16/03/13

Kurkistus Pupulandian vaatekaappiin

57 58 P3153965.JPG

Olen tosiaan vielä tämän päivän ajan täällä Jyväskylässä Forumin Muotipäivillä ja kauppakeskuksen alimmassa kerroksessa minun lisäkseni päivystelevät More To Loven Peppi ja Mimmi sekä Moumou-blogin Iina. Olemme kaikki saaneet koota Forumin liikkeiden valikoimista omat vaatekaapit Bloggers’ Corneriin ja kuten eilen totesinkin: mitä enemmän omaani tuijottelen, sitä enemmän tekisi mieli marssia suoraan ostoksille. On oikeastaan hauskaa kiertää putiikkeja sellaisella pikavauhdilla, kartoittaa tarjonta mahdollisimman nopeasti ja poimia vain talteen kivoilta näyttävät vaatteet. Tuolla metodilla onnistuin tekemään tosi kivoja löytöjä sellaisistakin liikkeistä, joihin en varmaan normaalioloissa olisi tullut astuneeksi edes sisään. Nyt kun noita valmiita vaatekaappeja katselee, niin on hassua, miten selvästi kunkin bloggaajan tunnistaa ihan vain kaapin perusteella. Juuri joku meidän kaikkien blogeja lukeva tyttö kommnentoi, että pystyisi ilman nimikylttejäkin kertomaan, mikä kaapeista on kenenkin. :D Kaipa se on ihan hyvä, että itselle on muodostunut suhteellisen tunnistettava tyyli!

P3153979.JPG

Kuvista ei varmastikaan saa selkoa parhaalla mahdollisella tavalla, koska tavaramäärä on varsin suuri, mutta jos pääsette paikalle moikkaamaan, niin vaatekaappeja saa tosiaan tutkia ihan itsekin ja vaatteita hypistellä. :) Ja teille, jotka ette pääse mukaan kurkkimaan paikan päälle, lisäsin nämä muutamat kuvat. Jos bongaatte kuvissa jotakin kiinnostavaa, mistä haluatte tietää tarkemmin (esim. merkin tai ostopaikan, yms. ), niin saa kysellä kommenttiosiossa! :)

P3153977.JPG

Suloiset tupsutossut löytyivät Seppälästä.

p3153967.jpg

Tietenkin meikäläisen vaatekaapista pitää löytyä yksi bomber-takki sekä vähän liukuvärejä. ;) Myös tuo paisley-kuvioitu paita on hurmaava!

P3153968.JPG

Tässä Seppälän mekossa oli vähän sellaista R/H-henkeä ja taakse on piilotettu hauska juju. :)

P3153976.JPG

Neuleita ja neonvärejä. :) Korallinpunainen on Onlysta, neonkeltainen Espritiltä ja valkoinen Your Facesta.

P3153969.JPG P3153971.JPG P3153975.JPG P3153972.JPG P3153966.JPG

Tuon asukokonaisuuden voisin pukea heti itsekin: army-henkinen takki, simppeli valkoinen neule, boyfriend-farkut ja räväkän värinen pipo. :)

P3153962.JPG

Ei se olisi Pupulandian Jennin kaappi, ellei sieltä löytyisi myös jotain mintunvihreää… ;)

P3153963.JPG P3153983.JPG

Peppi ihastui kaapistani löytyneeseen Seppälän pipoon niin täysin, että sovitteli sitä eilen päähänsä vähän väliä. :D

Tags: ,

Categorised in: Elämä, Muoti

57 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Supukka

  Mistä tuo jumalainen paisley – paita on peräisin??? Ihana!!

 • Tiop

  Oi, mistä kaupasta löytyy noin upean näköiset nilkkurit (nuo, joissa on vetoketjussa kiinni tuommoinen tupsu)?

 • A

  Mistä tuo musta pusakka on? Ginasta? :-)

 • Sinna

  Mistä nuo mintunvihreät kultakärkiset avokkaat on?

 • Maarit

  Mainio keksintö nuo Boyfriendfarkut !!!! Onko nuo H&M:stä?

 • Mimmu

  Hei Jenni! Vielä yksi uskollinen lukija Jyväskylästä ilmoittautuu, harmitellen että ei päässyt paikalle vaatekaappeja ihmettelemään. Kysyisin, millainen fiilis sulle jäi Jyväskylän vaatetarjonnasta, kun nämä kaksi kauppakeskustahan vastaavat siitä aika suurelta osin. Mitä liikettä kaipaisit eniten, jos asuisit täällä? Mistä pidit eniten? Entä mitä nettikauppaa suosittelisit meille jyväskyläläisille täydennykseksi?

