1/03/13

Pastelliset jäätelökynnet

16 77 P3013654.JPG

Niin paljon huomiota kuin nuo tammikuussa laitattamani hauskan minttuset leopardikynnet ovatkin saaneet osakseen, tänään oli korkea aika käydä kynsihuollossa ja laittaa kynsiin uutta väriä. Olen nyt todennut, että on helpompaa käydä kynsihuolloissa täällä Helsingissä, kun Tampereelle tulee matkustettua sen verran harvoin, joten taidan jatkossakin asioida Bio Sculpturen maahantuojan Marianne Mäkisen hoitolassa, niin huoltovälit eivät ehdi venyä ihan järjettömän mittaisiksi. Aiemminhan kynsiäni on laittanut Tampereella anoppini Tuula, joka on kyllä aivan mielettömän taitava siinä hommassa, että voin lämmöllä Tampereen suunnalla asuville suositella. :) Aiemmin olen tietysti saanut kynnet vähän kuin sukulaisetuna, mutta olin kovasti ilahtunut, kun Marianne totesi, että myös hän tekee minulle mieluusti kynnet maksutta, koska olen tyytyväisenä asiakkaana niin kovaan ääneen kannattanut Bio Sculpturea joka suunnalla, haha. :D

P3013656.JPG

Tänään alkaneen maaliskuun kunniaksi päätin, että minttupantterikynsien jälkeen jatkan vielä hempeän pastellisilla linjoilla. Olin kyllä alunperin miettinyt jotakin ihan muuta, mutta kun näin Bio Sculpturen kevään juuri ilmestyneet pastelliset uutuussävyt, taivuin pastellilinjalle. :D Kyselin myö aiemmin tällä viikolla Facebookissa, että mitä värejä te lukijat ehdottaisitte ja sieltä tuli kannatusta muun muassa sitruunankeltaiselle sekä persikkaiselle sävylle. No nuohan osuivat juuri hauskasti yhteen niiden uutuussävyjen kanssa, joten päätin keväisessä hengessä kokeilla hempeitä pastelleja. Oli tosi vaikeaa valita herkullisista sävyistä vain yksi, joten päätinkin lopulta valita kolme! Suurin osa kynsistä tehtiin hempeän persikkaisella roosalla ja kummassakin kädessä on yksi tuollainen ”tehosteväri”. Vasemman käden etusormessa on minttuun taittava vaaleansininen sävy ja oikean käden nimettömässä puolestaan sitruunainen vaalea keltainen. Ja molempia tehostekynsiä vielä koristaa tuollainen hopeanhohtoinen tähti. :) En ihan heti olisi ajatellut itselleni tällaista hempeää pastellipläjäystä, mutta tällaiset jätskikynnet tuntuvat kyllä ihanan keväisiltä!

P3013655.JPG

P3013657.JPG

P3013658.JPG

Tags: , ,

Categorised in: Elämä, Kauneus

16 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Minna

  Miten sun omat kynnet muuten voi noiden alla? Näin työkaverilla aivan järkyttävän huonossa kunnossa kun oli osa jo tippunut ja omat kynnet olivat todella ohuet ja repeilevät. Ei tosin varmaan ollut nuo biosculpturet, mutta on kyllä vaikuttanut siihen etten itse lähde kynsiini mitään ylimääräistä laitattamaan.

 • Pastellit ovat ihanan keväisiä!
  Itse luovuin rakennekynsistä vuosi sitten useamman vuoden käytön jälkeen ja olen hoitanut kokeilevat lakkaukseni itse ja siltä ne välillä näyttääkin…mutta olen ollut tyytyväinen!
  http://www.shoptravelfood.blogspot.com/2013/03/key-accessory-nails.html

 • Maaria

  Rakastan pastellilakkoja, niitä on kerääntynyt itselle laatikoihin nolostuttavissa määrin. Tiesitkö, että nuo aksenttikynnet on lesbojen kesken eräänlainen koodi? Itsekin maalaan toisinaan yhden tai pari kynttä eri värillä, mutta toistaiseksi ei ole yksikään nätti tyttö tullut iskemään. :(

 • Voi miten söpöt kynnet!
  Oisin kaipaillut sua niihin Oscar-gaalan valvojaisiin tänäkin vuonna, pärjäsit niin hyvin viimeksi :)

  http://blogbylinnea.blogspot.fi/

 • Petra

  UAAAARGHH nää sun kynsipostaukset on maailman tylsimpiä!

