15/04/13

Häivähdys Japania keittiössä

15 48 P4114433.JPG

Bongasin jokin aika sitten lähikukkakaupastani Florannasta mielettömän kauniita astioita. Kukkakauppias oli nähnyt näitä astioita myynnissä Hollannissa ja päättänyt, että ottaa niitä kukkien ohelle myyntiin, koska ihastui niihin niin palavasti. Nähtyäni sinivalkoiset japanilaiskulhot ensi kerran ihastuin minäkin. Koska en osannut päättää, kummasta kuvioinnista pidin enemmän, otin molempia. Kulhot on siis valmistettu Japanissa ja niissä on valkoisella pohjalla sinisiä kuvioita. Ne ovat juuri sellaiset täydellisen kokoiset, että niitä voi käyttää näppärästi moneen eri tarkoitukseen: keittokulhoina, murokulhoina tai vaikka tarjoiluastioina. Toistaiseksi ne ovat nököttäneet tuossa keittiössä ihan vain kaunistamassa maisemaa. :) Hintaa kaunokaisilla oli 12 e/kpl. Olen alkanut kallistua astioiden suhteen siihen lopputulokseen, että ehkä kokoan oman kokoelmani vähän sikin sokin eri astiastoista, enkä edes ala kerätä mitään yhtä tiettyä sarjaa. Tuleepahan sitten ainakin oman näköinen. :) Ihastuitteko näihin kulhoihin yhtä kovasti kuin minä?

P4114439.JPG P4114444.JPG P4114450.JPG P4114448.JPG P4114453.JPG

Kuvat: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: ,

Categorised in: Elämä, Koti

15 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related posts