29/03/13

Fashion Film Festival -voittajat

4 65 fashion_film_festival_.jpg

Tähän kohtaan kuuluisi rumpujen pärinää ja jyhkeä torvifanfaari, sillä kisakarkeloiden loppuhuipennus on luvassa nyt! :) On siis aika julkistaa kolmen onnekkaan Fashion Film Festival -kisavoittajan nimet. Kaikki kolme ovat siis voittaneet liput itselleen ja kolmelle kaverilleen johonkin leffafestareiden elokuvaan. Ja tosiaan, kuten olen sanonut aiemminkin, niin suosittelen lämmöllä piipahtamaan nauttimassa festareiden ainutlaatuisesta tarjonnasta, vaikka onni ei kisassa olisi potkaissutkaan. :)

Tällä kertaa onnettaren suosiossa olivat seuraavat:

FAREWELL, MY QUEEN
Su 7.4. klo 18.30 Bio Rex

Pilvi:

Oih! Sunnuntain putki – Kultahattu ja ihana Versailles’n pukudraama <3
Tyttöporukassa tietenkin matkaan. ^_^

KULTAHATTU
Su 7.4. klo 13:15 Bio Rex

Freja:

Uuu, ehdottomasti Kultahattu! Rakastan kirjaa ja odotan jo innolla uusintaversiota, mutta 1970-luvun filmatisointikin on vielä näkemättä. Ihanaa, että Gatsby on mukana ohjelmistossa! Vaihtoehtoisesti kiinnostaisi nähdä myös Farewell, My Queen – epookki ja pukudraama toimii mulle aina. Mukaan ottaisin puolison ja pari paikalle pääsevää kaveria.

HELTER SKELTER
La 6.4. klo 21.00 Bio Rex

Varpu:

Ehdottomasti japanilainen Helter Skelter! Ja lauantai-illan näytös 6.4. klo: 21.00.
Mukaani lähtisi sekalainen seurakunta: tätini, japanilaisiin elokuviin hurahtanut kaverini sekä intialainen ystäväni! :D

Käykäähän kurkkimassa sähköpostejanne, siellä odottaa lisäohjeita! :) Ja jos onni ei tällä kertaa osunut kohdalle, kurkatkaa silti Fashion Film Festivalin tarjonta TÄÄLTÄ! :)

Tags: , , ,

Categorised in: Elämä, Kulttuuri

4 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Emma

  Voi ei, en taaskaan voittanut!
  Marisin miehelle, että en ikinä voita mitään Pupulandian arvonnoissa. Hän laski minulle, että jos joka arvonnassa on keskimäärin 750 osallistujaa, yhden voiton todennäköisyys alkaa osua vasta kun arvontoja on ollut 500 kertaa. NYYH!

 • Mari

  Ihana Jenni hoi, onko sulle tuttu bändi nimeltä Vampire Weekend? :)

  Tulit jotenkin ihan hirveästi mun mieleen tästä alle linkkaamastani tuoreesta Step-biisistä ja nyt lukiessani vielä viisaudenhammasoperaatiostasi alkoi tämä mielleyhtymä toden teolla hymyilyttää (biisissä lauletaan ’the wisdom teeth are out’ :D).

  Olen käynyt juuri itse paljolti samanlaisia juttuja kuin sä. Eräänä päivänä kävelin vailla erityisempää määränpäätä pitkin kevätaurinkoista Helsinkiä tätä biisiä kuunnellen – ja yhtäkkiä mut valtasi jotenkin tosi levollinen mieli ja sellanen ’pieni urhea nainen on ainakin pian taas jaloillaan’ -olo. :)

  Paljon onnea uuteen kotiisi! Toivottavasti tästä alkaa sullekin aivan uusi, ihana aika, vaikket sitä ehkä vielä osaa niin ajatellakaan.

  http://www.youtube.com/watch?v=_mDxcDjg9P4

 • kaisla

  täällä blogisssas näkyy yhä vähemmän sua ja sun naamaa ja sun vaatteita… meinaaan että yhä useammin täällä on kaiken maailman arvontoja ja kisoja, mutta enää sua ei oo näkyny ainakaan kuuteen postaukseen.. harmillista :( kun oot niin kaunis!
  nykyään mielestäni blogit on menny enemmän kaupallisemmiksi (kuten tämäkin…) ja toivoisin enemmän että blogin pitäjiäkin näkyisi useammin.
  t.yks pettynyt

 • Jenni

  Mietinkin tuota kisaviikkoa järjestäessäni, että milloinkahan tulee ensimmäinen tällainen kommentti. Jos olet seurannut blogiani pidempään, toivoisin tässä hetkessä hiukan tilannetajua ja ymmärrystä elämäntilannettani kohtaan. Olen ollut blogissa poikkeuksellisen avoin ja kertonut rankasta alkuvuodestani ja erostani sekä viime viikolla kohdanneista terveyteen liittyvistä asioistani sekä viikonloppuna tekemästäni muutosta uuteen kotiin eron myötä. Olen siis elänyt viimeiset pari kuukautta aika poikkeuksellista aikaa ja kaikkien edellämainittujen syiden takia intoa, jaksamista tai aikaa bloggaamiseen ei ole ollut ihan normaaliin tahtiin. Kuvittelin, että blogiani säännöllisesti lukevat ovat ymmärtäneet tämän. Ja osittain olen ollut niin erityisen avoin juuri siitä syystä, että olen halunnut antaa teille työkaluja ymmärtää, miksi meno ja meininki täällä ei ole ollut viime viikkoina tai kuukausina ihan entisellään. Siksi tuntuu itsestä harmilliselta saada tällaista kritiikkiä hetkellä, jolloin on ikään kuin aika ymmärrettävää ja perusteltua, että prioriteetit ovat olleet hiukan muualla. Viimeisen viikon ajalle ehti todella mahtua viisaudenhammasleikkaus, vatsatauti sekä muutto pakkaamisineen, joten eikö siinä ole jo ihan pätevä lista syitä, miksi omakuvia ei ole nyt hetkeen näkynyt ja postaustahtikin on ollut hiljaisempi?

  On toki ihana kuulla, että postauksia ja tuttua Pupulandian fiilistä kaivataan. :) Muistutan kuitenkin, että viime ajat on eletty aika poikkeuksellista vaihetta meikäläisen elämässä ja nyt asiat alkavat tämän muuton myötä pikkuhiljaa asettua uomiinsa. Ja sen myötä on luvassa taas sitä tuttua menoa ja meininkiä, sekä meikäläisen naamaakin! :)

Related posts