21/03/13

Kevätinspiraatiota Cubukselta ja kilpailuvinkki

14 69 P3143947.JPG

Tällä viikolla on tiedossa teille useampi kiva kilpailuyllätys, sillä sattumalta moni hauska yhteistyöprojekti on osunut juuri tähän samalle viikolle. Olkoon nämä vaikka jotkut kevään alkajaiskarkelot sitten! :) Nämä kilpailut sopivatkin hyvin tähän ajankohtaan, kun meikäläinen elää täällä muuttolaatikkomeressä seuraavien parin viikon ajan – trust me, ette haluaisi nähdä kuvia täältä. Tai ehkä nimenomaan haluaisitte! ;) Mutta nyt siis siihen postauksen aiheeseen, eli kyseessä on pieni yhteistyö Cubuksen kanssa, joka on tällä viikolla startannut nettisivuillaan aika kivan kilpailun. Kisan idea on simppeli: valitse suosikkisi stailauksista ja voita mieletön all-inclusive VIP-shoppailuilta neljälle Helsingin Cubuksessa, muotilahjakortit (à 300), stailaukset, meikkaukset, huviliput sekä hotellimajoitukset koko poppoolle. Palkinnon arvo on yhteensä peräti 3000€ eli jos keväthemmottelu kaveriporukalla houkuttelisi, kannattaa käydä osallistumassa kisaan TÄÄLLÄ!

P3143894.JPG

Yhteistyön tiimoilta pääsin myös piipahtamaan Cubuksen showroomilla kurkkimassa tämän kevään tulevia tuulia jo ennakkoon. Kuvasatoa tuli napsittua showroomilla enemmän kuin tarpeeksi eli tässä alla ihan massiivinen kuvapläjäys! Mutta arvatkaapa mikä inspiroi minua kuvissa vaatteitakin enemmän… No tuo aivan mahtava jättiläismäinen maailmankartta-taulu. Epäilen vahvasti, josko tuollainen sopisi minun sisustukseeni, mutta ehkä vielä joskus jossakin isommassa kämpässä haaveen karttaseinästä voisi toteuttaa. :) Mitä noihin showroomin löytöihin tulee, niin itse inspiroidun edelleenkin noista näyttävistä statement-kaulakoruista ja kevään trendijutuista minua innostavat ainakin mustavalkoiset printtikuosit sekä kokovalkoiset vaatteet jollain twistillä kuten koristeompeluilla, pitsiyksityiskohdilla ja brodeerauksilla. Mistäs näistä te innostutte eniten?

EDIT: Unohtuipa mainita, että kaikki kisaan osallistuneet saavat 20 euron etusetelin Cubukselle, jos kutsuvat myös ystäviään osallistumaan. :)

P3143921.JPG P3143918.JPG P3143895.JPG P3143919.JPG P3143915.JPG P3143896.JPG P3143925.JPG P3143922.JPG P3143898.JPG P3143928.JPG P3143930.JPG P3143900.JPG P3143916.JPG P3143933.JPG P3143908.JPG P3143920.JPG P3143940.JPG P3143907.JPG P3143923.JPG P3143929.JPG P3143909.JPG P3143926.JPG P3143932.JPG P3143910.JPG P3143937.JPG P3143938.JPG P3143943.JPG P3143939.JPG P3143941.JPG P3143942.JPG P3143954.JPG P3143948.JPG P3143949.JPG P3143951.JPG P3143957.JPG

Tags: , ,

Categorised in: Elämä, Muoti

14 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Eevis

  Olen yrittänyt osallistua kolmella eri laitteella, mutta aina tulee viesti: ”Hups! Tietojen tallentaminen epäonnistui.” Onkohan muilla ollut samoja ongelmia, vai enkö minä vain osaa?

 • Jenni

  Onpas outoa. Laitan tuosta viestiä eteenpäin!

 • Piia

  Ooh, messissä!

