8/03/13

Ihanaa naistenpäivää!

8 66 TieraElle02.jpg

Haluan vielä erikseen kiittää jokaista teistä, joka on jakanut lohtua, tsemppauksia ja omia ajatuksiaan tai kokemuksiaan tuolla edellisen postauksen kommenteissa. Ette arvaakaan, miten paljon sananne ovat minua koskettaneet ja liikuttaneet. Välillä suorastaan ihmettelen, mistä minun blogiani on löytänyt lukemaan joukko noin mielettömiä tyyppejä. Olette niin ihania kaikki, että ihan olen kyynelsilmin kommenttejanne lukenut. Tulen varmasti lukemaan ne vielä moneen, moneen kertaan uudelleen. Kiitos. <3

Näillä sanoilla on hyvä pohjustaa sitä, että toivotan näiden suloisten kuvien myötä teille kaikille mitä ihaninta naistenpäivää, te pienet urheat naiset! Ja jos kukaan muu ei teille kukkia ole ostanut, niin ostakaa itse. ;) Tänään jos milloin sen saa tehdä oikein luvan kanssa!

TieraElle03.jpg TieraElle01.jpg TieraElle04.jpg TieraElle05.jpg

Kuvat: Tiera Dyck by Michelle Du Xuan for Elle China August 2012

Tags: , ,

Categorised in: Elämä, Muoti

8 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Emilia

  Ihanaa naistenpäivää sinä kaunis, rohkea nainen! <3

 • Maiku

  Oikein ihanaa ja aurinkoista naistenpäivää sinneki! :). Ja viitaten edelliseen postaukseen, hurjasti tsemppiä ja voimia!

 • Reetta

  Kommentoin taas pitkästä pitkästä aikaa. Nyt halusin tulla toivottamaan ihanalle bloggaajalle aurinkoista naistenpäivää! Olet uskomattoman upea nainen ja selviät varmasti kaikesta. <3

 • Mari

  Mietin tässä viime aikona, että sulla on mun mielestä myös ihanan kunnioittavat ja hienotunteiset lukijat, koska vaikka aika monet varmasti arvasivat ja osasivat rivien välistä lukea, että parisuhteessasi ei ollut kaikki hyvin, sinulle annettiin ilman painostavia uteluita aika hyvin rauha kertoa asioista sitten, kun aika on sopiva. :)

  Ihanaa naistenpäivää sinulle, ihana Jenni!

 • Ihanaa naistenpäivää sullekin, Jenni! <3

 • Kay

  Oikein ihanaa ja aurinkoista naistenpäivää myös sinulle urhea, kaunis ja upea nainen! Ja voimia kevääseesi vielä näin bloginkin kautta.

 • B

  Ihanaa naistenpäivää sullekin upea jenni! tässä jotain piristystä sulle http://www.youtube.com/watch?v=De6GrveAjzo :) ps. mulla on ikävä sun playlistejä!

Related posts