11/03/13

Luumunpunaista nahkaa

43 76 P3113687.JPG

Olen tosi huono käyttämään hameita, koska jotenkin ne tuntuvat aina korostavan vääriä asioita kropassani. Olen yläosasta hiukan sirompi kuin lantiolta ja jotenkin hameiden kanssa tuo naisellinen lantio tuntuu aina korostuvan ihan suhteettomasti – ellei sitten ole kyseessä ihanan anteeksiantava kellohelma. Toistaiseksi olen hylännyt hurmaavan kynähametrendin täysin, koska en ole löytänyt minun kropalleni istuvaa ja sitä imartelevaa hametta. Viikonloppuna päädyin kuitenkin hypistelemään H&M:n rekissä syvän luumunpunaista nahkaista kynähametta, joka ensisilmäyksellä vaikutti juuri sellaiselta katastrofivaatteelta meikäläisen vartalolle. Maailmaa uhmaten päätin silti kokeilla hametta, koska upea väri ja unelmanpehmeä nahka vain ihastuttivat niin kovasti. Sainpa taas todeta, että joskus kannattaa kokeilla niitä epätodennäköisiäkin vaatteita, koska tuo hame istui kuin hanska. Olen aiemminkin valitellut, että tiimalasivyötäröllä on vaikea löytää hyvin istuvia korkeavyötäröisiä alaosia, mutta nytpä tärppäsi! Huomio siis kaikki muutkin leveälanteiset ja kapeavyötäröiset kanssasisaret! :)

P3113707.JPG

Tuumailin siellä sovituskopissa, että onkohan nahkahame minun tyyliini vähän liian raju lisä, mutta jotenkin tuo luumunpunainen sävy tekee hameesta kovaa mustaa lempeämmän. Jos hameeseen vielä yhdistää jotakin rentoa yläosaksi, niin ei tuo nyt miltään vamppivarusteelta näytä. :D Niinpä päätin, että olen ansainnut kaiken viime aikoina kokemani jälkeen pientä hemmottelua ja marssin hameen kera kassalle. Tänään mallailin hametta tuollaisen pikkuisen college-paidan kaveriksi ja hyvin tuntuu toimivan. Ja onpahan nyt sitten tätä kevään nahkatrendiäkin viritelty kehiin. Mitäs tuumaatte hamosesta?

PS. Jos joku innostui hameesta, muttei syty tuolle värille, niin sitä oli kyllä saatavilla myös mustana. :)

P3113730.JPG

Luumunpunainen nahkahame H&M Trend, harmaa collegepaita JC, kaulakoru Cubus, korkonilkkurit Clou / Nilson, huulipuna Yves Rocher (sävy 23 Mauve Pensée)

P3113790.JPG P3113777.JPG P3113778.JPG

Tags: , ,

Categorised in: Elämä, Muoti

43 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Reetta

  Sopii hame sulle kyllä aivan erittäin hyvin, kaunis väri ja malli todellakin!! Toi paita on jotain jota oon ettiny jo jonkin aikaa, onko se kuinka vanha JC-ostos?

 • Häh, ehkä mun lempparein asu sulta tähän mennessä, ihan nappi hiuksia myöten. Ja oon seurannut sua lähes aina, lähes kaikkia asukokonaisuuksia suuresti ihastellen. Upea!

  ps. Meikällä kanssa tiimalasivyötärö. Puen jotkut hameet yläkautta…

 • Embu

  Upealta näyttää! Ja kiitos vinkistä, terveisin toinen tiimalasivyötärö – välillä tuskastuttaa noiden hameiden kanssa ku lantiosta on piukka ja vyötäröstä lörpättää… Mutta kyllä mä oon sitä mieltä, että kynähameet näyttää parhaimmalta just tällasilla tiimalaseilla, mikäli hyvin istuvan yksilön löytää :)

 • Uuuh, hänhän ihan hehkuu!