 • maija

  Hei Jenni,

  Ajattelin laittaa sinulle tähän viestiä, jos sinun kauttasi tieto Cubuksen yhteistyökumppanina menisi perille. Olen nimittäin Cubuksen jonkinlainen ”kanta-asiakas”, sillä tekstiviestitarjouksia minulle tulee sieltä silloin tällöin. Niinpä tiesin tästä kilpailusta jo reilu viikko sitten.
  Nyt kuitenki jo useampaan kertaan olen yrittänyt osallistua kyseiseen kilpailuun, mutta jokaikinen kerta, ei osallistumiseni mene perille, aina tulee virheilmoitus ”hups, tietojen tallentaminen epäonnistui”.
  Pystyisitkö mitenkään selvittämään, miksi en saa osallistuttua kilpailuun? Jopa tuo 20 euron lahjakortti houkuttelee jo tarpeeksi! ;-)

  Sinulle paljon voimia kevääseen, olet aivan ihana, oikea esikuva meille vähän nuoremmille! :-)

 • Jenni

  Kiitos Maija kovasti ilmoituksesta! Laitoin tuon edellisen kommentoijan tiimoilta jo viestiä eteenpäin, mutta huikkaanpa vielä, että teitä on muitakin, jotka eivät onnistu osallistumaan! Ja kiitos lämpimistä ja kannustavista sanoistasi.

 • Sun

  Moikka Jenni! Tiedätköhän yhtään milloin näitä kevään uutuuksia alkaa kauppihinkin satelemaan? Pari kivaa juttua pisti heti silmään ;)

 • Jenni

  En ihan tarkalleen tiedä, mutta osa saattaa hyvinkin jo olla kaupoissa. :) Jos joku tietty kiinnostaa, niin kannattaa kilauttaa liikkeeseen ja kysäistä, josko tietäisivät siellä. Joka tapauksessa ennen toukokuuta kaikki kuvien tuotteet ovat tulossa liikkeisiin, sen verran tiedän varmaksi. :)

 • Jenni

  Hei te, joilla on ollut ongelmia osallistua kilpaluun! Tekninen vika on nyt ratkaistu ja osallistumisen pitäisi onnistua kaikilta. :)

 • Ninni

  Ihmettelen vähän, kun tässäkin blogissa on paljon puhuttu kestävän muodin ja laadun puolesta, niin yhteistyökamppiksissa näkyy mukana myös näitä kertakäyttömuodin ketjuja kuten Cubus ja H&M, jotka puskee markkinoille monta mallistoa vuodessa, suurimmaks osaks pintatrendejä jotka kestää vaan yhden sesongin. Paljon kivempaa on lukea vaikka Samujista tai Lumista jotka panostaa käsityöhön ja laatuun. On surullista nähdä miten monet menee kulutusvillitykseen mukaan jo tosi nuorina ja ikään kuin oppii siihen, että ylenpalttinen kuluttaminen on pikemminkin sääntö kuin poikkeus.

 • Jenni

  Ostan itse sekä ketjuliikkeistä, että pieniltä suunittelijoilta ja aika tasapuolisesti kirjoittelen molemmista. Pienillä suunnittelijoilla harvemmin on pienten markkinointibudjettien valossa mielenkiintoa tehdä varsinaisia yhteistyökamppiksia, mutta heistä kirjoitankin sitten ihan omaksi ilokseni. :)

 • Eevis

  Jee, kiitos Jenni! Nyt onnistui! Mukavaa kevättä!

 • Niina

  Moi Jenni! Mä tykkään sun blogista ihan mielettömästi just sen takia, että kirjotat sekä ketjuliikkeiden että pienien suunnitelijoiden kokoelmista. Aina saan uutta inspistä sulta omaan pukeutumiseen :) Ajattelinkin vinkata sen takia mun rakkaasta ystävästä joka on juuri saanut uuden kokoelmasnsa valmiiksi ja se on ihan mieletön. Ajattelin että nää vaatteet saattais kiinnostaa sua :)
  http://veerakerimaa.moonfruit.com/#

 • Pakko alkaa säästää rahaa jo nyt et saa ostettua kaikki ihana!

 • marra

  tänne avataan pian cubus ja näiden kuvien perusteella veikkaan että siitä tulee yks mun lempivaatekaupoista! hullaannuin molempiin mustavalkoisiin paitoihin sekä sen raidallisen alla olevaan statement necklaceen. pakko osallistua kisaan heti!

Related posts