5/03/13

Tyylikkäitä rillipäitä

22 89 Paris 2A STR 17457.jpg

Tänään on nyt luvassa vielä tuon bomber-pläjäyksen lisäksi pari muutakin juttua uunituoreeseen Trendiin liittyen. Illalla himoitaan puuterisävyjä ja nyt fiilistellään hetki silmälasipäisiä tyyliniekkoja, sillä nappasin tämän kuun numerossa Tyylihaukan kynsiin rillipäiset katumuodin kaunottaret. Tuumailimme Trendin muotitoimittajan kanssa, että kaipailemme enemmän silmälaseja katumuotikuviin, joten ryhdyin metsästämään kuvia, joissa lasit ovat kaunis ja olennainen osa koko asukokonaisuutta. 

LDN Street 174888.JPG

Minulla on itselläkin silmälasit, mutta minun ei tarvitse käyttää niitä ihan koko ajan. Olen kuitenkin tuumannut, että erilaisten silmälasien avulla voi muuttaa ulkonäköä aika paljonkin ja joissakin asukokonaisuuksissa laseista voi jopa tehdä sen koko tyylin huomiopisteen. :) Jos ei tarvitsisi miettiä ollenkaan käytännöllisyyttä tai sitä, miten hyvin lasit eri asuihin sopivat, niin millaiset te valitsisitte villeimmissä unelmissanne? :)

Mila 2A STR 17097.jpg LDN Street 174471.jpg Mila 3A STR 17696.jpg Mila 1A STR 17640.jpg NY 6A STR 17685.jpg Mila 9A STR 17185.jpg Paris 3VR STR 17408.jpg NY Street 170750.jpg Paris 10PS STR 17740.jpg NY Street 172268.jpg

Kuvat: Antoni Ruiz Aragó

Tags: , , ,

Categorised in: Elämä, Muoti

22 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Hymyilyttäviä kuvia! Varsinkin ekan kuvan hymy tarttui heti =) Ja silmälasit ovat kyllä kiva lisä asuihin, ei mua ainakaan haittaisi jos tarttisin rillejä. Harmi vaan, en tarvitse.

  Peeta,
  http://rawdesignblog.blogspot.fi/

 • Kristiina

  Voi kuinka kauniilta silmälasit voivatkaan näyttää, ai että!!:) Jaa a, itse en kyllä osaisi valita vain yhtiä laseja (:D), mutta valitsisin ehdottomasti yhdet tavalliset joka-päivän-lasit ja toiset voisivat vaikka olla punaiset tai muuten näyttävät :)

  ps. edelliseen postaukseen viitaten: juuri kun luulin, ettei bomber villitys iske minuun, niin nyt sellainen on pakko saada kesäksi, takkinsa kääntänyt ;)

 • Kate

  Argh! Äkkiä fiskarsia leopardikenkähenkilön otsakarvoille.

 • ankku

  Jaaham… no tyylikkyydestä voi kai olla montaa mieltä… :/

 • Oon niin ihastunut jättikokoisiin retrolaseihin! En nyt väitä että olisin mikään tyylikäs rillipää, mutta tällaiset ostin …;)
  http://www.shoptravelfood.blogspot.com/2012/07/4-eye.html

 • Inna

  Itsellä on yksitehosilmälasit ja olisi kyllä mukavaa jos silmälasit olisivat vähän halvempia, jotta voisi hankkia useammat erilaiset ja yhdistellä niitä sitten eri asukokonaisuuksien kanssa. Innostaisi ehkä itseäkin sitten enemmän käyttää laseja, vaikka myös minulla ne ovat käytössä vain tarvittaessa. :D Toisaalta taas hinnan ymmärtää, sillä lasit ovat aina yksilölliset ja hintaan vaikuttaa tietysti kaikki ne ominaisuudet jotka itse haluaa…. mutta silti!

 • Tsuip

  Olen käyttänyt silmälaseja jo ylipuolet elämästäni joten ne ovat jo osa minua. Omasta mielestäni näytän jopa paremmalta rillit päässä kuin ilman vaikkei mitään jättipersoonallisia laseja olekaan ollut :D (peittää hyvin silmäpussit kun ei meikkaa). Harmi vaan ikinä ei ole ollut rahaa ostaa monia eri laseja, eri tyyleihin sopivaksi. Yleensä kun uudet lasit on joutunut ostamaan ei entisillä enää ole kunnolla nähnyt tai ne on vääntynyt lähes muodottomiksi. Nyt kävi niin että ennätin omistaa viikon kahdet lasit kun lapsi hajotti toiset, onneksi ne vanhemmat! :D

