25/02/13

The Wilhelm Scream goes funk

4 67 thebamboos.jpg

Oli pakko laittaa tämä biisi jakoon, sillä minusta kyseessä on harvinaisen onnistunut cover, joka vie alkuperäisen biisin ihan uusiin ulottuvuuksiin. :) The Bamboos -bändin versio James Blaken The Wilhem Screamista kuulostaa lähestulkoon eri kappaleelta, niin erilainen se on tyylillisesti. Originaalia tämä ei luonnollisestikaan voita, mutta jotain tässä on, mistä tykkään. Ja Megan Washingtonilla on kyllä aika upea ääni!

PS. James Blake on muuten itsekin lainannut The Wilhelm Screamiin melodiaa James Litherlandin Where To Turn -kappaleesta, jota en tosin onnistunut löytämään käsiini mistään.

Tags: ,

Categorised in: Elämä, Musiikki

4 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • elina

  Hei, ei liity nyt tähän asiaan mitenkään, mutta kun sinulla noita kaksosia tuntuu olevan niin pakko kysyä tästä French Filmsin videosta. Sinä vai jälleen joku look-a-like? :D
  http://www.youtube.com/watch?v=VPXxMR1z2Co&feature=share

 • Jenni

  Hahaa, se olen oikeastikin minä. :D Hyvin bongattu!

 • Minna

  Kannattaa tutustua Meganin omaan tuotantoon myös! Itse ihastuin pari talvea sitten tämän videon löydettyäni: http://www.youtube.com/watch?v=ZshQGiNpyrs

 • Noora20

  Moi Jenni! Vähän tämmöinen off-topic tällä kertaa: haluan vain sanoa että sä varmaa tykkäät siitä Gangster Squad-leffasta joka tulee sinne 1. maaliskuuta. Kannattaa mennä katsomaan se, ihan vain sen yhen tyypin takia kenestä tykkäät, en nyt muista sen nimeä…. Näin sen leffan Jenkeissä jo, ja halusin vaa tulla vinkkaamaa sulle! ;)

Related posts