1/04/13

Sanokaa MOI uudelle kodille! <3

34 58 1364807576504.jpg

Kukkuluuruu ja terkkuja uudesta kodista! Olenkin Facebookin puolella antanut vähän tilannetietoja muuton tuoksinoista, mutta vasta nyt on täällä pahvilaatikkokaaoksen keskellä ensimmäisen kerran aikaa asettua rauhassa koneen äärelle. Kirjoittelen tätä juttua siis uuden kotini ihanasta makuuhuoneesta sängyssä loikoillen. <3 Tällä hetkellä asunto näyttää kutakuinkin siltä kuin täällä olisi räjähtänyt pommi, mutta pikkuhiljaa tavarat alkavat löytää paikkojaan. Kaaoksesta huolimatta saatte pienen ensivilkaisun uuteen kotiini, sillä ehdin ennen muuttohulinoita lauantaina napsia kännykällä tyhjästä kämpästä pari kuvaa ihan vain itselle muistoksi ja teille iloksi. :)

1364807974143.jpg

Makuuhuone

Sisustusjuttuja on siis varmasti luvassa lähiaikoina enemmän kuin tarpeeksi, mutta tässä nyt muutama sneak peek -kuva kämpästä tyhjänä. :) Pakko muuten lähettää tätä kautta terkkuja uudelle vuokraisännälleni, joka on aivan supersymppis tyyppi. Hän oli nimittäin ostanut minulle tervetuliaislahjan ja täällä minua odotti ensivisiitillä suloinen narsissiruukku kortin kera toivottamassa minua tervetulleeksi uuteen kotiin. It’s the small things that count. Kiitos! 

1364807925012.jpg

Olohuone ja narsissit ikkunalaudalla <3

Kerrottakoon perusfaktoja uudesta asunnosta sen verran, että se sijaitsee tutuilla kulmilla Etu-Töölössä tällaisella ihanan rauhallisella kadulla, johon ei kantaudu liikeen melu taikka katupöly. 39-neliöisen tehokaksion pohja on todella toimiva ja tässä ei tunnu olevan hukkaneliöitä laisinkaan. Kämppää metsästäessäni toivoin kovasti, että myös uudessa kodissani olisi korkeat huoneet ja suuret ikkunalaudat sekä kauniit puulattiat – ja kaikki nämä asiat myös ilokseni sain. :) Annan asunnolle pointseja myös hyvin mietityistä säilytysratkaisuista, sillä täällä on osattu hyödyntää tila todella onnistuneesti lattiasta kattoon kaappien osalta ja esimerkiksi eteiseen on ujutettu vielä katoon rajaan huomaaattomia lisähyllyjä. Kun koko huonekorkeus on tehokäytössä, saadaan juuri sitä kaivattua säilytystilaa rutkasti enemmän. Tuntuu myös aika luksukselta, että ylimmän kerroksen asunnosta näkee oikeasti palasen sinistä taivasta, mitä ei Helsingissä voi pitää todellakaan itsestäänselvyytenä. Tuntui mahtavalta makoilla tänä aamuna sängyssä ja katsella huumaavan sinistä kevättaivasta omasta ikkunasta. Ja 6. kerroksen asunnossa tietysti riittää ihanasti valoa myös!

1364808015599.jpg

Makuuhuone saa kiitosta tuosta lattiasta kattoon ulottuvasta peiliovikaapista.

Mitä tähän sisustukseen tulee, niin makuuhuone on kalusteiden osalta jo aika hyvässä jamassa, mitä nyt pitäisi vielä saada kaappeihin tulevaa tavaraa paikoilleen. Olohuone sen sijaan on vielä aika autio (pahvilaatikkosirkusta lukuunottamatta) eli sinne tulen hankkimaan vielä sohvan sekä järjestämään vielä jonkun erillisen työpisteen, ettei tarvitsisi aina ruokapöydän ääressä työskennellä. Kyllä tämä tästä rakentuu pikkuhiljaa. Aika kummallinen, mutta onnellinen olo! Tästä se alkaa, uusi elämä. :) Miltä näyttää pikavilkaisu uuteen kotiin noiden kännykkäräpsyjen perusteella?

1364808166343.jpg

Eteisessä on tuollainen vanha sisäänrakennettu komero, joka on oikeastaan pienen vaatehuoneen kokoinen. :)

1364807803580.jpg 1364807672315.jpg

Myös keittiössä on hyödynnetty huonekorkeus kaappitilan suhteen mahtavasti.

