14/03/13

Uusi koti on löytynyt!

37 59 P3133893.JPG

Asioilla on tapana järjestyä, sanoo äitini. Ja siihen olen vakaasti kaiken elämän myllerryksenkin keskellä uskonut – ja onpa tämä uskomus todistettu moneen moneen otteeseen aiemmissa matkan varrelle osuneissa kuohuissa ja kupruissa. Kerroin viikko sitten, että käyn läpi melko suurta elämänmuutosta ja etsin uutta kotia yksin. Olen viimeiset pari viikkoa kytännyt asuntoilmoituksia sellaisella intensiteetillä ja laukannut näytöissä sellaista tahtia, että heikompaa hirvittäisi. Olen kuitenkin todennut, että näissä asioissa nopeat syövät hitaat ja ne kivoimmat kämpät vain menevät tosi nopeasti, joten olen ihan tarkoituksella halunnut uhrata asialle reilusti aikaa ja energiaa. Ja helpottaahan se itseäkin kovasti, kun saa otettua konkreettisia askeleita tilanteesta eteenpäin, vaikka periaatteessa mitään paniikkia tai kiirettä uuden kodin etsimisessä ei olekaan ollut.

Nyt kaikki tuo hillitön juokseminen, etsiminen ja säätäminen on saatu kämppämetsästyksen osalta päätökseen, nimittäin löysin tällä viikolla itselleni uuden ihanan kodin ja allekirjoitin siitä eilen vuokrasopimuksen! :) JEEEEEEEEE! Kyseessä on ihana pieni tehokaksio tästä tutuilta kulmilta Etu-Töölöstä ja muuttamaan pääsen todennäköisesti jossain vaiheessa kuun vaihteessa. Seuraava stressin aiheuttaja onkin sitten se muutto, joka pitää organisoida muutamassa viikossa… Mutta on niin ihanaa tietää, että nyt minulla on se oma koti, johon pian pääsen muuttamaan. Kaikki loppu järjestyy kyllä. Ja sisustus-aiheista tykkääville tiedoksi, että teille on tulevina aikoina luvassa paljon mieluisaa sisältöä blogissa, koska uuden kodin tiimoilta varmasti riittää paljon tarinaa ja sisustushöpötyksiä. :)

Tags: , ,

Categorised in: Elämä

37 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Johanna

  Paljon onnea uuteen kotiin! :)

 • Olipas ihanaa lukea näin hyviä uutisia heti aamusta. Onnittelut vuokrasopimuksen johdosta! :)

 • llaura

  Hih, onnea uudelle kodille! Onneksi tämä aika vuodesta taitaa ollakin se melkein helpoin aika löytää kämppiä kun ei ole opiskelijoita sun muita asunnonvaihtajia niin paljon tiellä asuntomarkkinoilla! :)

 • Oi, Onnea Jenni! Todellakin, asioilla on tapana järjestyä, kun malttaa vaan odottaa!

 • Emlia

  Oi, iloisia uutisia heti aamusta!! :) Tuli niin hyvä mieli puolestasi.
  Juuri ennen tämän lukemista sain soiton 2. kierroksen haastatteluun työpaikasta, josta olen tooodella kiinnostunut. Huhhei, tänään ei mikään mene pieleen.

  Kovasti onnea, kotipostauksia odotellaan innolla. ^^,

 • Jennipennikäs

  Onnea kovasti uuden kivan kodin löytämisestä! :)

 • onnea ihanaa!

 • Lotta

  Voi vitsi, kovasti onnea! :) Sisustusaiheiset jutut on ihan ykkösiä, varsinkin kun sulla on niin täsmäävä maku omien mieltymyksien kanssa. Niitä hömpötyksiä ei siis tarvitse yhtään rajoittaa heh!

 • Cata

  Paljon onnea uuteen kotiin! Asioilla on tosiaan tapana järjestyä :)

 • Katja

  Ihana uutinen! Onnea uuteen kotiin. Vaikka muutto on tosi raskasta, niin uuden kodin sisustaminen taas niin ihanaa. Keväällä on hyvä muuttaa, itse muutin toukokuussa kaksi vuotta sitten.

