11/04/13

Kevättä varpaissa

6 76 P4114363.JPG

Minusta tuntuu aina siltä, että yksi sellanen vahva kevään merkki ovat jollakin keväisellä värillä lakatut varpaankynnet. Talvella jalat muhivat sukissa kuukausikaupalla, joten myönnän, että kynsien lakkaaminen usein jää paitsioon. Olen tosi monella nyt viime aikoina ihastellut sellaista oikein voimakkaan pinkkiä, vähän neon-hohtoista sävyä ja miettinyt, että sellainen olisi tismalleen oikea väri tuomaan kevään minun varpaisiini. No eilen se oikea sävy sitten löytyi ja varpaakynnet saivat ihanan hehkuvan värin. Vaikka sandaalikelit tai sukattomatkaan säät eivät ihan vielä ole täällä, nuo ihanan väriset kynnet piristävät minua joka kerta, kun näen ne. :) Kertokaahan, minkä väriset varpaankynnet tuovat teille tänä vuonna kevättunnelmat?

PS. Tuo ihana kynsilakka on hoitolamerkki Sparitualsin, joka tekee vegaanista kosmetiikkaa. Ostin lakan eilen jalkahoidon yhteydessä, ja siitä luvassa vielä juttua ihan erikseen. :) Mutta jos siis joku palavasti ihastui, niin Sparitualsia myy ainakin Feet & Soul Experience Helsingissä Annankadulla.

P4114367.JPG

Tags: , ,

Categorised in: Elämä, Kauneus

6 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Emmi L.

  Ihana väri! Mä löysin oman täydellisen neonpinkin laivalta talven alennusmyynneistä, mutta nyt pelkään, että se loppuu, koska haluaisin käyttää sitä koko ajan.

  Emmi L.
  http://happyfeetingblogi.blogspot.com

 • Vau mitkä piristysvarpaat :) Täytty itsekin laittaa väriä kynsiin pitkästä aikaa.

 • Oi, miten nätit varpaat! Onneksi kirjoitit käyneesi jalkahoidossa, muuten olisin masentunut omien harakanvarpaideni kanssa täysin ;) Vaikka kuinka rasvaa ja kuorii (joskus) niin ei näistä varpaista saa tuollaisia kuin sinulla ilman hoitolakäyntiä. Pitäisi varmaan itse asiassa varata aika..

 • AnnaH

  Varpaistani löytyy nyt pinkkiä, korallia, mintunvihreää, vaaleanpunaista ja mustaa. Isovarpaiden kynnet on lakattu pilkullisiksi. Piristävät ainakin suihkussa, jos eivät muuten vielä näkyville pääsekään :)

 • Pinkki on ihan kiva, mutta tämänhetkinen kevään suosikkivärini on ehdottomasti turkoosi! :)

 • matti keränen

  Moi! Hieno sävy ja sulla on kauniit varpaat! Aina odotan kesää innolla ja niitä lukemattomia kauniita, lakattuja varpaita! Kiitos sulle!

Related posts