18/03/13

Bloggaajien kirppis viikonloppuna!

6 71 blogikirppis.jpg

Nyt kyllä hemmotellaan kaikkia kirpparitapahtumien ystäviä, sillä tulevanakin viikonloppuna on tiedossa kirppistelyä. Sunnuntaina 24.3. järjestetään nimittäin jälleen Forumin bloggaajakirppis, jossa myös minä olen myymässä tulevan muuton alta ylimääräisinä vaatekaapista karsittuja aarteitani. Mukana minun lisäkseni ovat edustettuina ainakin seuraavat blogit: More to Love, MouMou, No Fashion Victims, White Trash Disease, Strictly Style, Polka Dots, Uino, Tyyliä Metsästämässä, Muuttolintuja syksyllä, Auroran Henkarit, Thing for the Bling, Mariannan, Si Moda, Yes dear sekä Tickle your fancy. Mahtavalla porukalla ollaan siis taas liikenteessä, joten tervetuloa tekemään löytöjä! :)

Kirpputorin tapahtumapaikkana toimii siis Le Purp pop up -galleria, joka sijaitsee Forumin toisessa kerroksessa. Paikalle on helpointa löytää Forumin Simonkadun puoleiselta sisäänkäynniltä, josta nousevat rullaportaat vievät suoraan näyttelytilan eteen. Kirpputori on siis käynnissä klo 11.30-14 ja maksuvälineen käy vain käteinen. :) Tapahtuman Facebook-sivut löydät TÄÄLTÄ

Tags: , ,

Categorised in: Elämä

6 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Eikä, nyt kyllä harmittaa etten ole viikonloppuna Helsingissä! Ois ollu mahtavaa päästä paikalle :)

 • Lizzutin

  no jee, kannattais taas olla Helsinkiläinen..
  laittaisitte koko Suomen saataville nämä ”kirppikset” vaikka huutokauppatyylillä (huuto.net) niin lappilaisetki vois osallistua.

  Nyt olen katkera kaikille teille helsinginpelleille!

 • miia

  Olisi kiva, jos tällaisia vois järjestää vaikka netissä, niin meillä, jotka asumme kauempana olisi mahdollisuus osallistua:)

 • Jenni

  Voihan harmi, ensi kerralla sitten! :)

 • Jenni

  Minusta tuollainen nurina ja narina on täysin turhaa. Ymmärrän harmistuksen, jos kovin harvoin pääsee mukaan näihin pääkaupunkiseudun tapahtumiin, mutta voisihan sitä siellä paikallisestikin yrittää ihan itse järjestää jotain kivaa? Minä ainakin koen Huuto.net-myymisen niin työlääksi, että en jaksa etenkään näin muuton kynnyksellä siihen ryhtyä. Vaatteiden kuvaaminen, kuvausten kirjoittaminen, paketointi ja postittaminen vievät oikeasti niin paljon aikaa ja vaivaa, että minulla ei vain ole tällä hetkellä aikaa, saati energiaa sellaiseen. Että sori vain, en ymmärrä tuollaista kitinää. :D

 • Jenni

  Kuten sanoin tuossa edellisellekin kommentoijalle, niin ehkä jotain kivoja kirppistapahtumia voisi koettaa järjestää ihan itse vaikka paikallisesti, jos on vaikeaa päästä näihin Helsingin tapahtumiin mukaan. Uskon, että innokkaita kävijöitä varmasti olisi, kun joku vain järjestäisi. :) Bloggaajalle noiden nettihuutokauppojen ja muiden järkkääminen on aika työlästä (kuvaaminen, kuvaustekstit, pakkaamiset, postitukset, yms.), että harva jaksaa nähdä sen vaivan muutaman euron takia. Tietysti jos myynnissä on jotakin arvokkaampaa, on mielekkäämpää myydä sitä netissä. Mutta pidetään mielessä, että jos tulee jotain yksittäisiä kivoja juttuja kirpparikasaan myöhemmin, niin voin harkita myös myyntiä netissä. :)

Related posts