 • Uiiiiii, mistä ovat keltainen laukku ja vihreä army-takki? Tahtoo! ;)

 • Heei mistä tuo bombertakki on? Oon yrittäny etsiskellä tollasta kivaa mustaa mutta vielä ei oo tärpänny :D Innotuin nimittäin, ehkä osittain sunkin ansiosta tosta trendistä ;)

 • mua jäi kiinnostamaan tuo pikkuinen mulberryn laukulta näyttävä konjakinvärinen laukku? :)

 • Tuota army-takkia minäkin kyselen, että mistä se on. Muistuttaa vähän takkia, joka mulla joskus oli..

 • Amazing post! Have a nice weekend:)

  http://theprintedsea.blogspot.de/

 • Jossu

  Haluisin tietää et missä paikoissa sut voi nähä nyt kevät ja kesän aikana. Näin tän. sut eka kertaa Jkl:n Forumissa. Tekis nähä sua vielä, kun tunnuit niin mukavalta ihmiseltä.

 • Ihanan pirteän värisiä neuleita! Tarviipa tehdä retki onlyyn ja espritille… :)

 • iris

  mistä noi kultaiset balleriinat on? olen kaipaillut ton tapaisia kevääksi.

 • Iida

  Tuo syötävän suloinen keltainen pikkulaukku kiinnostaa minuakin. :) Mistäs löytyi?

 • Vähän ihanat noi mintunvihreät korkkarit!!:)

 • Henni

  Oi mitkä mintunvihreät korkkarit! Nuo olisivat täydellinen pari juhlamekolleni, mistä ovat? :)

 • Suvi

  Toivottavasti et pahoita mieltäsi tästä. Olen tykännyt aiemmin lukea blogeja kauniiden kuvien, hauskojen tarinoiden ja joskus uusien ideoidenkin toivossa. Viimeaikoina kuitenkin on mulle on tullut lähinnä paha mieli siitä miten kaupallisiksi suurin osa blogeista on muuttunut. Harvemmin enää on postauksia joissa rakastetaan vanhoja laadukkaita vaatteita ja yhdistellään niitä luovila tavoilla vaan aina on uutta ja aina tarvitsisi saada vielä jotain lisää. Lukijoille ikäänkuin luodaan tarpeita joita ei oikeasti ole ja näin kulutus kasvaa.

  Meidän kaikkien olisi hyvä pitää mielessä että ihmiskunnan tulevaisuus suurilta osin määräytyy sillä miten me hoidetaan asiat seuraavan 50 vuoden aikana. Maailmassa on nyt enemmän lapsia kun tulee koskaan olemaan, ja jos me selvitään tästä väkilukupiikistä ylittämättä maapallon kantokykyä on ihmiskunnalla vielä mahdollisuus tulevaisuuteen. Nykymenolla ei kuitenkaan kovin hyvältä näytä, maapallo ei vaan kestä sellaista kerskakulutusta mitä lansimaissa harrastetaan. On ihan kamalaa miten suurin osa ihmisistä ei joko ole koskaan kuullut tätä faktaa (miten se edes on mahdollista, sitä en tiedä) tai täysin ummistaa silmänsä siltä.

  Meistä jokaisen tulisi painostaa laadukkaisiin mahdollisimman eettisesti tuotettuihin tuotteisiin ja lopettaa se uuden perässä juokseminen. Ei kukaan meistä tarvitse 50 paria kenkiä tai 100 erilaista paitaa. Sun blogi ei toki ole tässä mielessä pahin mahdollinen. En vaan ymmärrä kuka voi oikeasti nauttia esimerkiksi niistä uusista kengistä jos niille ei ole mitään oikeaa tarvetta (söpöt tupsut ei ole oikea tarve), mä ainakin haluaisin että meidän lapset ei saa meiltä perinnöksi sellaista maapalloa mikä me ollaan tällä menolla niille antamassa.

  Edelleen anteeksi jos tämä pahoitti mielesi, olisi vaan hienoa jos jokainen meistä voisi miettiä tätä seuraavan kerran kun jotain on ihan pakko saada pelkästään muodin takia.

 • Huippukiva postaus! :)

 • sarafia

  Itselleni muoti ja blogissa uudet trendit eivät aiheuta tarvetta ostaa heti kaikkea! Rakastan muodin seuraamista ja on kiva tietää mitä on milloinkin pinnalla.. Kiertelen paljon kirppareita ja teen sieltä suurimmat vaatelöytöni. On toki jokaisen tärkeä miettiä kulutustaan :) Minä kuitenkin olen tykännyt Jennin tavasta. Vaatteita ja suunnittelijoita ja trendejä on ihana seurata. Uskon kuitenkin, että hyvin suunnitellut ja tehdyt vaatteet hyvistä materaialeista ovat avain kestävään kulutukseen. Ja mielestäni Jenni ei mitenkään ”myy vaatteita meille” : kaunista ja suloista ihastelua toki :)

