25/02/13

Posliinilöytöjä Kööpenhaminan lentokentältä

4 77 anne-black.jpg

Bongasin taannoisella Tanskan matkallani lentokentän design-putiikista hauskan posliiniasioita ja -esineitä tekevän suunnittelijan nimeltä Anne Black. Olen tunnetusti astiafriikki, joten kiinnitin ensimmäisenä huomiota simppeleihin valkoisiin astioihin, joita koristivat suloiset pienet yksityiskohdat. Tarkemmin tutkaillessani huomasin, että valikoimaan kuuluu myös koruja ja muita pieniä esineitä – posliinia myöskin. Ihastuin esimerkiksi söpöihin posliinisormuksiin, joissa oli erilaisia tekstejä ja koristeita. En tiedä, osaisinko itse käyttää tuollaisia, mutta hauska idea ainakin! :) Astiat puolestaan voisivat yksittäiskappaleina täydentää kivasti vaikkapa perusvalkoista astiastoa. :)

Tags: , , , ,

Categorised in: Elämä, Koti, Muoti

4 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Johanna

  Onpa söpöjä astioita! :) samaa tyyliä olen bongannut Tiger-halpaketjun astioissa ja kodintavaroissa.

 • Suurin osa oli tosi kivoja. :)

 • k

  hei,

  Näin haastattelusi koskien blogimainontaa. Onko tämä maksettu mainos, kun asia mistään käy ilmi ja olet linkannut kyseisen sivun jutun sisään? Tulkitsen niin, että tämä ei ole koska asiasta ei ole mainintaa.

  Tutkailen blogeja nyt eri vähän silmin ja ajattelin ottaa asian esille opettaessani medialukutaitoa nuorille. Minusta tässä ei ole selkeästi ilmoitettu miten asia on. Tulen ottamaan esimerkkipostauksia eri blogeista ja tämä nyt pisti ensimmäisenä silmään, koska en osaa annetuin tiedoin itsekään tulkita tätä.

 • Jenni

  Harmillista kyllä tuossa Kuningaskuluttajan jutussa annettiin virheellisesti ymmärtää, että linkit ovat aina merkki maksullisesta yhteistyöstä. Näin ei missään tapauksessa ole, vaan blogien luonteeseen kuuluu olennaisena osana linkittäminen viitattuihin asioihin ja sivustoihin – onhan se lukijallekin kätevämpää, että jos vinkkaan jostakin kivasta löydöstä, lukija pääsee tutkimaan asiaa itse suoraan tekstissä olevan linkin kautta eikä joudu metsästämään sivustoa itse Googlen avulla. 

  Itse noudatan lakia enkä koskaan harjoita piilomainontaa eli mikäli kyse on yhteistyöstä mainostajan kanssa, se mainitaan AINA tekstissä. Suurimmissa suomalaisissa blogeissa lakia noudatetaan tältä osin erittäin kuuliaisesti, mutta toki on olemassa joitakin ikäviä poikkeuksia, joiden kohdalla parantamisen varaa olisi. Valitettavasti Kuningaskuluttajan jutusta syntyi nyt vaikutelma, että linkki vaikkapa brändin sivuille viittaa aina mainontaan. Kannattaa ohjeistaa oppilaita lukemaan teksti huolellisesti. Lähtökohtaisesti oletuksena voi pitää, että jos mainintaa yhteistyöstä ei ole, taustalla ei ole minkäänlaista mainoskumppanuutta.

Related posts