 • Chatte

  Taitaa olla sallittua skipata kokonaan kynsipostausten yli, mikäli ei niistä pidä?

  Musta on ainakin (kosmefriikkinä) mukava lukea uusista kynsistä, ja tälläkin kertaa näyttää oikein kivalta! :)

 • Karoliina

  No höpö höpö.

 • Jenni

  Voihan itku! :D Voit varmaan skipata nämä about kerran 1,5 kuukaudessa tulevat kynsipostaukset, jos eivät sinua kiinnosta.

 • Maaria

  TJEU: femme flagging. Ei tarkoita, etteikö kuka tahansa saisi ja voisi näin kynsiään koristella!

 • Maria

  Moikka, muakin kiinnostais tietää miten sun omat kynnet tuolla alla voi. Kaveri laittoi mulle geelikynnet, kesti kyllä hyvin ja olin muutenkin tyytyväinen, mutta sen jälkeen oli kynnet kyllä aika pahassa kunnossa kun piti se geeli viilata pois. Varmaan vähän laadukkaampi systeemi tässä ollut käytössä, mutta kumminkin :)

 • Jenni

  Geelikynsissäkin on tosiaan valtavia eroja ja minulla ei ole kokemusta muista kuin Bio Sculpturen geeleistä, mutta ne käsittääkseni ovat kynsille kaikkein hellävaraisin vaihtoehto. Käytännössä kynsiin vain laitetaan geelilakkaus, joka kovetetaan UV-uunissa, mutta toisin kuin muut geelit tai rakennekynnet, Bio Sculpturen geeli poistetaan asetonipitoisella kynsilakan poistoaineella. Geeliä ei siis viilata pois tai tehdä mitään muutakaan, mikä voisi vahingoittaa omia kynsiä. Geelejä haudutellaan hetken aikaa asetonipitoisella kynsilakan poistoaineella kostutetun vanun alla ja se pehmenee aineen vaikutuksesta takaisin geeliksi ja irtoa kynnen pinnasta appelsiinipuutikulla rapsuttamalla. :) Voin lämmöllä kyllä tätä suositella ja minusta erittäin luonnollinen ja turvallinen vaihtoehto kaiken maailman tekokynsille. Itse en uskaltaisi muita geelejä tai mitään rakennekynsiä edes kokeilla.

  Omat kynteni ovat tosi heikot luonnostaan eli lyhyinäkin lohkeilevat, katkeilevat ja liuskoittuvat. En ole huomannut geelien myötä mitään erityistä eroa itse kynsien kunnossa, mutta toki omat kynnet pääsevät geelin suojissa kasvamaan ihan eri tavalla kuin pelkässä luonnontilassa. Minulle nämä geelit ovat olleet ihan käytännönkin helpotus, kun kynnet eivät ole koko ajan rikki kuten ilman geelejä. 

 • Jenni

  Oletpa kauniita kynsiä taiteillut ihan itse! :) En tiedä riittäisivätkö omat taidot. :D 

 • Jenni

  No enpä moista tiennyt, mutta taitaa olla sen verran trendikästä tämä kynsien lakkailu eri väreillä nykyään, ettei sitä voi kovin luotettavana signaalina pitää mistään. Mutta lupaan infota, jos joku tyttö tulee iskemään. :D

 • Jenni

  Kiitos! :) Oli kyllä hauskaa viime vuonna olla Oscar-kommentaattorina, mutta ehkä vielä joskus toistekin pääsen mukaan. :)

 • Mua kiinostaisi tietää missä käyt kynsiäsi huollattamassa. Mikä siis on liikkeen nimi :) Haluaisin itsekein kokeilla nimenomaan BioSculpturen kynsiä :)

 • Jenni

  Helsingissä olen käynyt laitattamassa kynsiä Marianne Mäkisen Bio Sculpture -hoitolassa, joka löytyy tästä listalta ensimmäisenä: http://www.biosculpture.fi/119

Related posts