 • Jenni

  En minäkään henkilökohtaisesti näiden kaikkien mimmien tyyliä fanita, mutta minusta heillä kaikilla on oma persoonallinen ote omaan pukeutumiseen ja kaikki ovat ottaneet silmälasit hauskalla tavalla osaksi kokonaisuutta. :)

 • Mua on tietyllä tavalla aina huvittanut silmälasien käyttö asusteena, koska ne olivat pakollinen apuväline eivätkä mikään asuste parikymmentävuotta elämästäni. Nykyään laserleikkauksessa käyneenä, se huvittaa minua vielä enemmän. Hyvähän se tietysti sinänsä on, että esim. kiusaaminen lasien vuoksi on varmaan vähentynyt tämän muotivillityksen myötä, mutta silti olen vain äärimmäisen iloinen ettei minun tarvitse enää pokia nenälleni työntää sen verran normielämää hankaloittavat kapistukset silmälasit kuitenkin on :D

 • Jenni

  Minua taas on aina ihmetyttänyt se asenne, että pakolliseen apuvälineeseen ei voisi suhtautua myös niin, että se voi olla osa tyyliä. Jokaisella on vapaus valita, millaiset silmälasit itselleen hankkii ja jos laseja on käytettävä päivittäin, miksei voisi harkita jopa kaksien erilaisten ostamista eri tilanteita varten. Silmälasit ovat toki kalliita, mutta edullisemmista optikkoliikkeistä saa nykyään diilejä varsin hyvään hintaan ja vintage-kehyksiinkin voi laittaa uudet linssit. Ymmärrän kyllä, että on eri asia joutua käyttämään laseja koko ajan verrattuna vaikkapa siihen, että tarvitsee laseja vain lukiessa tai autoa ajaessa. Siitä huolimatta en koskaan ole oikein ymmärtänyt, miksi jotkut silmälaseja käyttävät harmistuvat niin kovasti siitä, että joku haluaa ottaa lasit osaksi omaa tyyliään – oli niitä sitten käytettävä ihan koko ajan tai ei. Minusta silmälasien trendikkyys on pelkästään positiivinen asia, sillä kyllä minun lapsuudessani ainakin ne olivat nimenomaan vähän nolo juttu tai sellainen asia, mistä joskus lapsia kiusattiinkin. Ymmärrän, että asiasta tulee paljon vähemmän kivaa, kun se on PAKKO, mutta voihan sitä omallakin asenteella vaikuttaa. Sitähän minä aina täällä hoen elämänfilosofianani yleisestikin, mutta voi soveltaa myös rilleihin. ;) Eli tässä tapauksessa: hankkikaa niin ihanat silmälasit, että ne on ilo vetää päähän ja tehkää niistä oma trademarkinne! :D

 • nua

  Minä en ole ikinä ymmärtänyt, miten ihmiset osaavat katsoa itseään niin ulkopuolisena että voivat todeta esim. nyt noiden rillien näyttävän vaan ihan saakelin hyviltä. Koska niinhän nuo tekevät. Vai onko kysymys vain asenteesta? Minusta tuntuu ettei minun päällä mikään näytä hyvältä.

 • Emma

  Iyy, aika karmeita! :D Mut mä en muotia seuraakaan.

 • Aivan ihania kuvia, rillejä ja naisia. Itselläni on ollut lasit suurimman osan elämästäni, ja nykyään käytän niitä koko ajan. En osaa olla ilman, näytän mielestäni oudolta, ja tykkään laseista hirmuisesti! Ensimmäistä kertaa elämässäni rillit ovat myös mielestäni tyylillisesti täydelliset minulle, ja on muuten totta myös, että ne antavat anteeksi hieman väsyneen ja meikittömän naaman ;) Omistan myös ekaa kertaa kahdet lasit, harmi vain, että toiset ovat jääneet lähes täysin käyttämättä, tuntuvat tylsiltä eivätkä yhtään omilta. Itse en mitään aivan hulluja laseja ostaisi, kun käytän niitä kuitenkin päivittäin, mutta persoonallisuus on ehdottomasti plussaa ja huomaan ihastelevani mitä erikoisimpia rillejä toisten kelillä. Niin ja toki jos olisi varaa ostaa monet lasit, ehdottomasti kokeilisin välillä jotain villimpää!

 • Niin siis toisten nenillä, ei kelillä :)

 • Sigrid

  Hienot =)

 • m

  Monilla ystävilläni on se ikävä ongelma lasien käytön kanssa, että esimerkiksi runsaat miinukset pienentävät silmiä huomattavasti. Tämän takia monet käyttävätkin pelkästään piilolinssejä arkena ja vaikka rillit olisivat kuinka kivat, pidetään niitä päässä vain kotona. Eli sinänsä ymmärrän ylemmän kirjoittajan pointin.

