13/04/13

Tunnelmia Aussie Blog Awardsista

6 57 PV_aussie_awards2013_46.jpg

Terkkuja Tallinnasta! Tulin eilen tänne rapakon taakse pienelle hemmottelureissulle ihanien blogityttöjen kanssa. Mukana matkassa seuranani ovat Lilou’s Crush -blogin Hertta, kosmetiikkavelho Saara Sarvas ja Nelliinan Vaatehuoneen Niina. Pääsimme reissuun Viron matkailunedistämiskeskuksen sponssaamina eli nöyrä kiitos sinne suuntaan! :) Tarkoituksena on ollut viettää rentouttava viikonloppu pienen hemmottelun merkeissä, ja voin kertoa että kaiken muuttohässäkän ja muun säätämisen jälkeen pieni paussi tuli ihan tarpeeseen. Lupaan raportoida reissusta matkavinkkien ja muun tunnelmoinnin muodossa pian, mutta sitä ennen kurkistetaan vielä sinne torstain Aussie Blog Awardsiin. Sain viimein hyppysiini kivoja kuvia torstai-illalta, joissa näkyy nyt tuo mekkokin kunnolla, joten laitetaanpa jakoon. Kiitos kuvista juhlien viralliselle kuvaajalle Paula Virralle ja juhlissa kameran takana ihan muuten vain häärineelle Strictly Style -blogin hurmaavalla Mrs V:lle, joka napsi kaikista siellä huippuluokan otoksia. ;) ja kiitos Trendille ja Aussielle mahtavien kekkereiden järjestämisestä! Ensi vuonna uudelleen! :)

PS. Jos haluatte kurkata gaalan voittajat, niin ne löytyvät Aussie Blog Awardsin nettisivuilta! :)

PV_aussie_awards2013_47.jpg

Avecinani oli mukana kekkereissä rakas ystäväni Krista. :)

PV_aussie_awards2013_127.jpg

Tässä seurataan keskittyneenä voittajien julkistusta…

aussie-blog-awards2013-1.jpg

Pääsin Hertan kainaloon. <3

aussietrendiblogawards2013aussietrendiblogawards20131Q9C7222.jpg

Onnea Suomen parhaalle meikkibloggaajalle, jo toistamiseen! Saara on paras. ;)

aussietrendiblogawards20131Q9C6961.jpg

White Trash Diseasen Natan kanssa meillä oli hyvä huulipuna-match. :)

Tags: , ,

Categorised in: Elämä, Muoti

6 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • mimmuu

  Aivan todella kaunis tuo mekko sinun päälläsi! Ja voi että kun harmittaa, itsekkin yritin kyseisen mekon ostaa, mutta oli jo loppuunmyyty =((

 • mju

  Ihanasti toi mekko sulautuu ihonväriisi. :) Ja silmät takertuivat noihin nilkkoihin. Näyttää aika hyvin ojentuvilta. Kunnon ballerinan nilkat. ;)

 • Julia

  Nätti kokonaisuus! Tuntuu, että joillekkin vain sopii kaikki, pukee päällensä sitten ihan mitä vain! :)

 • Enni

  ihana juhlatyyli! kaunis ja elegantti olet.

 • Miaminttu

  Siltä varalta, etten ole koskaan vielä maininnut, niin näytät ajoittain ihan Michelle Pfeifferilta! :) Tuli mieleen tuosta kolmannesta kuvasta, jossa katselet tarkkaavaisesti palkintojenjakoa. Näyttäispä itsekin… :)

 • Ihanat nuo nudet korkkarit! :)

Related posts