22/03/13

Sisustushaaveita ja mattounelmia

11 75 gan-rugs2.jpg

Näin muuton kynnyksellä sitä tulee harrastettua kaikenlaista sisustushaaveilua ja törmäsin tuossa yksi päivä aivan ihastuttavaan espanjalaiseen mattomerkkiin nimeltä Gan Rugs. Luulenpa, että tiedän vasta uuteen kämppään asetuttuani, että mitä siellä sitten oikeasti tarvitsee ja mikä sinne sopii, mutta haaveiluhan on aina sallittua. :) Enkä tiedä, haluaisinko tuollaista mattoa välttämättä omaan kotiini edes, mutta hitsi miten suloisia ovat nuo Gan Rugsin Mangas-malliston neulepintaiset matot, jotka näyttävät melkeinpä siltä kuin lattialle olisi vain heitetty jättiläismäinen kaulaliina. Epätavallisen muotoiset ja värikkäät matot piristävät pelkistettyä sisustusta varmasti hauskalla tavalla. Myös nuo neulotut rahit ovat aivan mahtavia. Jos nämä innostivat, niin suosittelen kurkkaamaan myös Gan Rugsin kotisivuilta muita mallistoja, koska nuo muutkin ovat aivan ihania. Hintaahan näillä varmasti on melko paljon, mutta silmäilon ja inspiraation vuoksi jo kannattaa tsekata! :)

gan-rugs1.jpg gan-rugs8.jpg gan-rugs3.jpg gan-rugs6.jpg gan-rugs4.jpg gan-rugs9.jpg gan-rugs7.jpg

Tags: , ,

Categorised in: Elämä, Koti

11 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Kiitos. Oon menossa juurikin Alicanteen ja haemme uusia sisustusoivalluksia taloomme espanjassa. Ihanaa että löysin tämän vinkin täältä ;) ja takuulla hankin omaankin kotiin tänne. Suosittelen. Ja voishan tätä ideaa soveltaa suomalaisillekin ja suomen väreillä ?! :D

 • Ihania!! Toi halkojen maalaaminenkin kyllä toimii, mutta ei niin kovin kätevää :D

 • DesignLover

  Aivan ihania! Olen jo vuoden ajan etsinyt eteiseen hieman erikoisempaa, mutta kotoista mattoa. Nyt löytyi, iso kiitos vinkistä! <3

 • Moi! Rakastettavaa, kun tekstiileissa virheistä tehdään hyveitä!
  – Elina

 • Tulee ihan mielen ne pari pikkumattoa, jotka olen itse kangaspuilla kutonut! Reunat eivät ihan olleet tikkusuorat avustimesta huolimatta…. :D

 • Ella

  Heippa! Löysin sun blogiin ihan vahingossa, mutta se oli kyllä paras vanhinko mitä on hetkeen sattunut! Tästä on nimittäin tullut mulle parissa päivässä ihan lemppareistalempparein ja odotan aina innolla iltaa ja virallista blogien luku hetkeä josko tänne olisi tullut uutta postasta :) odottelen innolla myös postauksia uudesta kodistasi, sillä itselläni on edessä muutto ensimäiseen omaan kotiin keväällä. Ihanaa (ja lumista..) kevättä ja paljon voimia sinulle!

 • Henriikka

  Vinkiksi innostuneille, että merkin mattoja on myynnissä ainakin tässä nettikaupassa: http://www.lannamobler.se/fi/gan-rugs

 • Jenni

  Helsingissä myös Catalina-niminen liike myy Gan Rugsin mattoja. :)

 • Mer

  Aleksandra Puff 6.190 e ja siihen tuolla ylhaalla oleva matto ruskean savyista ja luonnonvalkoista kyhatty.
  Siihen sitten iso, korkea, valoisa, valkoinen koti …
  Takassa tuli ja kadessa lasillinen valkoviinia, mies valmistaa salaattia keittiossa ja pieni yorkshiren terrieri makoilee jaloissani..
  No tottahan on vain mies ja pikku koira.. mutta saahan sita aina haaveilla. Jenni, olet ihana, inhimillinen ja ehdottoman paras bloggaaja!!
  Vietan paljon aikaa” kanssasi” ja malttamattomana odotan aina uutta postausta. Ihanaa viikonloppua Sinulle, nauti.

 • Musta nuo näyttää ihan jättikokoisilta, itse kudotuilta villasukilta. Hassuja ja söpöjä, vaikkeivät ehkä mun sisustusmakuun ihan istu. :)

 • marra

  aivan IHANIA! etenkin nuo rectangularit. oon jo pitkään ettiny keittiön kapeaan tilaan sopivan boheemia mutta silti suht graafista mattoa, nyt näyttää siltä et odotus tulee jatkumaan vielä pitkään ennen ku saan mattorahat kasaan…

Related posts