www.nymfimaatti.blogspot.fi

 • Elina

  Vau näytätpäs pirteältä! :) Huulipuna iski erityisesti silmääni, mikähän puna mahtaa olla kyseessä?

 • Pinja

  Onpas ihanan pirtee pipo! Itsekin oon etsiskelly kevääksi jotain kevyttä pinkkiä tai neonkeltaista pipoa…eipä oo kyllä vielä osunu haaviin. Hei kamera-asiaa, millä kameralla (plus objektiiveilla) yleensä kuvailet kuvasi blogiin? Esim reissuilla reissukuvat tai sitten asukuvat. Muistaakseni joskus olit maininnut jotain Olympuksen jostain kamerasta?

 • On kyllä söpö pipo! :)

 • ihanan värinen ! :)

 • takkku

  Vau, näytät ihan mielettömän kauniilta näissä kuvissa! Ihan mielettömän kauniilta…. Kuten monissa muissakin, mutta kyllä ehdottomasti pirteä pipo ja huulipuna piristää, toivottavasti tuntuukin jo pirteämmältä. Pitkään oon jo seurannu sun blogia, muistan aina kun numeroit päivän asujasi, se oli hauskaa! Ja Conversesi, mihin ne ovat hävinneet? :D Heh, mutta olet vaan niin kaunis (:

 • Minulla on tuo sama pipo ja se on aivan ihana! Talvella lämmin, mutta menee vielä näilläkin säillä. Sopii hyvin sinulle. :)

 • Kävin eilen henkkamaukassa ja bongasin tuon pipon alesta. Ihanan tuntuista kangasta! Harmi ettei pipolle oo tarvetta just nyt.

  http://www.nymfimaatti.blogspot.fi

Related posts