 • DesignLover

  Aivan upea ja sopii sinulle täydellisesti! Siihen nahkatakki Gecolta http://www.designshopoutlet.com/product/1619/piano-nahkatakki-varivaihtoehtoja ja Hanna-Kaisa Koutturin kaulakoru (jota itse pidän aivan mahtavana, yhtenä parhaista löydöistä!!): http://www.designshopoutlet.com/product/1570/vitja–kaulakoru

 • Andlu

  Kiitos vielä rohkeasta kirjoituksestasi alempana ja kaikkea hyvää jatkoosi.
  Minäkin olen luullakseni ollut vastaavanlaisessa tilanteessa, tosin pahin vaihe kesti varmaan vähemmän aikaa. Mutta olin valmis odottamaan ja kärsimäänkin, toivo oli ainoa mitä minulla ja sen avulla jaksoin päivästä toiseen. Vaikka miten pohjalla kävin en ikimaailmassa olisi varmaan itse kyennyt tekemään päätöstä erosta. Ajattelen sen niin, että jos kerran haluaa itse kuitenkin jatkaa suhdetta niin sittenhän voi ikuisiksi ajoiksi jäädä jossittelemaan, että entä jos. Entä jos kaikki hetken päästä olisi ollut hyvin. Ja olisin saanut pitää sen ihmisen, jota eniten haluan. Miten siitä voisi pois kävellä. Jos toinen tarvitsee vain aikaa.

  Mutta hienoa, että kykenet noin ajattelemaan itseäsi ja omaa hyvinvointiasi. Eihän suhteen kitumista kuulukaan olla.

 • On kyllä ihanuus! Pelottaa vaan, että hame taitaa korostaa liikaa kurvejani..

 • Emma

  Olisi kiva nähdä hameen istuvuus ihan luonnollisessa kuvassa :). (Aiemmin puhuttu peilin kaventava efekti ei anna ihan todellista kuvaa, minkälainen tiimalasimuoto hameessa on.)

  Todella nätti ja hyvin istuva hame silti!

 • m

  Aivan mieletön! Tekee sinusta jotenkin erityisen aikuisen, itsevarman ja kohtalokkaan näköisen. Saattaapi tosin tulla ihan sisältäkin päin. ;-)

  Olen itsekin hypistellyt samaista hametta jo useamman kerran, mutta hinta, vaikkakin aitonahkaisesta hameesta kyse on, kirpaisee opiskelijan kukkaroa vielä liikaa. Onnistuin löytämään viime kesänä H&M:n alennusmyynnistä lyhyemmän puuterinvärisen nahkahameen, joka myöskin istuu kuin hanska tällaiselle persevämmälle tyypille. Eikä jää edes pussittamaan vyötäröltä, joka on nykymitoitukseen verrattuna suhteettoman pieni takapuoleen nähden. Eli lyhyesti: kaikki lanteikkaat kyseiseen puljuun hameostoksille!

 • Emilia

  Näinpäs sut Tampereella, kun taisit olla matkalla Vero Modan liikkeeseen. :) Pakko sanoa, että olet luonnossa VIELÄ kauniimpi kuin kuvissa! :)

 • Uuulalaa mikä hame! sopii upeasti.
  Nahkahame on kyllä häilynyt mielessä itsellenikin ja vilkuilinkin heti H&M:n nettikauppaa löytyisikö sieltä kyseistä hamosta mutta vesiperä tuli. Kelpaisi itsellenikin :)

 • Aivan täydellinen asu! Tuo hamehan on just sulle tehty, istuu kuin hanska :) Luumu ja harmaa sopii täydellisesti yhteen myös ja tosiaankin, kuinka vanha ostos tuo paita on? Tuon tyylistä collegepaitaa olen itsekin nimittäin etsiskellyt!

 • Ihana hame! Ja sopii kyllä tosi hyvin tuon collegepaidan kanssa, kun kokonaisuus ei ole liian virallinen mitä kynähame monesti tekee. :)

 • Jenni

  Parempia kuvia on luvassa heti, kun saan jonkun nappaamaan kuvan. :) Tässä parisuhteen myötä meni myös luotto-asukuvaaja, joten voipi olla, että parempia ei ole tiedossa pitkään aikaan. Pahoitteluni!