1364808084083.jpg

Kylpyhuone on putkiremontin yhteydessä kunnostettu joitakin vuosia sitten. Lattiassa on pirtsakan turkoosia mosaiikkilaattaa.

Tags: ,

Categorised in: Elämä, Koti

34 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Ikkunalaudat! <3

 • Laura K.

  Ihana asunto! Tummat puulattiat on kyllä aina niin hyvännäköiset :).

  Onnea uuteen kotiin!

 • Täällä odotellaan innolla kotiaiheisia juttuja:>!

 • Bluebird

  Onnea uuteen kotiin! Sisustusaiheiset jutut ovat erittäin tervetulleita. ;)

 • Onnea uuteen kotiin!! <3

  Mä asuin lapsena Krunikassa, ja siellä aina siskon kanssa istuttiin olkkarin ikkunalaudalla ja katseltiin jäämurtajia Pohjoisrannassa. Mä rakastanrakastanrakastan tuollaisia isoja istuttavia ikkunalautoja ja toivon, että joskus vielä saan omaan kotiini sellaisen :)

  Ihana vuokraisäntä, se on nimenomaan ne pikkuasiat, todellakin!!

 • Karolina

  Näyttää ihanalta! Onnea uuteen kotiin! :) ♥

 • ihanalt näyttää! Etenki ikkunalaudat ja patterit! :-)

 • Ninni

  Ihana vuokraisäntä! Mitä sanoit on kyllä totta, pienet jutut ratkaisevat: kyllä muuton keskellä saa kummasti virtaa ja oudon ja tyhjän kämpänkin tuntumaan enemmän omalta, jos asuntoon asutuessa ikkunalaudalla odottaa valmiiksi kimppu piristävän keltaisia kukkasia!

  Sisustusjutut ovat enemmän kuin tervetulleita. Itse olen samassa tilanteessa, juuri vaihtanut asuntoa, ja asunnon huonekaluina ovat toistaiseksi vain sänky, lipasto ja vaatekaappi! Vakaasti olen nyt päättänyt, että mitään väliaikaisratkaisuja ei tähän kämppään hankita, vain huonekaluja, jotka todella ovat sitä mitä haluan. Niimpä sisustamisessa voi vierähtää tovi jos toinenekin…

 • Jonna

  Ihanan näköinen asunto. Onnea uuteen kotiin ja uuteen uljaaseen elämään! Sun ihanan positiivisella asenteella ei onni olle varmasti koskaan kovin kaukana.

  Omasta puolestani iloitsen jo valmiiksi tulevista sisustusvinkeistä. Olen muuttamassa pian uuteen kämppään, ensimmäiseen omaan kotiin, ja sisustuskärpänen onkin nyt iskenyt ihan uudenlaisella vimmalla. :)

 • Oon ihan rakastunut noihin ikkunalautoihin. Miksi nykyään ei uusiin taloihin rakenneta kunnon ikkunalautoja?? Päivän mysteerin.
  Mutta siis oikein paljon onnea uuteen kotiin!!

 • Ihana asunto! Voi jos itsekin joskus saisin yhtä ihanan kämpän… ♥

 • MiNNa

  Onnea uuteen kotiin!! Näyttää tosi kivalta kodilta ja tilavalta noihin neliöihin. Mitä pidemmälle kevät etenee, sitä valmiimpi sun koti on:)

 • Maarit

  Ihanat ikkunalaudat – tulee mieleeni lapsuudenkoti ja nuo patterit…sulla on samalainen keittiö kuin mulla…kiva juu,että on ylös asti kaapit ja itsellä pituutta 159cm ja kiipeemisen kammo …Onnea uuteen kotiin!!!

 • Onnea uuteen kotiin! Näyttää täydelliseltä ja nuo ikkunalaudat ovat ihanat!

 • Maija

  Töölö <3 Onnea hurjasti uuteen, omaan kotiin! Näyttää mukavalta, odotan jo innolla kaikkia niitä sisustusratkaisuja mitä teet :) Hyvää huhtikuun jatkoa myös, kesää kohti mennään!

 • Moi uusi koti! Onpas se kivannäköinen, onnea sinne :) Ja tosi ystävällinen vuokraisäntä sulla!

