13/03/13

Käärittyjä hihoja ja lahkeita

22 74 P3133798.JPG

Mikään ei tunnu keväältä niin kuin se, että voi viilettää nilkat paljaina käärityissä lahkeissa keväisillä kaduilla. Vielä ei olla ihan päästy siihen vaiheeseen, kun luntakin tupruttaa harva se päivä lisää, mutta auringonpaiste on tuonut keväisiä tunnelmia meikäläisen mieleen. Niinpä puin jalkaan farkut, joista kääräisin lahkeita vähän lyhyemmiksi – alla tosin ovat yhä sitkeästi sukkahousut. :D Hauska yhtymäkohta noihin käärittyihin lahkeisiin löytyi paidasta, jonka hihoja on myös kääräisty hiukan rullalle. Paita on itse asiassa sen ihanan nahkaisen kynähameen ohella viime viikonlopun löytöjä Tampereen H&M:ltä. Olin jo pitkään etsiskellyt sellaista vähän laatikkomallista lyhythihaista paitaa, mutta sellainen on tuntunut vartalolleni ihan samalla tavalla katastrofivaatteelta kuten kynähameetkin. Yleensä noiden laatikkomallisten paitojen helmat nimittäin päättyvät jotenkin aina siihen epäimartelevimpaan kohtaan ja saavat lantion näyttämään jotenkin ihan valtavalta. Uskomatonta siis, että onnistuin löytämään kaksi täydellistä yksilöä tuollaisista mahdottomana pitämistäni vaatekappaleista saman viikonlopun aikana!

P3133841.JPG

College-kangasta olevan t-paidan voisi ajatella olevan vähän epäkäytännöllinen – kylmällä liian kylmä ja lämpimällä liian kuuma? Itse asiassa paita on kuitenkin toiminut ainakin talvikeleillä mainiosti, kun sen päälle kiskaisee vielä takin alle mustan bleiserin. Olen pitänyt tätä ostamisen jälkeen varmaan joka päivä, joten se kertoo, että ostos oli onnistunut. :) Olen muuten niin ihastunut tähän luumunsävyiseen huulipunaan, etten juuri muita tällä hetkellä käytäkään. Sen tosin olette saattaneet huomata kuvistakin. ;) Mutta hei, miksi vaihtaa hyväksi havaittua!

P3133807.JPG

Lyhythihainen college-paita H&M Trend, farkut Cheap Monday, korkonilkkurit Clou / Nilson, pikkulaukku 2OR+BYYAT, kaulakoru H&M, huulipuna Yves Rocher (sävy 23 Mauve Pensée)

P3133839.JPG P3133842.JPG P3133855.JPG P3133878.JPG P3133879.JPG

Tags: , , , , ,

Categorised in: Elämä, Muoti

22 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Kevätvouhotus on alkanut jo täälläkin ^^

 • Mea

  Oi kun on keväinen kuva. Tuo ulkona oleva aurinko tekee mielelle kyllä kepposia, kun kovasti tekisi jo mieli laittaa kevät vaatteet päälle ja jättää takki kotiin :)

  Mitä muuten REVS:lle kuuluu? En ole pitkään aikaan törmännyt lehteen missään :/

 • Hazel

  Onpas kiva asu ja toi huulipuna sopii sulle kyllä tosi hyvin :)

 • ano

  Tosi kauniit farkut! Mistä ne on? Muutenkin kaunis yhdistelmä:)

 • Ansa

  Heippa! Taisit istua meidän edessä eilen joutsenlammessa :) mutta voi, muista syödä tämän kaiken keskellä, olit tosi hoikka! Ja erittäin kaunis tietysti :)

 • Maaria

  Näytät jotenkin erityisen söpöltä tuossa ekassa kuvassa.

 • Lena*

  Heiii oletko polkkaissut hiuksesi? Oma polkkani näyttää samalta ponnarilla. Jos, niin mahtavaa saada sulta hiusinspistä, itseltäni alkavat ideat loppua tämän pituuden kanssa :)

 • mitä olet tykännyt noista cloun nilkkureista? itselläni on samat konjakinvärisessä nahassa. vaikka niissä on pehmustetut pohjalliset, väännän itkua joka kerta kun niitä käytän, ottavat päkiöille niin kovasti. saa nähdä keksinkö jonkun ratkaisun vai pitääkö kengät laittaa kiertoon…

 • Jenni

  Minä taas käytän niitä lähes päivittäin ja olen kokenut ne tosi mukaviksi jalassa. :D Ehkä se on tottumuskysymys tai jalan mallista kiinni? Minulla tosin on kengissä sellaiset puolipohjalliset, jotka hiukan saattavat pehmittää tuntumaa. Olin juuri hankalasti kokojen välissä, niin otin suuremman koon ja ostin kenkiin puolipohjalliset. Oletko kokeillut sellaisia geelityynyjä, jotka laitetaan päkiän alle?