 • Jes! Onnea uuden kodin löytymisestä! Odotan innolla tulevia sisustuspostauksia. :)

 • Netta

  Mahtavaa Jenni, asioilla tosiaan on tapana järjestyä! Oma koti on yksi askel kohti erosta toipumista. Sisustusjuttuja odotellessa.. :)

 • Tutui

  Onnea uuteen kotin ja uuden sivun kääntämiseen elämässä!asiat helpottavat kun ne konkretisoituvat! Tein irse samanlaisen hypyn 2 vuotta ja sitten ja silloin hirvitti. Koti loi turvaa, onnea ja iloa ja tekee sitä kokoajan enenevissä määrin! Äitisi on oikeassa, omani on huudattanut samaa voimalausetta siitä asti kun opin tajuamaan puhetta ;) ja on ollut oikeassa, joka kerta. Siihen nojaten on selviydytty pimeistäkin hetkistä elämässä, koska niitäkin on meille kaikille luvassa. Uutta onnea en ole vielä löytänyt, enkä etsinytkään, mutta oln löytänyt jotain äärettömän suurta, yksinolemisen taidon, onnen ja itsetuntemuksen. On helpompi olla, kun tietää missä minä päätyn ja muut alkaa, olin aikamoinen ylisuorittaja suhteessani, mitä huonommin se meni, sitä kovemmin yritin. Hölmöä näin jälkikäteen ajateltuna, mutta tietotaito ei silloin antanut vaihtoehtoja. Toivottavasti tämä käy sinullekkin toteen, toivon sitä sydämestäni, sillä itse yhdyn nyt täysin äitini taannoiseen toteamukseen; ”tuo ero oli kyllä sitten hirveen rumaan paperiin kääritty lahja” Ja voin kertoa että sitä rumaa paperia oli monta kerrosta :D onnea vielä, youll be fine :)

 • Oho! Paljon onnea uuteen kotiin ja ihanaa kevättä!

 • Lora

  Mahtava juttu ja aika kiva kun uusi koti löytyi tutuilta kulmilta. Etu-Töölö on aika kiva paikka :) Sisustushöpötyksiä innolla odottaen!

 • Toinen etu-töölöläinen

  Voi onnea, Jenni!!! Hieno juttu, että kämppäasiat järjestyivät! Tämä Etu-Töölö on kyllä stadin parasta seutua :)

  Tuo samainen motto on myös minun suosikkini ja olen useasti todennut sen osuvaksi… :-)

  Voimia!

 • Miia

  Mahtavaa!! Uudesta kodista tulee varmasti se kaunein koti tähän asti!!

 • Suzy

  Onnea uuteen kotiin!
  Täällä myös uuteen kotiin muuttaja, mutta onneksi vasta reilun kuukauden päästä. Sisustus ideoita jo pää täynnä ja ihanaa, että juuri sinulta voi bongailla myös ideoita. :)

 • SM

  Ihanaa, Jenni! Ihana asenne myös, ja asennehan ratkaisee. Tsemppiä! <3

 • Mape

  Onnea uuteen kotiin!

  Täällä ainakin odotellaan innolla sisustusaiheisia postauksia =)

 • Miniananas

  Oi! Onnea uuteen kotiin! Muuttamisen jälkeinen helpotus on kyllä yksi maailman parhaista tunteista.

  Joten, onnea muuttoonkin! :D

 • onnea uuteen kotiin! täällä ainakin odotetaan innolla sisustusjuttuja :)

 • Onnea! :)

  Minä ainakin sisustushulluna odottelen tulevia sisustuspostauksiasi! Enkä laittaisi vastaan, jos sitten jossain vaiheessa tulisi vaikka tupari-illan tarjottavista kuvia.. ;)

 • Jes, onnea! Odotan innolla sisustus juttuja. :)

 • Maija

  Jee! Kiva kuulla :) Töölö on ihanaa aluetta, ja mukava juttu, ettei sun tarvitse lähteä muuttamaan kovin kauas. Varmaan on teille molemmille helpotus, että uusi asunto löytyi näinkin näppärästi. Tähän mennessä ainakin lukijalle on tullut sellanen käsitys, että jokainen uusi asunto on sulle tuntunut jo vähän edellistä enemmän kodilta. Eli eiköhän tänkin kämpän kanssa käy niin!

