24/03/13

The Eye Has To Travel

3 66 diana-vreeland3.jpg

Olipa ihana huomata, että niin moni teistä innostui ihan valtavasti Fashion Film FestivalistaDiana Vreeland -dokumentista. Kilpailu on nyt päättynyt ja onnekas voittaja arvottu, mutta suosittelen erittäin lämpimästi menemään katsomaan dokumentin, vaikka onnetar ei olisikaan tällä kertaa suosinut. Se teki minuun viime syksynä niin syvän vaikutuksen, että haluan todellakin nähdä sen uudelleen! :) Lisäinfoa leffafestareista ja dokumentista löydätte halutessanne TÄÄLTÄ!

Tällä kertaa onnenkantamoinen osui seuraavalle kommentoijalle:

Riikka Emilia:
Mukana kisassa! Mieluiten tuohon sunnuntain näytökseen :)

Käypäs tsekkaamassa sähköpostisi, siellä odottaa sinua viesti. :) Onnea voittajalle ja kiitos kaikille osallistujille! Ja pysykää kuulolla, sillä vielä toinen noihin leffafestareihin liittyvä kisa on tulossa tulevalla viikolla!

PS. Helsingin suunnalla tänään liikkuvat, muistakaahan se Forumin bloggaajakirppis, joka on käynnissä tänään klo 11.30-14! Nähdään siellä! :)

Kuva: Arnold Newman (1974)

Tags: , , ,

Categorised in: Elämä

3 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Jenni! Kaikki vaatteet olivat ihan sopivia!! :) Me happy, kiitos! Jos sun joskus pitää päästä ylimääräisistä vaatteista eroon nopeasti, niin tiedät kenet kutsua paikalle ;D

  • Jenni

    Aivan mahtavaa! Pidän mielessä… ;) Ja ihanaa, että vaatteet löysivät rakastavan uuden kodin! <3

  • Tää kommentti ei liity mitenkään postaukseen, mutta oli pakko tulla heti piipahtamaan sun blogissa, koska nyt aamulla musiikkia kuunnellessa tuli vastaan biisi, mistä ehkä pitäisit :) Pidän sun musamausta ja uusissa soittolistoissas usein löytyy myös omia lemppareita. Mutta nyt siihen biisiin! (Ehkä on jo tuttu – tai ehkä ei uppoa yhtään, mutta linkkaanpa kuitenkin.)
    http://youtu.be/Jcu1AHaTchM Flight Facilities – Clair De Lune (feat. Christine Hoberg)
    Ihanan aurinkoista päivää! :)

Related posts