 • ongelma onkin ehkä se, että kun alesta ostin niin olisi pitänyt kokeilla isompaakin kokoa. toisaalta mulla on aika korkea jalkapöytä, ehkä siksikin tekee olon tukalaksi. uskon ja toivon, että tottumalla voi pärjätä :D
  kiitti geelityynyvinkistä, täytyy kokeilla löytyiskö hyviä!

 • Hannis

  Nyt kyllä Jenni lopeta höpötykset pyöreästä lantiosta sun muusta. Mitään sellaista ei kuvissa näy, näkyy vain supersöpö ja staili bloggaaja.
  Pidän tyylistäsi ja blogista. Aivan ykkässuosikki. Tsemppiä ja kivaa muuttoa uuteen kotiin!

 • enni

  Toi huulipuna sopii sulle niin mainiosti, muutenkin ihanan freesi ja kuulas meikki! Kiitos asupostauksista, niitä on kiva katella :)

 • Jenni

  Hahaa, se on ihan hyvä vain! :D

 • Jenni

  Ihana auringonpaiste piristää kyllä mieltä niin paljon! Harmi vain, että pakkaslukemat ovat vielä sitä luokkaa, että kevyillä takeilla tai paljain nilkoin ei parane kaupungilla hillua. Mutta kyllä se kevät sieltä tulee lopulta. :) Ja REVS-kuulumisia on luvassa pian! Lehdellä menee mainiosti ja jos et ole pitkään aikaan törmännyt siihen missään, suosittelen suuntaamaan Akateemiseen kirjakauppaan tai Stockmannille! ;)

 • Jenni

  Kiitos! Olen tosiaan ihan hurahtanut tuohon luumuiseen sävyyn, eikä kyllä ole juuri muuta tullut nyt viime aikoina käytettyäkään! :D

 • Jenni

  Farkut ovat Cheap Mondayn tosi vanha löytö itse asiassa Brysselistä (siis jostain vaihtovuodeltani 2007), mutta suosittelen suuntaamaan Weekdayn liikkeeseen Helsingissä, sillä siellä myydään myös Cheap Mondayta. :) Ihan samanlaisia ei varmasti löydy enää, mutta sieltä kannattaa käydä vastaavia metsästämässä!

 • Jenni

  Aijaa! :) Olipas hauska sattuma! Kyllä minä syödä muistan, no worries. :) Olen aina ollut sellainen pieni ja siro rakenteeltani, joten ei syytä huoleen. Ja kiitos! <3

 • Jenni

  Voi kiitos Maaria! :)

 • Jenni

  Viime kampaajakäynnin yhteydessä vähän lyhensin tukkaa, mutta ei se varsinaisesti polkka ole. Tuo korkea ponnari aina saa hiukset näyttämään lyhyemmiltä, joten olisikohan kyse siitä? :) Olen niin huono laittamaan omaa tukkaani, joten en oikein tiedä, osaanko antaa kauheasti vinkkejä muillekaan, mutta eilen näin MouMou-blogin Iinalla aivan ihanan kampauksen. Hän oli tehnyt kiharruspuikolla vähän harteiden ylle ulottuvaan polkkaansa laineita ja näytti tosi hyvältä. Kokeilepa sellaista? :)

 • Jenni

  Joo, kokeilin itse molempia ja olin juuri kahden koon välissä, jossa pienempi tuntui vähän turhan niukalta ja suurempi aivan selvästi liian isolta. Mutta tuo lisäpohjallinen auttoi asiaa. Suosittelen tosiaan sitä geelityynyä kokeilemaan ainakin ensiavuksi! Toki itse olen korkkareilla kävelemistä treenannut paljon, joten ehkä se on jossain määrin myös tottumuskysymys. :)

 • Jenni

  Hahah. :D No siis pienikokoinen nainenhan minä olen, siitä ei ole kyse. Mutta mittasuhteeni ovat sellaiset, että alaosasta olen hiukan suurempi kuin yläosasta sekä vyötärön ja lantion ympärysmitan ero on melko suuri (yli 30cm), joten enemmän kyse on mittasuhteista kuin siitä, että lantioni varsinaisesti olisi suuri. Omassa kapeassa varressani lantio on se levein kohta, enkä mitenkään valita asiasta, mutta pukeutumisella voi aika paljon vaikuttaa siihen, korostaako näitä vartalon mittasuhteita onnistuneesti. Pienillä jutuilla voi nimittäin saada tasapainotettua pientä epäsuhtaa aika helposti, samoin kuin vaikkapa tuota lantiota voi myös epäonnisella vaatevalinnalla onnistua korostamaan kohtuuttomasti kapoiseen ylävartaloon nähden. Siksi olin yllättynyt, että sain tuollaisen kynähameenkin toimimaan, koska herkästi sellainen juuri korostaisi lantiota tavalla, joka ei ole imarteleva. Mutta näemmä se oli vain hameesta kiinni! :) Ja kiitos ihanasta palautteesta ja tsempistä! <3

 • Jenni

  Voi kiitos Enni, onpa kiva kuulla! :) 

Related posts