3/04/13

Sorbetin suloinen inspiraatio

6 56 paris_4a_str_17132.jpg

Oi että, tällä viikolla ainakin Helsingissä on tuntunut siltä, että nyt on tullut kevät! Kadut ovat sulaneet ja aurinko paistaa lämmittäen ihanasti. Jopa tämä vilukissa on vihdoin uskaltautunut liikenteeseen ilman sukkahousuja (housujen alla siis!). Kyllä se kesä sieltä kuulkaa tulee kohisten! Huomaan, että tuo lisäänynyt valo ja lämpö inspiroi pukeutumisessa ihan älyttömästi. Talvi on aina tyylin kannalta täällä Suomessa hiukan haastavaa aikaa, kun kaikki ihanuudet jäävät talvitakkien alle piiloon ja prioriteettilistan ykkösenä pukeutumisessa on se, ettei palellu hengiltä. Nyt voi hyvin mielin alkaa pikkuhiljaa miettiä pukeutumista ihan puhtaasti tyylin kannalta, ja se on mukavaa se! :)

ldnw14_01as_002.jpg

Nämä aurinkoiset kevätsäät ovat tuoneet mukanaan aimo annoksen kevätinspiraatiota ja jotenkin sitä vain auringon tullen tekee heti mieli kaivaa kaikkea värikästä kaapista esiin. Tänään ilmestyvässä tuoreessa huhtikuun Trendissä inspiroidutaan herkullisista sorbettiväreistä ja suloisesta väriteemasta innostuneena kokosin teille vähän katumuoti-inspistä aiheeseen liittyen. :) Ja sorbeteista puheen ollen, milloinkahan ensimmäiset jätskikioskit ilmestyvät taas katukuvaan? Kuinka moni on syönyt jo auringonpaisteessa tänä keväänä ensimmäisen jäätelön? Ja mikä on ihanan keväisistä sorbettiväreistä oma suosikkinne: herkullinen appelsiini, mehevä mansikka, suloinen vadelma, kirpeä omena, raikas minttu vai pirteä sitruuna? Vaiko joku ihan muu?

LDN Street 170642.jpg LDN Street 170708.jpg LDN Street 174863.JPG LDN Street 170744.jpg LDN Street 171347.jpg Milano Street 173352.JPG NY Street 171920.jpg Milano Street 170887.jpg Milano Street 171242.jpg NY Street 173597.jpg Paris Street 172186.jpg Paris Street 172842.jpg Paris Street 173690.jpg Paris Street 176853.JPG Paris Street 176863.JPG LONW14 03AS 050.jpg NYCW14 08AS 729.jpg Mila 8PS STR 17204.jpg Mila 5PS STR 17759.jpg NY 3A STR 11314.jpg Paris 3VR STR 17677.jpg

Kuvat: Estrop / Antoni Ruiz Aragó

Tags: , ,

Categorised in: Elämä, Muoti

6 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Musse

  Hei ja ihanaa kevättä Jenni!
  Turkuun on jo pari viikkoa sitten rantautunut jätskikioskit katukuvaan ja pari niistä oli jopa aukikin pääsiäisen ihanassa aurinkosäässä :) Ihanaa, sieltä se kesä ihan oikeasti kohta tulee!

 • Suvi

  Mä tulen asumaan taas ensi kesän jäätelökioskissa Helsingissä ja sen osaan kertoa, että mun työt alkaa huhtikuun lopussa. Vappuna varmaan suurin osa kioskeista (Helsingissä) on jo paikoillaan ja luultavasti auki myös! :-)

 • Onko persikka sorbettiväri? Jos on, se on ehdottomasti suosikkini!

 • Nipsuu

  etelä-pohjanmaalle oli tullut jo maantien varteen parkkipaikalle sellainen auton perässä oleva pehmis-kiska! Pakkohan sieltä oli aurinkoisena päivänä hakea suklaa-vanilja -sekoitus :P. Tosin nautin sen arskat silmillä autossa, mutta paistoi sinnekin aurinko :D

 • Suffeli

  Moi Jenni,

  Katsoin juuri Suomen Leijonanluola-ohjelmaa ja siinä esiteltiin kauniita Wave-kenkiä (by Marita Huurinainen), jotka hurmasivat minut. Tykkäsin kovasti niiden ulkonäöstä, muotoilusta ja materiaalista. Harmi vain, että hinta on omalle opiskelijakukkarolleni hivenen liian tyyris, mutta ajattelin vinkata näistä kengistä sinulle, jos vaikka tykästyisit: http://shop.maritadesign.com/ Ehkä olet törmännyt näihin jo aiemmin?

  Kivaa viikon jatkoa! :)

 • kiitos inspiroivista kuvista..Tulipa kesäfiilis! :)

Related posts