 • lila

  Helkkarin hyvän näkönen! Värikin just passeli.

 • Todella kaunis asu.

  Ja samalla edelliseen postaukseen: katsoin kyseisen videon kolme kertaa putkeen heti, räkä vaan valui. HUH

 • Upea väri! Mulle ei vain noi kynähameet oikein istu. Olen sellainen suorapatukka edestäpain ja ihan liian kaareva sivusta.
  Ostin just jotain vähän keväisempää… http://www.shoptravelfood.blogspot.com/2013/03/retna-for-lv.html

 • Jenni

  Kiitos Reetta! Mahtavaa saada vahvistusta tälle omalle, vieläkin hiukan epävarmalle kynähame-innostukselle. :D Paita on valitettavasti jo 2,5 vuoden takaa, joten ihan samanlaista voi olla vaikea löytää. :/

 • Jenni

  Haa, ihan mahtavaa kuulla! :) Kiitos kovasti! Ja hei, hyvä vinkki tuo yläkautta pukeminen, pitääkin joskus kokeilla! :D

 • Jenni

  Kiitos! :) Minulla on yleensä aina se ongelma noiden korkeavyötäröisten housujen ja hameiden kanssa, että kun istuu lantiolta, vyötärö lörpöttää löysänä, mutta tämä istui tosiaan kuin hanska eli suosittelen! :)

 • Jenni

  Hahaha, no en kai nyt sentään? :D Se on se hame vain. ;) Ja huulipuna!

 • Jenni

  Olen aika huono yhdistelemään nahkaa nahkan pariksi, joten taidetaan mennä vielä neule- ja collegelinjoilla. :)

 • Jaana

  Wau mikä ihana kaunotar !
  Hame istuu päälläsi todella, todella kauniisti. Ihanaa katseltavaa, aivan silmiä hivelee.
  Tsemppiä , auringonpaistetta ja onnea elämääsi Kaunotar!
  Olet todella valloittava näky!!!

 • Jenni

  Kiitos viestistäsi. <3 Vähän samankaltaisia ajatuksia olen itsekin käynyt läpi, mutta lopulta totesin, etten nimenomaan voi jäädä ikuisiksi ajoiksi jossittelemaan. Että tässä menee oma elämä hukkaan, jos vain odottaa toimettomana toisen osapuolen mielen selkiytymistä. Itse odotin hyvin kauan ja lopulta tuntui, että on vain otettava vihdoin askeleita eteenpäin. Tuumasin, että jos hän minut haluaa, kyllä hän sen varmasti tajuaa erossa ollessammekin. Olen kuitenkin nyt sillä asenteella, että jatkan elämässä eteenpäin ja en halua edes ajatuksen tasolla jäädä miettimään, että ehkä vielä joskus. Niin tapahtuu, jos on tapahtuakseen, mutta en voi odotella sitä. Vastuu omasta hyvinvoinnista on loppupeleissä aina itsellä ja ihmisen on itse tehtävä itsensä onnelliseksi. Niinpä päätin sitten tehdä niin. :) Vie varmasti aikaa toipua kaikesta, mutta sillä tiellä ollaan jo.

 • Jenni

  No sitä minäkin pelkäsin, mutta hittovie, kurvit ovat ihan hyvä juttu! :) Päätin niin. :D

 • Jenni

  Haha, kiitos! Sait hameen juuri kuulostamaan vieläkin mahtavammalta. ;) Kokemusta ei muista H&M:n korkeavyötäröisistä hamosista ole, mutta tämän perusteella yhdyn kyllä ylistyskuoroon! :)

 • Jenni

  Voi kiitos ihana Emilia! Kylläpä piristi. :)

 • Jenni

  Voi kiitos! :) Olen vähän jotenkin arkaillut sekä nahkahmeita että kynähameita, ja tässä paketissa tulivat sitten molemmat. :D Mutta jotenkin tuo väri antaa tälle ihan oman säväyksensä! Nettikaupasta ei varmaan löydykään, kun tämä kyseinen malli on sitä H&M Trend -mallistoa, jota myydään vain muutamassa valikoidussa liikkeessä Suomessakin. Mutta kannattaa yrittää Helsingistä tai Tampereelta ainakin metsästää – ehkä Turussakin voisi olla?

