14/04/13

Vihdoinkin ne järkevät nilkkurit!

10 66 P4124499.JPG

Tänään suuntaan täältä Tallinnasta kotiin ja matkaraporttia on luvassa, kunhan ehdin asettua koneen ääreen hiukan pidemmäksi aikaa. Sitä odotellessa esittelen teille kenkälöytöni, jonka tein jo pari kuukautta sitten joulun jälkeisistä alennusmyynneistä mutta olen unohtanut esitellä. Oikeastaan korkkasin kengät käyttöön vasta tänne reissuun! Olin pitkään jo miettinyt, että olisi ehkä hyvä omistaa sellaiset jotkut tyylikkäät mustat matalat nilkkurit, koska melkein kaikissa nilkkureissani on korkoa. Syys- ja kevätsäillä minulla ei oikein ole ollut mitään sellaisia siistejä korottomia kenkiä, jotka menisivät sekä mekon että housujen parina, ja matkoillakin ainaiset korkonilkkurini ovat olleet ongelma, kun pitäisi jaksaa kävellä usein pitkiä matkoja.

P4124500.JPG

Olin ihastellut näitä Filippa K:n nilkkurikaunokaisia jo joskus viime syksynä Trendin yksissä kuvauksissa, mutta en ollut koskaan sitten nähnyt niitä liikkeessä. Lopulta ne tulivat yllättäen vastaan Maranellon alennusmyynnissä todella hulppealla alennuslapulla varustettuina. Kenkien alkuperäinen hinta oli liki 300 euroa, mutta nyt kahden alennuslappusen jälkeen se oli enää 80 euroa. Sovitin niitä jalkaan ja päätin, että jos ne istuvat, ostan ne. Ja istuivathan ne! Nyt olen kävellyt kengillä täällä Tallinnassa ensimmäistä kertaa ja ne ovat todella mukavat jalassa. Tiedän, ettei ole koskaan erityisen fiksu veto ottaa matkaan uusia korkkaamattomia kenkiä, koska monet kengät pitää ajaa sisään ensin. Uudet kengät ja paljon kävelyä tietävät usein rakkoja, mutta nämä ovat olleet jalassa kuin unelma. Ja hitto vie, ne ovat vielä kauniitkin. Erinomaisen hyvä ostos, sanoisin. :)

P4124502.JPG P4124504.JPG P4124507.JPG

Tags: , ,

Categorised in: Elämä, Muoti

10 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Tinderella

  Voi vitsi ko kauniit <3

 • Todella kauniit. Persoonalliset, mutta ei kuitenkaan liikaa rimpsujahapsuja tai mitään. I say yes.

 • Emilia

  Oih! Mä voisin kävellä (matalilla) mustilla nahkanilkkureilla aina ja lopun elämääni. Parhaita kenkiä. <3

 • Sari

  Oi, miten upeat kengät <3. Vitsit, menee niin hameiden kuin housujenkin kanssa täydellisesti. Oikeat kaunokaiset.

 • Anna

  Todellinen löytö!

  Uskomatonta muuten miten paljon joitain kenkiä huomaa tarvinneensa kun ne on hankkinut. Ostin pari kuukautta sitten Acnen Cloverit mustana ja en ole varmaan muita kenkiä sen jälkeen pitänytkään. huippuhyvät jalassa jo alusta asti ja käytössä tuntuvat vaan paranevan…

 • Sä löysit ne vielä halvemmalla! Itse ostin ne tuossa joulun jälkeen kahden alennuslapun kera, 139e. http://shegoeswiththeflow.blogspot.fi/2013/01/filippa-k.html Ihanat ovat :-)

 • Ihanat, just tollaset sopivan perus, mutta silti niissä on jokin kiva juttu:)

 • Suvi

  Tosi nätit! Ainakin itsestä tuntuu siltä että matalia siroja kenkiä on hankala löytää. Itse käytän vain matalia kenkiä, joten kivojen löytymiseen menee aikaa. NIlkkureita minulla ei ole ollenkaan juuri tästä syystä…

 • Ihanat, kaipailen myös jotain tuon tyylisiä! :)

 • Ovatpa ihanat! Minulla on myös aikeissa ostaa järkevät nilkkurit, mielellään yhdet koroilla ja yhdet ilman. Olen jo löytänyt täydelliset, Acnen Cloverit ja Pistolit, mutten vielä ole raaskinut sijoittaa kumpiinkaan…

Related posts