 • Jenni

  Kiitos Sarafia kommentistasi. Olet tulkinnut tapaani kirjoittaa ja esitellä uusia juttuja täällä ihan juuri niin kuin itsekin asiasta ajattelen. Olen varsin usein korostanut, että kaikkea ei tarvitse ostaa omaksi tai omistaa, vaan usein fiilistelyyn riittää myös se kaukaa ihailu. Suvin kommentissa puhutaan tärkeää asiaa, mutta en minä koe, että vaihtoehtojen ja inspiraationlähteiden esitteleminen on yhtä kuin painostaisin ihmisiä ostamaan näitä asioita. Vaikka minulla heräsi tuota omaa vaatekappiani tuijotellessa mieletön inspiraatio itse sinne valitsemistani vaattesta, toistaiseksi ihastus jäi nimenomaan sinne inspiroitumisen tasolle, enkä ostanut vaatteista ainoatakaan. Sen sijaan nimenomaan mietin, löytyisikö kaapeistani jo entuudestaan vaatteita, joilla saisin vastaavantyyppisiä asuja koottua. En varmasti ole täydellinen malliesimerkki ihanteellisesta kulutuksesta, mutta mielestäni olen aktiivisesti pyrkinyt tuomaan esille myös ekologisuuteen ja eettisyyteen liittyviä arvoja sekä juuri sellaisia näkökulmia, että jatkuva uuden ostaminen ei ole tarpeellista ja kannustanut ihmisiä tutustumaan jo olemassaolevaan vaatekaappiinsa ja tekemään sieltä löytöjä ainaisen uuden hankkimisen sijaan.

  Suvi todellakin on siinä oikeassa, että asia on tärkeä ja ehkä voisin itsekin nostaa tuota hänen esille tuomaansa näkökulmaansa enemmän esille täällä blogissa ja jälleen muistutella ihmisiä noista vanhoista tutuista mietteistä, joita olen tasaisin väliajoin ottanut uudelleen keskusteluun. En kuitenkaan halua uskoa, että ihmiset ovat niin lampaita, etteivät ajattelisi ollenkaan itse. Tai toivon todella, ettei niin olisi.

 • Lotta

  Ihania vaatteita olet valinnut jenni! Minua jäi kiinnostamaan mistä tuo sini-keltainen statement koru on?:) (samassa kuvassa hopeiden balleriinojen kanssa)

 • Jenni

  Paisley-paita on Seppälästä ja sitä oli saatavilla myös päinvastaisin värein, eli minttuisella pohjalla valkeat kuviot. :)

 • Jenni

  Nilkkurit ovat Biancosta. :)

 • Jenni

  Pusakka on itse asiassa Onlyn valikoimaa. :)

 • Jenni

  Avokkaat ovat Biancosta. :)

 • Jenni

  BF-farkut löytyivät Onlysta. :)

 • Jenni

  Moikka Mimmu! En ehtinyt oikein reissun aikana kierrellä kuin Forumissa, mutta minulle jäi liikkeistä ihan hyvä fiilis. Tietenkin valikoima on yleensä kauppaketjuissa tuota perus ketjukamaa, mutta itse onnistuin löytämään niistä aika kivoja juttuja loppujen lopuksi. Tietenkin tykkään kovasti itse vähän pienemmistäkin putiikeista, joista sitten löytää ehkä vähän erikoisempaa ja kalliimpaa tavaraa, mutta onhan Jyväskylässäkin esimerkiksi Boutique Minzi, josta kuuleman mukaan saa nykyään myös esimerkiksi Samujia? :) Ostan itse tosi vähän verkkokaupoista, mutta tietysti joku perus-Asos on aikamoinen aarreaitta ja jos vähän laadukkaampaa ja uniikimpaa kaipaa, niin suosittelen suomalaisten pienten suunnittelijoiden verkkokauppoja sekä kansainvälisistä verkkokaupoista esimerkiksi Net-a-porteria, Outnetiä, Matchesia ja Farfetchiä. Myös Topshopin verkkokaupasta voi tehdä kivoja löytöjä. :)

 • Jenni

  Keltainen pikkulaukku löytyy Espritiltä ja army-takki puolestaan Onlysta. :)

 • Jenni

  Bomber-takki on Onlyn valikoimista. :)

 • Jenni

  Tuo pikkulaukku on Seppälästä. :)

 • Jenni

  Army-takki on Onlysta ja siinä on hauskana yksityiskohtana olkapäillä tuollaisia ”timantteja”. :)

 • Jenni

  Thanks! You too! :)