 • Jenni

  Kiitos! :) Tämä oli kyllä ihan loistolöytö! Paita on tosiaan jo useamman vuoden vanha, joten voi olla, että juuri samanlaista ei kyllä enää mistään saa. Mutta mietin, että tuollaisen voisi ehkä itsekin tuunata jostain napakamman mallisesta collegesta, kun napsaisisi hihoja ja helmaa vain lyhyemmiksi? :)

 • Jenni

  Kiitos! :) Tuumasinkin, että tämä vaatii kaverikseen jotain rentoa, koska sellainen sihteerikkö-tyyli ei tunnu ihan omalta. :D

 • Jenni

  Voi kiitos! :) Näitä tosiaan oli myös mustana, mutta jotenkin se oli juuri tuo väri, joka sytytti minut. Mustaa en olisi varmaan innostunut edes kokeilemaan. :)

 • Jenni

  Kiitos! :) Ja samaistun reaktioihisi, täälläkin nimittäin vollotettiin aika antaumuksella. :D

 • Jenni

  Kynähame on kyllä kieltämättä vähän sellainen tiimalasivartalolle sopiva vaate, ellei sitten takamus korostu jotenkin ihan hillittömästi. :D Mutta ihana tuo keväinen huivisi!

 • Jenni

  Voi kiitos Jaana ihanan piristävästä kommentista ja kauniista sanoistasi. Tulipa hyvä mieli! :) Ihanaa aurinkoista päivää sinne suunnalle myös!

 • anna

  10+++!

 • Emppulia

  Hyvältä näyttää!

  Vinkkinä, jos tuntuu että nahkahame luo vamppimaisen vaikutelman, kokeile yhdistää se roosan, luonnonvalkoisen tai puuterinvaalean pehmeän neuleen kanssa (vaikka kashmir). Siitä tulee heti ”tyttömäisempi” ja antaa kivan kontrastin, kun nahka materiaalina on itsessään aika raju.

 • enni

  Kurvit ON hyvä juttu! Itse tälläisenä pötkylävartalona ottaisin sun lantion mielihyvin. Ei saisi arvottaa vartalonmalleja kun niille nyt ei mitään mahda, mutta kyllä tiimalasi vaan on kymppi.

 • Vau, ihana toi hame! Oon ite ollu aina tosi epäileväinen nahan suhteen muualla vaatteissa kuin takissa, mutta nyt kyllä alko himottaa:D Ihan asu!

 • Tyyppi

  Magee kokonaisuus! Tää täytyy käydä tsekkamassa H&M:llä… Kiitos vinkistä.

 • Neela

  Tuo asu on ihana, ehkä paras, jonka olet meille esitellyt!

 • teezy

  Tosi symppis ja ajatuksella tehty blogi! Mulla ei kyllä mene jakeluun, että miten sulla olisi muka ”liian” leveä lantio, kun pikemminkin omaan silmään näytät kapealanteiselta:D. No ehkä makukysymys että mikä on leveä ja niin ees päin.. Mutta hyvältä näytät!

 • nahjulia

  Ihana asu, näyttää todella hyvältä sinun ylläsi! :) Minulla on lähes päinvastainen vartalomalli kuin sinulla, täällä on todella laihat raajat, kapea lantio mutta leveä vyötärö ja ylävartalo! Sen takia kadehdin sinun tiimalasiasi ja leveitä lanteitasi, koska haluaisin käyttää kellohelmaisia haveita näyttämättä hirveän leveältä :( Kynähameet kyllä sopii, ja niitä onkin kaappi pullollaan :D

 • Hertta

  Miten eksyinkin tänne vanhaan postaukseen, pakko kommentoida: mulla on tuo jetsulleen sama hame, ja nuo paidathan ostettiin yhdessä :D :D :D 

Related posts