29/03/13

Muuttokaaosta ja asustesetin voittajat

6 65 Vanessa_Paradis_HM_Conscious_Collection_Campaign_09.jpg

Terkut muuttokaaoksen keskeltä pahvilaatikkomerestä! Huomenna on sitten Se Päivä, mutta tämä pitkäperjantai on pitkä meikäläiselle ihan kirjaimellisestikin, sillä veikkaan, että pakkaamispuuhissa menee yöhön asti. Pääsen nimittäin vasta kunnolla tänään aloittamaan, huhhuh. Lähettäkää jotain etätsemppauksia tänne romuläjään! Aina sitä muuton yhteydessä jaksaa ihmetellä, että miten järisyttävän paljon sitä ihmisellä voikaan olla tavaraa. Yksi muuttokuormani murheenkryyni ovat lukemattomat (ei kirjaimellisesti, hihhih) muotilehdet, joista en vain raaskisi luopua, kun noin komea kokoelma on tullut kerättyä. Onneksi tällä kertaa laatikoita ovat kantamassa muuttomiehet, joille enempi kantaminen tietää vain parempaa palkkatiliä. En usko, että kaverini suostuisivat roudaamaan tuota muotilehtikokoelmaani enää kertaakaan asunnosta toiseen. :D

Vanessa_Paradis_HM_Conscious_Collection_Campaign_010.jpg

Mutta sitten asiaan eli viimeisten kilpailujen voittajiin! :) Aloitetaan nyt ensin tuon H&m Conscious Collection -asustesetin onnekkailla voittajilla, joita on siis kaksin kappalein. :) Voittosettiin kuuluvat siis viidakkoaiheinen huivi ja clutch, ja tällä kertaa onnetar suosi kisassa seuraavia: 

Minna:

Ihania, vaikka nuo eivät taidakaan tulla myyntiin, kuin muutamiin liikkeisiin? Nyt, kun tuo ihana kevätaurinko on paistanut jo monta päivää, uskaltaa hieman kurkottaa jo kesään ja haaveilla noista ihanista valkoisista mekoista. Ja viidakkokuoseista! :)

Tiia:

Ihana mallisto, josta vielä ihanamman tekee taustalla oleva aate. Olisi kiva saada kevätpukeutumiseen nuo asusteet piristykseksi. :)

Onnea voittajille ja kiitos kaikille osallistujille! Voittajat, käykäähän kurkkimassa sähköpostejanne kiireen vilkkaa! Ja myöhemmin tänään luvassa vielä nuo Fashion Film Festival -kisan voittajat. :)

vanessa-paradis-hm-conscious-collection-2013-01.jpg vanessa-paradis-hm-conscious-collection-2013-02.jpg vanessa-paradis-hm-conscious-collection-2013-03.jpg vanessa-paradis-hm-conscious-collection-2013-04.jpg vanessa-paradis-hm-conscious-collection-2013-05.jpg vanessa-paradis-hm-conscious-collection-2013-06.jpg vanessa-paradis-hm-conscious-collection-2013-07.jpg

Kuvat: H&M

Tags: , , ,

Categorised in: Elämä, Muoti

6 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Sandi Österlund

  voi meni voitto sivu suun!harminpaikka! mutta hei onko missään saatavilla Aussie Blog Awardseihin lippuja kilpailun muodossa taikka muuten vaan. Vai onko se suljettu tilaisuus?En ole nähnyt missään jaossa ao. tilaisuuden ns. lukijalippuja???

 • Sandi Österlund

  Kiitos noista ihanista H&M:n conscious collection- kuvista, minä oon ainakin täysillä hurahtanut kukka-ja viidakkoprintteihin,en sitten millään kyllästy katsomaan niitä!Kesää odotellessa.., ja onnea kovasti sinne muuton keskelle piti sanomani, eikö se kuitenkin ole niin että välillä ainakin on tosi terapeuttista tutkailla mistä materiaalista se oma piku elämä koostuukaan (ja ehkäpä luopua turhasta/=kerään muotilehtiä, sillä teen kollaaseja)!!!!tsemppiä, pölyt saa kyytiä!!!:)

 • Tsemppiä muuttoon! Itsekin muutimme juuri hiljattain, joten homman rasittavuus on tuoreessa muistissa. Onneksi saat ammattilaiset avuksi. Itse olemme nyt kahdesti muuttaneet muuttofirman avulla, ja kantajien lisäksi sellaiset isot vuokralaatikot ovat helpottaneet prosessia kummasti, kun ei tarvitse murehtia, hajoaako jokin pahvilaatikko kirjojen painosta tai että banaanilaatikot kuitenkin loppuvat kesken ja loput tavarat kuljetetaan epämääräisissä nyssäköissä, joissa ne hajoavat. Lisävinkkini muuttoon on, että pakkaamisen loppuvaiheessa kannattaa kerätä reppuun seuraavan päivän vaatteet ja muut tarpeelliset kuin matkalle lähtisi, koska rankan päivän jälkeen on hermoja raastavaa kaivella pyyhettä jostain alimmaisesta laatikosta, että pääsisi edes suihkuun…

 • Miniananas

  Todellakin VOIMIA muuttoon! Pian se on ohi :) muista juoda paljon mehua kaiken hulinen keskellä. Omasta kokemuksesta pienessä sokeritärinässä pärjää yllättävän pitkälle.. :D

 • Emmi L.

  Onnea pakkaus- ja muuttopuuhiin! Itse sain juuri tänään oman kotini valmiiksi ja ensimmäistä yötä vietän yksin täällä asunnossa. Hieman on vielä omituista, mutta eiköhän tähän totu :) Aurinkoista pääsiäistä!

 • Mulla on tuo sama lehtiongelma. Joka muutossa olen luopunut jostakin kokoelmasta, ja nyt jäljellä ovat enää Imaget, joita on lähes kymmenen vuoden ajalta. Ehkä ensi muutossa luovun niistäkin. Painavat vietävän paljon. :P

Related posts