  Itsellä taas olisi nyt kolmannet lasit hankinnassa. Näkö on alkanut käydä sen verran heikoksi, että laseja joutuu käyttämään melkein päivittäin. Siksi onkin kiva omistaa monet! Eihän samoja vaatteitakaan pidetä joka päivä. :-)

 • Enhän minä nyt hyvä elämä siitä harmistu, että niitä pidetään asusteena! Yritin vain kertoa tällaisen toisenlaisen näkökulman (kerrankin kirjaimellisesti…). Mutta kyllä se hiukan huvittaa (huvittaa ja harmistua ovat kaksi eri asiaa), kun minulla oli aikoinaan niin paljon miinuksia, että halvat silmälasit olivat ulottumattomissa, joten yksillä aina mentiin ja kyllähän ne silti tietyllä tavalla trademark olivatkin, sillä niin iso osa lookia ne tietysti olivat. Kyllä minä tietenkin valitsin aina tyylikkäät lasit eli eivät ne nyt mikään harmaa apukeppikään olleet ;) Mutta jokapäiväisessä käytössä ne olivat hankalat, varsinkin jos piilarit eivät sovi. Minulla kuivuivat loppuvaiheessa silmät niin pahasti piilareista, ettei mistään määrästä kosteutustippoja ollut enää apua). Pomppivat silmillä jumpissa, liukuivat pitkin nenää lattialle hot-joogassa ja saunassa ja uimahallissa on sitten sokea.

  Mutta kuten sanoin edellisessä kommentissani (!), minusta on hyvä juttu, että trendikkyys on vienyt esimerkiksi tuota ”syytä” kiusata pois. Minä itkin vuolaasti lapsena kun minusta tuli ”rillipää” vaikka kukaan ei sitten loppujen lopuksi edes kiusannut. Siis hullutelkaa ihmeessä laseilla, onhan ne näyttävä asuste! Ties vaikka sitä vielä itsekin joskus tulevaisuudessa silmälasienkaipauksessaan hankkisi vahvuudettomat lasit :)

 • Jenni

  Ehkä itse ylitulkitsin hiukan kommenttiasi tai vedin siitä liikaa yhtäläisyysmerkkejä aiemmin saamiini lukuisiin kommentteihin, joissa osa silmälasien käyttäjistä on suhtautunut hyvin kielteisesti ajatukseen, että silmälaseihin voisi suhtautua asusteena. :) Uskon, että tuollaiset käytännön jutut ovat tosi ärsyttäviä, jos laseista on todellakin riippuvainen ihan koko ajan. Ihanaa, että löysit itse avun laser-leikkauksesta, koska kaikki eivät tuota apukeinoa voi hyödyntää. Mutta olisipa kertakaikkisen mahtavaa, jos päätyisit vielä hankkimaan lasit ihan vain kasvojesi kaunistukseksi. :D

 • Eipä siinä, hyvä että onnistuin kuitenkin selkeyttämään ajatukseni :) Tosiaan kyllä minusta lasit useimmiten esimerkiksi korostavat hyvin valittuina kasvojen piirteitä ja toisaalta se mitä laseissa ikävöin on niiden tapa hämätä tummia silmänalusia paremmiksi; instant make-up without any make-up! Mulla on tallessa viimeisimmät lasini ennen leikkausta (leikkauksesta on vasta vuosi) ja on käynyt mielessä kyllä irrottaa niistä linssit, vaikka vaan ihan niitä ”mun silmänaluset on kuin pandan”- päiviä varten, mutta toistaiseksi oma huvitteneisuuteni aihetta kohtaan on estänyt ”imagolasien” käytön, ehkä turhaan :) Tämä on varmaan tällainen jäänne siitä kun oli vaan pakko käyttää laseja, oli sellainen fiilis tai sitten ei.

 • Annika

  Minusta isot muoviset pokat on vähän teinit. Ehkä ne muistuttaa 8e halpisaurinkolaseja.

 • Mai

  Ei vaan ole tyylikkäät omassa naamassa tälläiset mega-kokoiset lasit. Täytyy sanoa, että omaan silmään näyttävät edelleen ihan pellen hiluvitkuttimilta, olkoot niin muotia jos tahtovat :)

 • niena

  Moi. Minulla on lasit joissa vahvuutta vain-0.50. Käytän kuitenkin laseja lähes aina. Minulla 7 erilaiset lasit. Sinullekin muuten lasit sopivat erinomaisen hyvin!

Related posts