21/02/13

Kevättunnelmia ja kirsikankukkia

5 60 Collins-Garrett-20111130-03.jpg

Wow, aurinko!!! Long time no see. :D Pitkään aikaan ei ole aurinkoa näkynyt, mutta nyt se näyttää pilkistävän tuolla ikkunasta ja tuntuu uskomattomalta, miten paljon siitä voi pitkän harmaan kauden jälkeen saada energiaa. Muutenkin viime päivinä on ollut kevättä rinnassa – valoisaa tulee yhä aikaisemmin aamulla ja päivät pitenevät koko ajan. Olenpa kuullut kadulla lintujen lirkutustakin jo, ja siitä jos mistä tulee keväinen fiilis. :)

Collins-Garrett-20111130-02.jpg

Katselin kaihoisasti pari päivää sitten ystäväni Facebookiin lataamaa kuvaa, jossa näkyy, että kirsikankukat kukoistavat jo upeassa loistossa Lontoossa. Kukat ja vehreys tuntuvat täällä lumisessa Suomessa vielä kaukaisilta asioilta, mutta innostuinpa sellaisesta ideasta, että saisikohan jostain kirsikkapuun oksia maljakkoon kukkimaan? Joku vinkkasi Pupulandian Facebookissa, että ainakin Prismassa on ollut myynnissä kirsikan oksia. Taisipa niitä olla lähikukkakaupassakin, mutta kukat eivät olleet niissä sellaisia isoja. Jos joku tietää, mistä kannattaa metsästää, niin vinkit otetaan ilolla vastaan! Sitä odotellessa ihastellaan näitä ihanan värisiä kuvia Etelä-Afrikan Marie Clairesta parin vuoden takaa. :)

Collins-Garrett-20111130-04.jpg Collins-Garrett-20111130-05.jpg Collins-Garrett-20111130-06.jpg Collins-Garrett-20111130-07.jpg Collins-Garrett-20111130-08.jpg Collins-Garrett-20111130-09.jpg Collins-Garrett-20111130-10.jpg Collins-Garrett-20111130-01.jpg

Kuvat: Alexandra Collins by Ross Garrett for Marie Claire South Africa December 2011 | The Orient Express (via Anne of Carvesville)

Tags: ,

Categorised in: Elämä, Muoti

5 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Neela

  Upeita kuvia! Kirsikankukat innostavat aina.

 • Veera1

  Minä ostin Plantagenista pienen nipun kirsikanpuun oksia viime viikonloppuna. Nyt ovat nuput juuri aukeamassa ja pieniä valkoisia kukkia sieltä tulee esiin. :)

 • Täällä Englannissa on jo ihanan keväinen sää mutta tällä hetkellä minulla on oikeastaan ikävä lunta, kun talvi jäi tänä vuonna omalta osalta aika lyhyeksi! Kaverini osti pari päivää sitten Plantagenista kirsikanpuun oksia ja lähetti kuvan minulle. Näyttivät oikein nätiltä hänen ikkunallaan! Sinne siis kannattaa suunnistaa! :)

 • eeva

  …tai käyt hakemassa jonkun tutun pihalta?

 • Lora

  Itse löysin läheisen Prisman leikkokukkavalikoiman joukosta kirsikanpuun oksanipun. Nyt pitää vaan odottaa, että kukkaset puhkeavat :)

Related posts