 • Jenni

  Voih, kiitos tosi kivasta kommentista. :) En osaa ihan vielä sanoa, missä tapahtumissa tulen olemaan mukana kevään aikana, mutta lupaan infota, kun tiedän enemmän! :)

 • Jenni

  Joo, nuo värit ovat niin ihanan piristäviä. Sopisivat mahtavasti myös tuollaisen hillityn armeijanvihreän kaveriksi. :)

 • Jenni

  Ballerinat ovat Seppälästä. :)

 • Jenni

  Pikkulaukku on Espritin valikoimasta. :)

 • Jenni

  No sanopa muuta. Mintunvihreä on rakkautta! :D

 • Jenni

  Kaunokaiset tulivat vastaan Biancossa. :)

 • Jenni

  Koru on Piecesin valikoimasta. :)

 • Suvi

  Valitettavasti suuri osa ihmisistä tuntuu juurikin olevan niin lampaita. Suurin osa muotiblogeista on nykyään sitä että joka toinen postaus on ”isnpiraatiokollaasi” linkeillä samaan nettikauppaan ja loppuun vähän hehkutusta kuinka itse on tilattu sitä ja tätä ja mitä pitää ainakin saada. Jennin blogi on toki tästä vielä kaukana, mutta tässä postauksessa alkoi jo olla vähän samaa väriä ja siksi kommenttini päätyi tänne. Tuntuisi hassulta käydä kommentoimassa noita tätä räikeästi harrastavia blogeja kun en niitä oikeastaan enää lue, olisi tosin ihan kiva kuulla esimerkiksi yummy-blogin Jennin tai mungolife Annan mielipide asiasta.

 • mahtavat noi mintunvihreät kengät kultaisilla kärjiillä :-)

 • Mimmu

  Kiitos vinkeistä! Pitääpä heti mennä katselemaan. Minzi on yksi omistakin suosikeistani täällä :)

 • SaaraS

  Heipsan!
  Kiitos mukavasta blogista, käyn tätä aina kurkkimassa kun olen koneella :) :)
  Haluaisin vielä tiedustella mistä tuo liukuvärjätty kauluspaita on? Kävis niin ihanasti töihin, rento mutta kuitenkin siisti :)
  Kiitos jo etukäteen!!

 • anni

  Minkä kokoinen jalka sinulla on ja kuinka pitkä olet?

 • Vieläkin yksi kysymys: mistä on tuo hopeinen statement noilla ”jääpuikkopiikeillä”? Kiitos jo etukäteen :)
  Ja: muoti, trendit ja tyyli voi olla kuin taidenäyttely: sitä voi seurata, ihailla ja katsella ilman että jokaista pitää omistaa. Minua ainakin juuri blogit on opettaneet säästäväiseksi ja laatuun keskittyväksi: kun seuraa tyylejä ja kerää inspiraatiota, oppii välttämään virheostoksia. Aurinkoviikkoa lempparibloggaajani Jenni <3

 • Jenni

  Jalka on kengistä riippuen 36 tai 37, eli varmaankin aikalailla 36,5. :) Olen 165 cm pitkä.

 • Jenni

  Se koru on Piecesin valikoimaa. :) Ja minusta sinulla on juuri hyvä asenne muotiin, tuollaiseen ajatteluun haluaisin kannustaa muitakin  lukijoita. :)

 • Jenni

  Paita löytyi Vero Modasta. :)

 • Mie

  Ihania juttuja kyllä kaikki! Mistähän tuo pusukkalaukku on peräisin? (Tuon Seppälän pikkulaukun vieressä)

 • Jenni

  Pussukkalaukku on Piecesin valikoimasta. :)

 • Outi

  Jyväskylä on tosiaan kiva shoppailukaupunki. Ja oi ja voi noita sun ihania laukkuja… :)

 • inkkuww

  ää toivottavasti näät tän vielä, mut mistä noi IHANAT hopeiset avokkaat on? Taisiis ei hopeiset vaan metallinhohtoset tai siis hologrammiset eikun siis noi kuitenkin!

 • Jenni

  Ne ovat Biancosta eli sinne siis! :)

 • Minnie

  Hei halusin kysyä tuosta piposta, että onko se neonpinkki? kun olen seppälässä nähnyt neonpinkkinä tuota, mutta en tuollaisena vaaleanpunaisena niin mietin, että jos olet vaikka vaalentanut kuvia…:)

 • Jenni

  Neonvärit eivät oikeastaan juuri koskaan toistu kuvissa oikein, eli kyllä tuo on juuri se neonpinkki, joka ei vain oikein näytä kuvassa oikeanväriseltä. :(

 • karoliina

  Hei! osaisitko kertoa mistä tuo onlyn army- takin alla oleva ihana valkoinen neule on peräisin?

Related posts