3/04/13

Juhlahumussa

7 56 mekot-valkoiset1.jpg

Huh, mitä paikasta toiseen juoksemista tämä päivä onkaan ollut. Nyt kun pääsin tässä iltasella vielä koneen äärelle, niin sukelletaan hetkeksi keväiseen ja kesäiseen juhlahumuun. Tänään ilmestyneessä Trendissä nimittäin ruoditaan kevään juhlamuotia ja minäkin bongailin omalle Tyylihaukka-palstalleni ihania naisia vintage-henkisissä vaaleissa mekoissa. Ja lupasin palstalla esitellä samaan teemaan sopivia mekkolöytöjä täällä blogin puolella. :) Toivottavasti saatte näistä ihanaa inspiraatiota kevään ja kesän juhlia varten! Kannattaa tosin muistaa, että hempeän valkoista unelmaa ei kannata pukea kesähäihin, ellei halua tulla sekoitetuksi morsiameen! ;)

Jo hyvän aikaa catwalkeilla jyllännyt kokovalkoinen trendi jatkaa vahvasti tänä keväänä ja se näkyy myös juhlamuodissa, jossa tarjolla on erityisen paljon valkoista. Itse olen hurmaantunut tuollaisista vintage-henkisistä mekoista, joita onkin tarjolla paljon: on kellohelmaa, 70-luvun boheemeja hippimekkoja, pitsi-ihanuuksia, 20-luvun henkistä laskettua vyötärölinjaa, 60-luvun A-linjaa ja laatikkomallia ja vähän vaikka mitä. Uskaltaisin väittää, että nyt jos koskaan löytyy joka makuun sopiva kolttu, sillä valikoimaa on todella monipuolisesti. Itse kelpuuttaisin näiden kollaasien mekoista oikeastaan minkä tahansa tai vaikka kaikki omakseni. :) Valitsin ketjuliikkeiden ja designer-löytöjen lisäksi mukaan myös suomalaista suunnittelua Samujilta ja Minna Hepburnilta, jonka erityisosaamista ovat juuri kaikenlaiset pitsiunelmat sekä vintage-henkiset mekkomallit. Mitäs tykkäätte romanttisen vaaleasta juhlatyylistä? Ja mikä kollaasien mekoista on oma suosikkinne?

1. kuvan mekot riveittäin:

1. rivi: H&M, Temperley London / Outnet, Samuji, Topshop

2. rivi: See by Chloé / Outnet, VilaMinna, By Malene Birger / Net-a-porter

mekot-valkoiset2.jpg

2. kuvan mekot riveittäin:

1. rivi: See by Chloé / OutnetTopshop, Roksana Ilincic / OutnetH&M

2. rivi: Minna, By Malene Birger / OutnetTopshop, See by Chloé / Outnet

Tags: ,

Categorised in: Elämä, Muoti

7 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Oma suosikkini oli jälkimmäisestä kuvasta Minnan suunnittelema mekko!:)

 • Joooo… Ei. Ainakaan vielä. Eihän noita edes näe! :D Harkitaan uudestaan, kun on rusketusta ja lämmintä. Liian väritöntä tässä vaiheessa elämää. :)

 • Nina

  Kaikki nuo Minnan suunnittelemat ovat upeita. <3

 • annikev

  Hei! Osaisitko antaa vinkkiä, mistä Helsingissä voisi löytää kohtuulliseen hintaan pitkiä juhlamekkoja? Tuntuu, että tänä keväänä ei ole riittävän juhlavia täyspitkiä mekkoja tarjolla oikein missään…:(

 • Jenni

  Suosittelen ainakin tsekkaamaan nuo pian myyntiin tulevat Conscious Exclusive -malliston ihanuudet H&M:ltä. :) Kuvia näet muun muassa täällä: http://www.trendi.fi/blogi/pupulandia/osallistu-kisaan-ja-voita-ihana-asustesetti

 • Kaisa

  Mulla ei oo kesällä muita juhlia kuin Millan ja Mikon häät. Pari ihanaa mekkoa tuosta löysinkin, mutta kun ne ovat valkoisia… :( No, mekon etsintä jatkukoon! :)

 • Tinneri

  Mä pidän Jenni näistä sun kollaaseista niin paljon, kun näissä näkyy ihan oikeasti sitä tarjontaa ja eri vaihtoehtoja (toisin kuin niissä typerissä yhden ja saman nettivaatekaupan kollaaseissa)! :) jee.

  Ps. Onnea vielä uuteen kotiin, näin vähän myöhässä.

Related posts