4/04/13

Design Kioski

4 76 P4044170.JPG

Onneksi oli tänään kamera matkassa kaupungilla kipittäessäni, sillä törmäsin ohimennen supersuloiseen pieneen pop up -kauppaan nimeltä Design Kioski. Lasipalatsin Forumin vastaisella puolella sijaitseva pikkuputiikki myy muotoilu- ja käsityötuotteita (tällä hetkellä myynnissä oli pääasiassa keramiikkaa) ja ihastuin palavasti näyteikkunasta bongaamiini maailman söpöimpiin mukeihin. Tuumasin, että onhan tällaisesta ainutlaatuisesta löydöstä vinkattava teillekin, sillä moinen pikku-liike saattaa helposti ohi kiitäessä jäädä tyystin huomaamatta. Putiiki on avattu tällä viikolla ja on auki 20.4.2013 asti ma klo 12-20 ja la klo 10-18. Valikoima saattaa kuulemma tänä aikana hiukan vaihdella eli jos näette kuvissa jotakin, mitä ehdottomasti haluatte, kannattanee piipahtaa liikeessä mahdollisimman pian. 

P4044166.JPG

Minä tyydyin tällä kertaa räpsimään vain valokuvia, mutta nuo Johanna Ojasen suloiset kaksiväriset mukit kyllä jäivät kovasti kummittelemaan takaraivoon. Lienee sanomattakin selvää, että sydän sykähteli erityisesti noille mintunvihreille kupposille, joiden kaveriksi kyllä sopisi mahtavasti muutama muukin pastellinen söpöläinen. Ihan halpoja nuo eivät kyllä ole, mutta toisaalta olisi kiva tukea itsenäistä keraamikkoa ja hankkia keittiöön jotain hiukan uniikimpaa. :) Huomasin, että pop up -kaupalla on myös Facebook-sivut, joten siellä varmasti tiedotetaan ainakin valikoiman uudistuksista. :) Miten on, ihastuitteko noihin mukeihin yhtä kovasti kuin minä?

P4044171.JPG P4044169.JPG P4044167.JPG P4044173.JPG P4044174.JPG

Tags: , , ,

Categorised in: Elämä, Koti, Muoti

4 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Nymfimaatti

    Oon jo pitkän aikaa haaveillut kaksivärisistä mukeista. Idean sain alunperin eräästä DIY-blogista, jossa käytettiin neonpinkkiä spraymaalia mukien uudistamiseen. Nää pastellliversiot on aivan supersöpöjä!

  • vieras

    UPEAT!

  • anneli

    moikka! tiedätkö, juuri tuollaiset mintunvihreät kahvikupit ovat jo pidempään olleet etsinnässä! muistatko suurinpiirtein paljonko kyseisillä kupeilla oli hintaa?(:

  • Voi apua miten suloisia! Tarviin ehdottomasti itselleni noita korvattomia mukeja, niin sieviä!

Related posts