 • Sophia

  Onnea uuteen kotiin! Olen etsinyt uutta kotia Helsingin puolelta, Töölön seutuvilta (nyt Espoossa) jo tammikuusta asti, eikä oikeaa vain löydy. Sinä löysit heti. Taidan olla liian nirso tai sitten etsin ihan väärästä paikasta. Lisäksi haittaa se, että en millään haluaisi maksaa kahdesta vuokraa päällekkäin – parhaat asunnot kun vapautuvat vasta ihan loppukuusta tai jo kuun vaihduttua, niin ettei ole ehtinyt edellistä irtisanoa. Mutta ehkäpä kesäksi uuteen kotiin vihdoin ja Töölössä törmäillään sitten! :)

 • Oikein paljon onnea uuteen kotiisi! <3 Näyttää tosi kivalta asunnolta - siistin näköiset puulattiat ja voi että noita ikkunalautoja! Enpä malta odottaa kuulla ja nähdä, miten uuden kotisi sisustat. Niitä postauksia ootellessa! :)

 • Aivan ihanalta näyttää! Tuolla on paljon upeita mahdollisuuksia! Onnea uuteen kotiin ja uuteen alkuun! Sisustuspostauksia odottelen innolla. :)

 • Ihanat mosaiikkilaatat! <3 Voi vitsit, olen niin kateellinen sulle tosta peiliovesta, mäkin haluun!

 • Harmi, että mun vuokraisäntä ei oo tajunnu kämpän remontoinnin olevan hyvä asia. Toi sun lattia näyttää ihanalta ja remontoitu kylppäri kelpais kyllä! Puuh, pitäsköhän munkin joskus muuttaa?

 • Mer

  Kun yksi ovi sulkeutuu,
  kaksi avautuu.
  Olet saanut aivan valloittavan asunnon,
  siina on elementit paikoillaan.
  Tasta on loistava jatkaa.
  Paljon Onnea !!!

 • Onnea uuteen kotiin. Samoissa tunnelmissa täälläkin, tosin muutin jo hetki sitten.

 • Asunto näyttää kyllä tosi kivalta! Odotan innolla, että nähdään ihan valmiista huoneista kuvia :) Onnea uuteen kotiin!

 • Hyvältä näyttää, rakastan leveitä ikkunalautoja! ♥ Niin ja tietysti onnea uuteen kotiin!

 • JLe

  Hienoa, onnittelut<3

 • Janica

  Ihana uusi koti sinulla :) Tuollaisesta minäkin olen haaveillut! Onnea uuteen kotiin :) Sisustuspostauksia odotellessa.

 • Ilona

  oi miten suloinen pikkukoti! <3

 • Hanna

  Näyttää ihanalta! Itsekin olen saanut nyt uuden oman asunnon hyvälle mallille, jotenkin kaikki kalusteet sopivat paremmin uuteen asuntoonki, jossa on nyt asuttu vajaa vuosi. Kesällä muutto Helsinkiin edessä, ja taas kalusteiden yhteensovittamista, johon tämä postaus sai ajatukset jo ajelehtimaan. Vaikka vanha koti on rakas ja sen on saanut kotoisaksi ja oman näköiseksi, on silti ihana haveilla uusista sisustusideoista ja -asioista :D

 • Ihana asunto! Vaikka tyhjää on, silti kodikasta. Onnea uuteen kotiin ja sisustuspostauksia jään innolla odottelemaan. :)

 • Myy

  Ihanat noi leveet ikkunalaudat. Pienenä asuttiin vanhassa kerrostalossa, jossa oli samanlaiset, ja vieläpä niin pitkätkin, että vaikka koko sisaruskatras mahuttiin leikiten ikkunalau’alle istumaan. Siitä asti oon kaivannu leveeikkunalautaseen asuntoon.

 • Uusi kotisi näyttää todella upealta. Mahtava huonekorkeus ja iiihanat ikkunalaudat! Paljon Onnea uuteen kotiin. :)

 • Chatte

  Ihanalta näyttää ja kuulostaa! Tulet varmasti olemaan hurjan onnellinen uudessa kodissasi, ja minäkin odotan innolla sisustuspostauksia. :) Tsemppiä myös tulevaan, niin se uusi ja entistä ihanampi elämä alkaa! :)

 • Ulla

  Onnea uuteen kotiin :)

Related posts