  Äidit on kyllä parhaita, kun ne tietää jo kokemuksestakin, että asioilla on tapana järjestyä ja turhaan sitä vaan aikaansa kuluttaa vatvomiseen ja stressaamiseen.

 • Oi olipa ihana uutinen sinulta!:) Onnea hirmuisesti uuteen kotiin!!

 • Holly

  voi miten hieno juttu, onnea!

 • Henna

  Onnea uudesta kodista!
  Ei muuta kuin alat jo nyt pakkaamaan, kaikki ei-tärkeät tavarat, sisustusesineet, lehdet, tärkeitä papereita jne. Vaatteetkin voi jo suurimmalta osin pakata, kesävaatteita ja -kenkiä et ainakaan tarvi vielä :) Kannattaa myös käydä ihan rajulla otteella kaikki omaisuus läpi ja karsia kaikki turha pois. Kun muuttokuorma kevenee niin mielikin kevenee!

 • Onnittelut uudesta kodista :). Ite oon henkilökohtaisesti sitä mieltä, että henkisesti asiat on vaan niin paljon helpompia, kun ne alkaa olla selviä. Vaikeinta on olla välitilassa. Siinä, kun ei tiiä, että mihin on muuttamassa ja milloin jne.

 • Itsekin kyhäsin alkuviikosta postauksen, jonka syiden johdosta on tullut itsekin vietettyä hiljaisuutta täällä Blogosfäärissä. Eli se tarkoittaa mm. sitä, että lemppariblogitkin ovat jääneet lukematta jo pitkään, vaikka mielessä ovatkin.

  Eli itse olen mattimyöhäisenä liikkeellä, eikä tällä kertaa ole romaaniakaan jaettavaksi mutta halusin vain ilmoittaa, että tukena ollaan! Voimia äärettömästi ja muista, että vain särkynyt voi tulla eheäksi ja juurikin ainoastaan niiden helvetillisten asioiden avulla me pystytään kasvamaan juuri siksi ihmiseksi, joksi meidät on tarkoitettu.

  Askel askeleelta kaikki kyllä järjestyy, ja ihana kuulla, että oma koti on löytynyt! : — )

 • Emmi L.

  Onnea asunnosta! Mä olin jotenkin missannut, että etsit asuntoa yksin :/ Mulla on samanlainen elämäntilanne tässä käsillä, joten pystyn hyvin samaistumaan tunteisiin.

 • Jenzuli

  Ihanaa kuulla, että asuntoasia järjestyi! Uusi koti – uusi alku! :)

 • mymmeli

  Onnea uuteen kotiin! Kiva jos on sisutusjuttuja luvassa, kun on itselläkin opiskelukämpän haku ensivuodeksi päällä ja tulee varmasti syksyllä uutta asuntoa sisuteltua :)

 • Mieslukija

  Onnea. Muutin itse töölöstä viime viikolla ja käytin tällaista firmaa: http://www.helsinkimuutto.fi/
  Oli edullinen ja toimi ok.

 • h_eidi

  Mahtavaa, onnea uudesta kodista! :) Tsemppiä ja voimia muutokseen.

 • Onnea paljon uuteen kotiin! Keväällä on kiva sisustaa kotia joten muutto tuli varmasti sen puolesta hyvään aikaan. Odotan innolla sisustusjuttujasi! :)

 • Melkein naapuri

  Uskomatonta! Olen itse tismalleen samassa tilanteessa ja jopa samassa kaupunginosassa. Etu-Töölö on mulle ollut maailman paras paikka asua, josta en halunnut muuttaaa. Nyt kun etsin kotia yksin enkä kaksin jouduin tosin pyörtämään muutaman korttelin Taka-Töölön puolelle. Ostin oman, joten neliötä on aika vähän, mutta ei haittaa kun kaiken saa laittaa itselleen sopivaksi ilman kompromissejä (paitsi remppabudjetti). Eroaminen on aika kamalaa, mutta on tosi helpottava tunne kun tietää missä tulee asumaan. Ja onneksi tulee kevät :) Oottelen innolla sun sisustuspostauksia!

Related posts