28/02/13

Kuningaskuluttaja tänään klo 20 TV1:llä!

19 64 kuningaskuluttaja.jpg

Blogin puolella on ollut tällä viikolla vähän normaalia hiljaisempaa, mutta älkäähän huoliko, tahti piristyy kyllä taas. :) Ensialkuun kannattaa vääntää telkkari tänään TV1:lle klo 20.00, sillä tämänpäiväisen Kuningaskuluttaja-ohjelman jaksossa tarinoi eräs tuttu tyyppi! Kuningaskuluttajan tämänpäiväinen jakso käsittelee nimittäin blogimarkkinointia ja Yleltä otettiin minuun yhteyttä, josko olisin halukas olemaan mukana haastateltavana. Suostuin mukaan, koska aihe on minusta kiinnostava eikä voi minusta saada liikaa huomiota. Yhteiset käytännöt ja pelisäännöt ovat kaikkien etu, ja siksi on pelkästään myönteistä, että asiasta keskustellaan. Meillä oli älyttömän hyvä keskustelu asiasta toimittajan kanssa, mutta valitettavasti ohjelma-aika rajoitti mukaan otettavan pätkän pituutta paljon. Katsotaan siis, mitä lopulliseen jaksoon on päätynyt juttutuokiostamme mukaan. :) Mutta jos aihe kiinnostaa, niin jakso näytetään siis tosiaan TV1:llä klo 20 tänään. Ohjelma tulee näkyville myös Yle Areenaan myöhemmin, joten ei hätää, jos tänään ei ehdi telkkarin ääreen. :)

Mainitsenpa tässä samassa, että tällä viikolla oli minusta pieni haastattelu myös Iltalehdessä maanantaina. Koko viikko on ollut omalta osaltani vähän kaaosta, joten lopulta kävi niin, että unohdin tyystin ostaa koko lehden, mutta onneksi kaveri oli napannut jutusta kuvan talteen. Voitte siis lukea oman osuuteni artikkelista tuosta alla näkyvästä kuvasta. :)

iltalehti.jpg

Tags: , ,

Categorised in: Elämä

19 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Hei mahtavaa! Jos on mahdollista, voitkohan laittaa Areena-linkkiä myöhemmin, kun ohjelma on siellä nähtävissä? Nämä aina unohtuu ja olis kiva käydä kurkkaamassa tämä pätkä :)
  Mua myös on hetken mietityttänyt kumpi on oikein, bloggaaja vai blogisti? vain onko sillä niin väliä? Tuossa iltiksessäkin on käytetty molempia, ja mä jotenkin vierasta ”blogistia” :D

 • Mielenkiintoista! Pitääpä katsoa!

  Mitä mieltä olet muuten termistä blogisti? Mullekin kirjoitettiin juuri kyseinen termi työsopimukseen, vaikka itse ajattelin, että bloggari olisi parempi.

  http://sweetlittleluxuries.blogspot.com

 • Jenni

  Pidän itse eniten sanasta bloggaaja, koska bloggari on minusta vain väännös englannin kielen sanasta blogger. Bloggaaja taas on parempaa suomea, omasta mielestäni. Blogisti on minusta terminä vähän outo ja itse en kyllä sitä käytä. :)

 • Jenni

  Laitan ehdottomasti linkkiä jakoon sitten, kunohjelma on katsottavissa Areenassa. :) Ja mitä tuohon terminologiaan tulee, niin vierastan myös itse sanaa blogisti. :D Omassa suussa parhaalta tuntuu bloggaaja ja se onkin ainoa termi, jota itse käytän. Myös bloggari tuntuu minusta huonolta väännökseltä englannin kielestä, joten meikäläinen luottaa siihen bloggaajaan. Toisaalta, samapa tuo nyt sinänsä, kunhan asia tulee selväksi. :D

 • Jos bloggaaja olisi blogisti niin eikö floristi voisi olla florraaja?
  Sä oot tosi hyvä kaikissa haastatteluissa ja blogistasi myös kiitos!

 • Jenni

  Hahahaah. :D Ja hitsaaja voisi olla hitsisti. ;) Ja kiitos, tosi kiva kuulla!

 • Mielenkiintoista!
  Jenni, tiedän että tykkäät mintun vihreästä, tää nyt tosin on enempi turkoosi…
  http://www.shoptravelfood.blogspot.com/2013/02/tiffany-co.html

 • Jenni

  Oih, nuo Tiffanyn rasiat ovat kyllä kuin karkkeja! :) Ja hienot lasit myös!

 • En valitettavasti nää sua tänään töllöttimessä, kun tulee vähän huonoon aikaan.. Mutta ehdottomasti aion tsekata pätkän sitten YLE Areenasta! :)

 • Olin myös tulossa kommentoimaan tuota blogisti-sanaa. Tuntuu jotenkin tosi vieraalta! Bloggaaja on sanana tuttu ja turvallinen. :)

 • Nymfimaatti

  Bongasin sut ! Täyty tulla kommentoimaan et puhuit todellakin asiaa. Ite törmään liian monesti blogeihin, joissa tällasesta mainonnasta ei ilmoteta yhtään mitään ja melkeen kismittää miten joitain lukijoita yritetään johtaa harhaan. >:/
  Loppukevennyksenä kehut tosta kaulakorusta, tosi makeen näköne.

 • Nymfimaatti

  Vihahymiötäni ei tunnistettu, toisaalta näyttää se ihan kivalta noinkin.

 • Alexandra

  Hyviä vinkkejä! :) Pistän korvan taakse!

  http://keywordfashion.blogspot.fi/

 • Kiitos tästä ohjelmavinkistä! Liimauduin itsekin eilen tv:n ääreen kyseisen ohjelman katsomaan, ja ohjelma osoittautui kyllä todella mielenkiintoiseksi. Ja Jenni, näytit upealta, ja kuten joku aiemmistakin kommentoijista sanoi, myös minä ihastuin upeaan kaulakoruusi! :D♥

 • hei apua ollaanko me samalla balettitunnilla keskiviikkoisin? mä en ole tajunnut, että sä olet sä. :D footlightin facebook-sivulla oli linkki siihen wannabe ballerina -aiheiseen postaukseesi, ja sitä kautta eksyin sitten tännekin; onhan pupulandia nimenä äärimmäisen tuttu, vaikken henkilökohtaisesti olekaan sua seurannut! vähän uskomaton fiilis, ihan ku olisin tavannut julkkiksen. xd onnea vielä siihen tanssiryhmään pääsystä, mun pitää joskus ostaa liput johonkin teidän esitykseen! kuulosti kyllä tosi upealta.

 • Tsekkailin ohjelman areenasta ja sulla oli taas erittäin hyviä kommentteja! Tosi hyvä juttu, että blogimainonnasta puhutaan noinkin isossa ajankohtaisohjelmassa.

  http://nuotinvieresta.blogspot.fi/

 • annnnu

  ulkomailla asuvana en pysty kattoon kyseistä ohjelmaa netistä :/ kiinnostais kovasti..

 • Jenni

  Hahaa, piti käydä kurkkimassa kuvia ja kyllä tunnistin sinut eli ollaan! :D Mutta ei tässä nyt kyllä mitään julkkiksia olla, haha. Nähdään keskiviikkona! :)

 • Voi mööh, törmäsin linkkiin jo jossain toisessa blogissa, mutta eipä sitä näytetä ulkomailla asuville. Typeriä nuo rajoitukset kun välillä pitävät liiankin tiukkaa linjaa. Noh, onneks edes Jutta ja perusdietti näkyy iPadin Ruutu aplikaatiolla :)

Related posts